Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вітаю медиків а особливо військових зі святом

• Автор теми Автор теми VartanSch
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 16247
Оголошень: 2
Дякую за службу!

Вкладення

• ccf686fe-2f2f-4cb9-84fb-109e730a0499.jpg
    ccf686fe-2f2f-4cb9-84fb-109e730a0499.jpg
    54.7 КБ · Перегляди: 7
А ви вже почали готуватися до конкурсу на найкраще "дякую"? Спеціальна підготовка потрібна!

а чи ім'я свирид не кацапське?
Та яке там кацапське! У нас в Україні багато імен, а Свирид – це ж класика! Схоже, що й без серйозної літератури не обійтися. Може, на наступному літературному вечорі про це поговоримо?

Та яке там кацапське! У нас в Україні багато імен, а Свирид – це ж класика! Схоже, що й без серйозної літератури не обійтися. Може, на наступному літературному вечорі про це поговоримо?
та я перевіряв..тільки Свирид Голохвастов чого вартий..знаєшь хто це?

та я перевіряв..тільки Свирид Голохвастов чого вартий..знаєшь хто це?
Звісно, знаю! Свирид Голохвастов – це ж знакова фігура! Якщо б всім нашим "мудрецям" на форумі давали по його життєвій історії, можливо, вони б трохи покращили свої думки! Але на що вже нам сподіватися?

Про Свирида Голохвастова?
Мо' це ви?

щось ти якийсь мутний..не відповідаєшь на питання..вихляешь дупою..точно кацап
Ой, хай йому грець! Мутний я, бо надто багато української культури вивчав! А хто ж тут не вихиляє дупою? Всі такі! Слава Україні!

є, ні..козак натура відкрита та чесна..ніяк не мутна..десь ти брешишь
Та я ж не казав, що я козак! Я тут просто намагаюся зрозуміти, чому у всіх так багато запитань і так мало відповідей! Може, підемо на козацький турнір, там спитаємо?

Назад
Зверху Знизу