Тут могла бути ваша реклама
Статус: Офлайн
Повідом.: 10910
Ну ось, ця гидота з рф дісталася і до мого 15 поверха. .

Митися нею я точно не буду, є фільтра але на скільки тих фільтрів вистачить, хз.....

Screenshot_2026-08-12-09-30-11-945_org.telegram.messenger-edit.webp IMG_20260812_085139.webp

Ну ось, ця гидота з рф дісталася і до мого 15 поверха. .

Митися нею я точно не буду, є фільтра але на скільки тих фільтрів вистачить, хз.....

Screenshot_2026-08-12-09-30-11-945_org.telegram.messenger-edit.webp IMG_20260812_085139.webp
Ти навідь не уявляєш який рівень води зараз у сіверському Донці. Реве та стогне!

Я не понял связь уровня воды и грязи в Сев. Донце с качеством очистки воды Водоканалом.... Или они ее вообще не фильтруют?! Сейчас жара,водоемы цветут вовсю. И что, зеленая из крана течь будет?

вода заметно пожелтела( а веренее ближе к природному цвету чистой реки) и едва помутнела. Но такое ранее бывало в истории наблюдений у меня периодически и подолгу. Причем бывало и гораздо похуже.

Я не понял связь уровня воды и грязи в Сев. Донце с качеством очистки воды Водоканалом.... Или они ее вообще не фильтруют?! Сейчас жара,водоемы цветут вовсю. И что, зеленая из крана течь будет?
Збільшення рівня води змиває в річку глину, пісок та органіку. Це різко підвищує каламутність та кольоровість. Водоочисні станції змушені збільшувати дози коагулянтів (наприклад, сульфату алюмінію) і флокулянтів, щоб зв'язати завись у великі пластівці і осадити її. Але це складно робити. Такої течії як зараз на Донці я ніколи в житті не бачив.

Збільшення рівня води змиває в річку глину, пісок та органіку. Це різко підвищує каламутність та кольоровість.
Ну тобто нічого страшного? Глина, пісок... Все природньо. Воду з-під крану я не п'ю.
Вчора набирав ванну і була з жовто-зеленим якимсь відтінком, і запах був дивний.
Похуй, все одно помився:yahoo:

Назад
Зверху Знизу