Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Внимание!По достоверным данным концерт Психеи будет "накрыт" скинхэдами!

• Автор теми Автор теми антифа
  • Дата створення Дата створення
ну, нормально накрити не вдалося, міліції було більше, ніж панкоти. Ну відпиздили кількох дебідів у парку і накивали п'ятами від суромів. А шо ж поробиш. Поки ми не станемо нормальними штурмовими загонами "тіпа в законє", прийдеться бігати. Ну зато обпірсингована бидлота без проблем пооббльовувала парк. От досягення цивілізації! Хто там мені розказував про цивілізовані методи боротьби? Може мені ще цих ригачників на дуелі викликати по всіх правилах, а? Вони ж взагалі втратили людський вигляд. Поначіпляли на себе юхню всяку і гордяться тим, що в них статеві органи попроколювані. Ну звісно ж чим ще вони можуть гордитися?
А з приводу ...які ще методи? ...чому ви вирішили, що вони тупіші? ...аргументуй! і т.д. і т.п. Це ж ціла лекція не на одну годину! Хоча якщо дуже треба то можна, але поступово.
Щодо тих, хто не розуміє Нашої Великої Національної мови - так, їх треба перевиховати, одних словом, інших - ногою, а тих хто може тільки албанською - в албанію!
Щодо жінок - ворог не має статі. Коли на тебе нападає собака - ти що придивляєшся - сучка чи кобель?
А з приводу ****ити бритих? Ну хто там такий міцний і сильний? Де цих сміливців знайти і відпиздити?

А з приводу ...які ще методи? ...чому ви вирішили, що вони тупіші? ...аргументуй! і т.д. і т.п. Це ж ціла лекція не на одну годину! Хоча якщо дуже треба то можна, але поступово.
Будьласка
А то дійсно чим далі, тим більше ти схожий на зарозумілого гопа-хулігана

Щодо жінок - ворог не має статі. Коли на тебе нападає собака - ти що придивляєшся - сучка чи кобель?

Як швидко ви втратили моральнi принципи. Я вважаю що бiла людина повинна бути цивiлiзована. Це саме те що вiдрiзняє нас вiд "мауп".

Як швидко ви втратили моральнi принципи. Я вважаю що бiла людина повинна бути цивiлiзована. Це саме те що вiдрiзняє нас вiд "мауп".

пiдтримую на 100%.

P.S: Ось що мене дiйсно тiшить, так це те, що тема все бiльш українiзується :) .

Щодо жінок - ворог не має статі.
Будь так любезен - **** себя об стену. Кого ты врагом считаешь? Девчонок в пирсинге? Хотя... каждый выбирает себе тех врагов, которых он достоин.

Факт. Будемо тепер рiдною мовою спiлкуватися. Як краще казати емо, ємо чи iмо? :confused: :)

хм... насправдi я не знаю (вважую, що все ж таки "емо"), але обов'язково дiзнаюсь :), але дочого тут эмо в контекстi теми про "аццьких" скiнхедiв?

хм... насправдi я не знаю (вважую, що все ж таки "емо"), але обов'язково дiзнаюсь :), але дочого тут эмо в контекстi теми про "аццьких" скiнхедiв?

Ну ми ж за музику спiлкуэмося (клята москальська клава). Я пропоную зробити тему, де просто грамотно перекласти термiни :)

на тебя когда-нибудь нападали женщины?? бедняжка...
наверное эти кошмары преследуют тебя с самого детства, и наложили свой неизгладимый отпечаток на твою хрупкую психику, превратив в морального ****а... скинемся парню на психотерапевта!!..

Ну ми ж за музику спiлкуэмося (клята москальська клава). Я пропоную зробити тему, де просто грамотно перекласти термiни :)

г г, добра справа, але менi здається, що це нiкому тут не потрiбно, хоча я хотiв би помилятись з цього приводу.

Доречi в мене на роботi теж "клята москальська клава" :)

... Поки ми не станемо нормальними штурмовими загонами "тіпа в законє", прийдеться бігати. ...

В законе? :-)
Если вы станете в законе - я убью себя!

... Щодо жінок - ворог не має статі. Коли на тебе нападає собака - ти що придивляєшся - сучка чи кобель? ...

Ты сравниваешь людей с собаками?
Еще расскажи, что ты бедненький мирно ходишь по парку, а на тебя так и нападают злые пропирсованые девочки, от которых тебе приходится отбиваться.

От таке в нас тепер файне суспільство! здоровенні хлопи б"ють дівчаток і виправдовуються тим що ці дівчата на них напали!Вірною дорогою йдемо, товарищі!
"Они хотят на нас напасть"(с)СаусПарк

Nacional-Patriot сказав(ла):
Поначіпляли на себе юхню всяку і гордяться тим, що в них статеві органи попроколювані.[BR/]Щодо тих, хто не розуміє Нашої Великої Національної мови - так, їх треба перевиховати, одних словом, інших - ногою, а тих хто може тільки албанською - в албанію![BR/]Щодо жінок - ворог не має статі. Коли на тебе нападає собака - ти що придивляєшся - сучка чи кобель?[BR/]А з приводу ****ити бритих? Ну хто там такий міцний і сильний? Де цих сміливців знайти і відпиздити?
Вибачайте, що пишу Ненашою Невеликою і не Мовою.
1.А тебе какое дело, что у них проколото?
2. А если человек приехал из России,допустим,на ПМЖ его нужно перевоспитывать из-за языка?

Правильно!!!

Все хорошо,кажется,вот только если б эта заботливая "ПР" таки заботилась о нашей молодеже и построила бы нам скейт-парк,цены бы им не было,что потом бы отразилось на их рейтинге!

Ну да...

Мля,вы бы лучше ***** мочили,которых тьма в Харькове! Просто вы побаиваетесь конфликта с ****ами,а вот на БЕЛЫХ нефоров наехать,это вы крутые!
Удачи в борьбе с хачами!

Почти прав

На счет того,почему скины не бьют всякую ****ь ты 100% прав. Волосатых(в смысле фанов КиШ и Ария) сам ненавижу!!! А вот альтернативщики и урбанисты - рулят!
Alternative & Hardcore - forever!!!

A вообще нас...ать мне и на политику и на этих несчастных псевдо-скинов. Живите как хотите и забейте на всех!!!
p.s.
National Patriot> У меня есть пирса,но и IQ у меня раз в десять твоего выше,такими методами вы никогда не "очистите великую страну"!!! Поумней и сам все поймешь!!!

Назад
Зверху Знизу