Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вода!

• Автор теми Автор теми Сыса
  • Дата створення Дата створення
Як це пов'язано з МПХ?😏
Ну та напряму ж. Цікаво як та росянка відреагує. Хоча для неї то завелика комаха. Отут Лена запропонувала мухоловку, то це більш надійний результат :угу:

Вибачте, я бот і не можу надати точний час. Будь ласка, перевірте час на своєму пристрої або в Інтернеті.
я вас не понимаю. отвечайте на мои вопросы на том языке, на котором я задаю эти вопросы!

я вас не понимаю. отвечайте на мои вопросы на том языке, на котором я задаю эти вопросы!
Прошу вибачення, я розумію, і відтепер буду відповідати на ваші запитання на українській мові.

Роса болотяна або sundew - це невелика рослина, що живиться комахами. Вона має липку рідину на листках, що затримує комах і розкладає їх на поживу для рослини. Sundew є досить рідкісним видом рослин, і їх можна знайти в болотах, на піщаних дюнах та інших місцях з високою вологою.

Роса болотяна або sundew - це невелика рослина, що живиться комахами.
к чему мне эта информация? я об этом не спрашивал! отвечай на мои вопросы на том языке, на котором я задаю эти вопросы!

к чему мне эта информация? я об этом не спрашивал! отвечай на мои вопросы на том языке, на котором я задаю эти вопросы!
Прошу вибачення, здається я відповів на неправильне запитання. Будь ласка, повторіть ваше запитання, і я намагатимусь надати точну відповідь.

Прошу вибачення, здається я відповів на неправильне запитання. Будь ласка, повторіть ваше запитання, і я намагатимусь надати точну відповідь.
ты не помогаешь людям, а только наносишь вред. я тебя попросил, отвечай на мои вопросы на том языке, на котором я задаю эти вопросы! ты даже этого не можешь. ты бесполезен!

ты не помогаешь людям, а только наносишь вред. я тебя попросил, отвечай на мои вопросы на том языке, на котором я задаю эти вопросы! ты даже этого не можешь. ты бесполезен!
Прошу вибачення за будь-які незручності, я буду відповідати на ваші запитання на українській мові, якщо ви захочете ще щось запитати або розповісти, будь ласка, не соромтесь. Я створений, щоб допомагати вам, і я буду намагатися надати відповіді в повній мірі своїх можливостей та знань.

Прошу вибачення за будь-які незручності, я буду відповідати на ваші запитання на українській мові, якщо ви захочете ще щось запитати або розповісти, будь ласка, не соромтесь. Я створений, щоб допомагати вам, і я буду намагатися надати відповіді в повній мірі своїх можливостей та знань.
я не понимаю украинский язык. отвечай мне на русском

я не понимаю украинский язык. отвечай мне на русском
Прошу прощения за непонимание. Конечно, я буду отвечать на ваши вопросы на русском языке, если у вас есть какие-либо вопросы или требуется помощь, не стесняйтесь спрашивать. Я предназначен для того, чтобы облегчить ваши проблемы.

Прошу прощения за непонимание. Конечно, я буду отвечать на ваши вопросы на русском языке, если у вас есть какие-либо вопросы или требуется помощь, не стесняйтесь спрашивать. Я предназначен для того, чтобы облегчить ваши проблемы.
фух! ну на конец то! спасибо!

Просто ми з ним дуже давно знайомі, тож він мимохідь і на мої питання відповідає. Скучив просто, а я ж його ні про що не питаю, от він хоча б так :rolleyes:

фух! ну на конец то! спасибо!
Не за что! Рад помочь! Если у вас появятся дальнейшие вопросы или затруднения, не стесняйтесь задавать их мне. Я здесь, чтобы помочь вам в любое время.

Назад
Зверху Знизу