4000 грн на місяць

вогнегасник

сам за рулем недавно и огнетушитель я вот в прошлое воскресенье купил, стоит 130 грн, но это НИЧТО по сравнению с тем что вы можете спасти человека/свою машину/машину или людей попавших в пожар. это не те 130 грн, которые можно "сэкономить".

Тем, кто выебывается и пытается троллить ТС, рекомендую внимательно пересмотреть это видео и представить, что в Жигулях вы, или ваш брат/муж/сын/отец/друг:

жесть видео ((( спасибо за напоминание, давно хочу купить, но никак руки не доходят, сегодня обязательно куплю

та да, действительно и я наверное заеду куплю. Сегодня в Харькове будет необъяснимый подъем на огнетушителях

жесть видео ((( спасибо за напоминание, давно хочу купить, но никак руки не доходят, сегодня обязательно куплю

та да, действительно и я наверное заеду куплю. Сегодня в Харькове будет необъяснимый подъем на огнетушителях
Тема создана не зря.

спасибо за напоминание, давно хочу купить, но никак руки не доходят, сегодня обязательно куплю
Тема создана не зря.
треба було домовитися з якимись продавцями цих штукенцій)
коли створювала тему, навіть не здогадувалась, що стільки безпечних людей. чесно, просто хотілось нагадати про небезпеку, яку можна оминути. просто вразило, що чоловік розказав у двох словах, а я довго думала, що на місці того молодого чоловіка міг бути хто завгодно.
а відео Otshelnik потрясло.
останнім часом ми всі поринули у політику і теми на хф тому підтвердження. хотіла нагадати про життя навколо, воно триває. якщо можна уникнути нещастя, то справний вогнегасник - це не така вже й велика плата за життя або збережене майно.

Останнє редагування:
чоловік питав в пожежників, які вогнегасники краще для авто. сказали, що порошкові.

я написала, що зупинились 4 машини. так чим вони будуть тушити? чи вони з собою баклажки води возять? ну зрозуміло ж, що вогнегасники. а взагалі яка різниця. сумно це все. чоловік прийшов вся одежа згарищем пахне, жах. якось не по собі стало. тому вирішила написати. якщо ця тема змусить хоч одного купити-перевірити вогнегасник, буде добре.
не змусить

кто знает где перезаправляют автомобильные огнетушители и хау мач ? буду признателен..

кто знает где перезаправляют автомобильные огнетушители и хау мач ? буду признателен..
Продажа, заправка и техническое обслуживание огнетушителей всех типов
тел.\факс: 738-77-21, 738-77-23
моб.тел.: 067-574-92-87 Любовь Николаевна

Брандмастер
+38057717-98-19
+38067422-90-01
+38093422-90-01
Валерий Стрелец
Украина Харьковская область Харьков пер. Театральный 4, 7 этаж, офис 7761057

https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=557211:)

О том чем они тушили не сказано :confused:

1453127169186565996.webp

сьогодні їхали додому... бляха-муха... 50км від Києва в сторону Житомира в дтп живцем згорів водій... їхали коли все вже скінчилось... ппц якийся:(

Назад
Зверху Знизу