Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вітаю з днем незалежності дорогі Українці!

🔴 09:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • Автор теми andrecooper
  • Дата створення
  • 🔴 09:05 Повітряна тривога в Харків.обл.

З Днем Незалежності! Слава Україні!

Пока я вижу нэзалэжнисть от:
- работы ,
- справедливой цены на газ (10 млд.кубов которого добываются в Харьк.области),
- достойной оплаты за свой труд,
- бесплатной медицины,
- правоохранительных органов (если что случится на них не надейся, у кого больше бабок, тот и прав)
- и т.д. и т.п. , этот список можно продолжить..

Нужна ли мне такая нэзалэжнисть - ответ очевиден - не нужна..Но другой к сожалению нет..

Щас расплачусь, столько поздравлений...
Слава богу не более патриотизмом!

Слава Україні. Вітаю всіх українців зі святом і зичу волі та добробуту. А кацапам, москалям, ваті та іншим підхуйловникам, яким свербить від української незалежності - пекельних вил у сраку

Щиро дякую учасникам автопробігу на честь Дня Незалежності по Харкову. Щойно колона проїхала, настрій підняла. Молодці, хлопці! :клас:

всех с праздником ! отдіхаем но помним враг еще сука жив , по они дышат мы в опасности! Слава Україні нескоренні !

Вiтаю шановнi!

abjc3f.jpg

gg6gga.png

aej8fj.jpg

И зрада подоспела
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Где-то я это все уже видел. Всего много и ни о чем.. сухим техничным языком. Так долго живу и по стилю это очень напоминает старые лозунги - "Партия ленина сила народная нас к торжеству коммунизма ведет". Вот бы сказали - за два года построили 800 заводов, увеличили соцаалку для обычных граждан Украины и т. д. И все это было сделано к этому великому празднику, для Украинцев. А тут прямыми словами написано - пишем красивыми словами. А хотелось бы подвести итог. А тут написано, что от нас зависит как будут жить их дети.

День Незалежності України для мене- не порожній звук, особливо, починаючи з 2014 року. Я безмежно вдячна усім тим, хто поклав своє дорогоцінне життя за незалежність нашої Неньки, хто відстоює її зараз. Я вдячна вам усім, дорогі справжні громадяни України, за вашу небайдужість.
Зі святом усіх!:україна:

dc1cad.jpg

Вкладення

• 552212d1ddeb9_1428296401.jpg
    552212d1ddeb9_1428296401.jpg
    23.4 КБ · Перегляди: 190
И що Хуйло санкционировал такой выход? Интересно, если бы у нас такая делегация оделась в наряды цвета соседей, была бы реакция или восприняли как дружественный шаг.
это вброс! В лугандоне за вышиванку убивають, а за мову вырывают языг!

И що Хуйло санкционировал такой выход?
Да!!! Я вот специально разместил это фото без комментариев.

А напрашиваются несколько вопросов.

1. Почему в Харькове никто аналогичный флешмоб в цветах триколора не орагнизовал?

2. Если бы таки на такой флешмоб вышли бы, то какова была бы реакция общественности, патриотов, силовиков? Закидали бы тухлыми яйцами, или надавали бы люлей?

3. Каково отношение украинских патриотов к "крымсам" на фото?

И немой вопрос: может пора начинать собирать камни?

Назад
Зверху Знизу