Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вкрав машину та протаранив три автівки: масштабна ДТП у Харкові (відео)

🟡 18:28 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 208333
Адреса: Харків
  • 🟡 18:28 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

10.07.2019 15:01

На Білгородському шосе вранці середи сталась масова дорожня аварія

The post
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
appeared first on
.

На Білгородському шосе вранці середи сталась масова дорожня аварія. Розбилися одразу чотири автомобілі.

Сергій – власник викраденої автівки “Лада”. Розповідає: на зупинці в П’ятихатках до нього підійшов хлопець. Сказав, що запізнюється та попросив таксиста підвезти його на роботу до міста. Як каже чоловік: з попутником зав’язалася розмова, тож спочатку він не викликав жодних підозр. Але несподівано хлопець дістав ніж та приставив його до горла водія.

*Сергій, постраждалий
Говорит: хочешь жить, у меня нож острый, – останавливайся. Я смотрю, что такая ситуация, думаю, как бы ее избежать. Он сильнее прижимает, говорит: останавливайся. Я начал притормаживать. Смотрю – я ничего сделать не могу, остановился. Руки к ключу зажигания, успел вытащить чуть ключ. Он мне сильнее нож к горлу поставил. Говорит: хочешь жить-выходи из машины.*

Сергій вийшов з машини та почав кликати по допомогу. Це помітив водій однієї з попутних автівок. Сергій сів до цієї машини, вони намагалися наздогнати викрадача та побачили чотири розбиті авто. Спідометр викраденої “Лади” показував швидкість – 150 кілометрів на годину.

*Сергій, постраждалий
*Увидели, что он обнял столб. Увидели машины. ДТП, которые он совершил. Сначала он не шевелился. потом начал шевелиться. И буквально через две-три минуты подъехала полиция.*

Викрадач зіштовхнувся з автівкою, яка їхала перед ним та потрапив на зустрічну смугу. Окрім зловмисника, ніхто тяжких травмувань не зазнав.

*Сергій, постраждалий
*Джип этот ехал перед десяткой. Он сначала в джип ударился. Потом вылетел на встречную. И на нас, лоб в лоб. Я принял влево. Смотрю-джип над столбами поехал, по аллейке.*

Як розповів викрадач авто, напередодні посварився з дружиною. Після цього вирішив закінчити життя самогубством.

*Ігор, викрадач автівки
*Я не хотел. Разошелся с женой, осталось двое детей. Жена не прощает и не возвращается. Полгода прошло, я жить так не хочу больше. Таксиста я не резал. Кто сказал, что резал? И следа не было. Рассказывать, как все было не буду.

The post
appeared first on
.

• 🟡 18:28 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
отсидит в итоге года четыре. компенсации от него не дождаться. жалко людей кроме этого ублюдка

В голове крутятся только не гуманные мысли....
Придурок видать по жизни такой, не даром жена с двумя детьми ушла.

а может он киздит...

а может он киздит...
Не может, а наверняка. Изворачивается. Для того, чтобы совершить самоубийство, нет необходимости угрожать кому-то острым ножом.
И машину он не украл. Это - вооружённый разбой.

Не может, а наверняка. Изворачивается. Для того, чтобы совершить самоубийство, нет необходимости угрожать кому-то острым ножом.
И машину он не украл. Это - вооружённый разбой.

ППКС,я про что и говорю. Суицидники мыслят по-другому,а это...Мудило, скольким людям насрал:рл:

Назад
Зверху Знизу