Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Власть - народу!

Фото сделано для журнала Esquire Украина в качестве иллюстрации для материала
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

По жанру вроде бы "парадный портрет", но ассоциативный ряд выстраивается от "Опять двойка" до "Жил-был пёс".
Странное фото

Мне вот это нравится :)

hbhj9h.webp

*** мне тут конфуцианство.
І викинув його слідом за Букварем.
Когда это Ленин "вирішив замінити її клановою олігархією"? Процитируйте Ленина, а не Конфуция.
Тільки повний ***** шукає наслідки від сказаного чи написаного. Зобов, наведи мені цитати від хана Пукіна про план захвату України.

Тільки повний ***** шукає наслідки від сказаного чи написаного.
Я - официальный ***** форума
, тому можу шукати що завгодно :)
Зобов, наведи мені цитати від хана Пукіна про план захвату України.
А шо - є у нього такий план? Щоб захватити Пенсіонера, Зобова, Мартышкина, SergeyW тощо?
e1bhhc.gif

Останнє редагування:
В звязку з тим, що в жлоба совісті мізер, він бреше, навіть не скривившися. На фоні цих доморощених представників культури "рашен" не варто дивуватися нахабності імперців та хана Пукіна. Та такому дурню, як ти, я й за гроші ту книгу не продав би.
Какой-то неправильный Вы бизнесмен, по-советски заидеологизированный :(
Классика капитала учит, что деньги не пахнут! :)

Нравятся люди, которые реально оценивают свои возможности.
По Ніцше такі люди прирівнюються до бидла, яке героїв типу Леоніда та його спартанців записало в "не свого розуму".
Не куплю я Вашу книжку потому, что не нравится искать крупицу полезной информации в "многа нєнужних букафф".
Я плакаль, плакаль... а в тебе хоч якісь книжки є?
А шо - є у нього такий план? Щоб захватити Пенсіонера, Зобова, Мартышкина тощо?
Та немає, то всьому світові просто приснилося. Жаль тільки, що від цього "сну" хлопці гинуть.
Я - официальный ***** форума
Ну, тоді канєшно... тільки правильно вживай слово "*****", бо такий по давньо-грецьки відносин стосунків влади та народу сторонився.

Классика капитала учит, что деньги не пахнут!
Ти не ту класику вчив.

Почитай хоч наступне
Несется жизнь по беззаботной лени
Сквозь унижений пакостный оскал,
В обыденность нелепых рассуждений,
Где не бывает справедливых мнений,
Где бог всему нечистый капитал!

Останнє редагування:
Та немає, то всьому світові просто приснилося. Жаль тільки, що від цього "сну" хлопці гинуть.
А може є якісь інші причини?

Ну, тоді канєшно... тільки правильно вживай слово "*****", бо такий по давньо-грецьки відносин стосунків влади та народу сторонився.
Как по отношению ко мне употребили, так и понимаю :)

Ти не ту класику вчив.
Почитай хоч наступне
Я про капиталистическую классику, Вы же бизнесом занялись. Соответствующая и классика :)

Развитие интеллекта у человека выделило его из животных и стало началом развития общества, а затем и человеческой цивилизации.

Выделенное особо интересно в контексте сказанных Вами слов. Получается интеллектуалы создали цивилизацию, а значит превратились в цивилизованных людей.

Интеллект развился раньше общества!? :)

У Вас своё понимание того, что представляет из себя цивилизованный человек или общепринятое?
А чого ти общєпрінятоє базуєш на москальському?
Человека можно напихать информацией, а вот интеллектом вряд ли.
Це щось взагалі "видатне". Латиняни інтелект сприймали, як набуту досвідом життя людини та передану генно здатність мислити й приймати рішення.
Разве можно напихать человека интеллектом, совестью?
Можна, освітою та вихованням.

Чем они Вам не выдающиеся?
Для тебе, мабуть, Потап і Настя теж видатні.
Но Вы можете предоставить цитату и источник информации, где рассказывается что они понимали под интеллектом или что они под ним воспринимали.
Можу, можу, шукай в туалеті пивбару Вітерець.
Где я, а где "Латиняни"?
Дійсно, куди тобі до видатних римлян-патриціїв. Не дотягнеш навіть до плебеїв. Вчися, може й дотягнешся. Хоча надії мало при такому відношенні до "многа букафф".

Не путайте интеллект с умением решать задачки
На цьому закінчимо, бо ти навіть уявлення про суть інтелекту не маєш. Повторю ще раз - вчися замість пустого трьопу. Почни хоча би з наступного елементарного
За походженням інтелект є сконцентрованим досвідом розв'язання проблем, надбаним людиною впродовж життя і успадкованим від попередніх поколінь.

Хотите найти потерянные рукописи древни латинян? :) Не ждите адреса. Пенсіонер сам пойдёт шукать це добро. :)
Колись був найвидатніший коло харківського мосту.
:пиво:
Было дело! :)

Роман Степанович, так Вы в Харькове учились? Где, когда, по какой специальности?

И чем закончился этот суд

А это как Вы до такой "славы" допрыгались

Роман Степанович Некоз. Бывший профессиональный офицер Советской Армии, ныне - профессиональный украинец. 63х лет от роду. Автор изобретения "устройство для обжарки изделий в жиру, № патента РФ 01595424". Исступленный русофоб, участник форумов Харькова, Кременчуга, Донецка, Киева.

В общем - престарелая политическая ***********-доброволка. Широко известная в узких кругах.

Подробней:

Останнє редагування:
Роман Степанович, так Вы в Харькове учились? Где, когда, по какой специальности?
60-ті роки, ХПІ, колісні та гусеничні машини для військових цілей.
И чем закончился этот суд
Здогадайся з трьох раз, коли в нас судової системи не існує, а є лиш відділення злочинного державного корпоративу.
А это как Вы до такой "славы" допрыгались
О, коли я був єдиним некомсомольцем в ХПІ чи безпартійним офіцером в СА, на мене ще й не таке виливали. Почитай передовицю газети "Правда" за 24 березня 1988 року під рубрикою "почему советский инженер не верит в перестройку?". Казав зам головного редактора цієї газети, що після цієї статті навіть витриманий Щербицький матюкався в мою сторону. Так що я "цяця" ще та, як казав начальник бронетанкової служби Білоруського округу ген. Грищенко - "Його потрібно або з гауптвахти не випускати за вільне трактування армійського статут чи відразу майора надати за ефективність цієї служби". Не захотів я на його пропозицію залишатися в Мінську начальником ОТК одного армійського заводу. Хороший був земляк з Полтавщини.
Зобов, не трать час на риття в смітнику, ти мене запитуй, я сам тобі дам інформацію, бо я козацької натури і про своє "я" не приховую, бо його не соромлюся загалом крім деяких випадків.

*** мне тут конфуцианство. Вы ответьте на мой вопрос - Когда это Ленин "вирішив замінити її клановою олігархією"? Процитируйте Ленина, а не Конфуция.
Конфуций как раз цитирует этот момент из Ленина. Перечитайте.

Вивчи поважати начальство і ти вже будеш наполовину конфуціанцем.
А потім ще поважати літніх і тоді вже повний конфуціанец? :)

********а!
Может быть шмяк-шмяк.
Бряк-бряк :)

О, коли я був єдиним некомсомольцем в ХПІ чи безпартійним офіцером в СА, на мене ще й не таке виливали. Почитай передовицю газети "Правда" за 24 березня 1988 року під рубрикою "почему советский инженер не верит в перестройку?". Казав зам головного редактора цієї газети, що після цієї статті навіть витриманий Щербицький матюкався в мою сторону. Так що я "цяця" ще та, як казав начальник бронетанкової служби Білоруського округу ген. Грищенко - "Його потрібно або з гауптвахти не випускати за вільне трактування армійського статут чи відразу майора надати за ефективність цієї служби". Не захотів я на його пропозицію залишатися в Мінську начальником ОТК одного армійського заводу. Хороший був земляк з Полтавщини.
Зобов, не трать час на риття в смітнику, ти мене запитуй, я сам тобі дам інформацію, бо я козацької натури і про своє "я" не приховую, бо його не соромлюся загалом крім деяких випадків.
И вот никуда от своих генов не денешься :)

Назад
Зверху Знизу