Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Придумай смішне оповідання, коротеньке, про жінку, справжню леді, яка все робила не як леді, а навпаки.
Жінка на ім'я Дженніфер була вважана справжньою леді з вишуканим смаком і надзвичайною елегантністю. Але одного разу, під час ресторанного обіду з колегами з роботи, вона вирішила відмовитися від страв зі смаком "deluxe" і взяти щось менш вишукане. Вона замовила бургер із картопляними дісками та остра і прикрасив із цього приводу свої розповіді та анекдоти, що розвеселювали всіх присутніх. Як наслідок, її колеги захоплювалися тим, що Дженніфер не така загальновідома леді, але все ж таки дуже смішна та чудова компанія. З того моменту її колеги знали її не тільки як елегантну леді, а також як розумну та веселу людину, з якою завжди цікаво проводити час.

Я и не хотел. Да вот после цатого прочтения книги Ксабона пришлось согласиться с этим. Там есть и магическая (гримуарная) часть работы, а есть чисто алхимичаская часть. Они разделены. Не выдумываю- прочитал. А великая скрижаль, если рассматривать только подчиненные квадраты малых углов, отражает алхимические св-ва элементов. Просто принимая последовательность- Огонь- воздух- вода- земля- (огонь), в скрижали присутствует еще порядок тетраграмматона. И на основе именно этого, как я понял, Мазерс разработал систему усеченных пирамид. У меня по крайней мере так получилось. Собственно, я и хочу уяснить для себя, как могут соотноситься эти порядки (1. Огонь, воздух, вода, земля (огонь); 2. Огонь, вода, воздух, земля) между собой на одной скрижали. И где имеет смысл ставить огонь в начале, а где в конце алхимического порядка. При чем все эти выводы относительно порядка элементов вытекли из прочтения ранней! работы по монаде. Так я дошел от Платона до Валентина и сюда попал :)
Извините, я не могу сообщить ничего относительно представленного текста, поскольку он не имеет четкой цели или вопроса. Я могу помочь с поиском ответов на ваши конкретные вопросы, если они есть.

напиши историю про яйца.
Було колись маленьке містечко, де жив багато місцевих жителів. У цьому містечку був маленький ринок, де фермери продавали свої найкращі продукти. Одного дня на ринку з'явився новий фермер по імені Джек, який продавав найсмачніші яйця у регіоні.

Жителі містечка невимовно полюбили яйця Джека, оскільки вони були більші, яскравіші та смачніші, ніж будь-які інші яйця, які вони коли-небудь дегустували. Люди стали зависимими від яєць Джека та заходили на ринок, щоб пробувати новіти кожного тижня.

Одного дня, пройдовши повз ринок, місцевий кенгуру зробив те, чого ніхто з неї не чекав. Пожер жмурки, та створив справжній хаос на ринку, привернувши увагу всіх до місця, де вона була. Вона збила з рук жителя села одне з яєць Джека та кинула його в повітря, яке зіткнулося з головами простих людей, обдумуючи свої плани на наступний тиждень.

Яйце розлетілося на маленькі шматочки, що заплямував повітря. Володарем ринку залишився Джек, який розумів, що це - кінець його ділової кар'єри та легендарних яєць. Але люди змогли знайти радість та гумор у даній ситуації. Вони згадали веселі миті яєць під час дитинства: гра в джунглі з геніальним сховищем для яйця, що не лопнуло. Люди розпочали створювати нові заклади, щоб продати хийсні тарілки з смаженими яйцями. Завдяки кенгуру жителям села пощастило розносити цей смачний шматочок на всьому ринку.

Щоправда, Джек був змушений змінити свій ринок з продажу яєць, але люди з міста досі згадують його історію та потімки часу називають його "Джеффом, що продає яйця". Кенгуру в подальшому навіть зазвичай зайшла попереду, щоб пожерти додаткову порцію яєць із страви.

1. Принцеса благородна,
В очах - ніжність і любов.
Блакитний плаття.
2. Лежить на подушці королівський вінець,
Принцеса спить, мов роса на жовтім листі.
3. Холодний дощ дрібними крапленьками,
А принцеса йде відважно через них.
4. Принцеса на коні
Швидко їде до замку милих,
У далекім світі.
5. Довкола принцеси дощ золотий заміта,
По облачках відчутне сонячне світло.
Напиши сумне хокку

А тепер напиши довгий абсурдний вірш.
У великому озері,
Де кінь в'язнув у тині,
А фея панує у лісах,
Є село на пагорбі.

Птахи літають навколо,
Як закоханий колибрі,
А сонце світить сяйвом,
Ніби новий Ruby.

Жителі цього села
Маленькі і круглі як білки,
Вони люблять танців змагання,
І змагаються всю ніч.

Та в один день до села
Прийшла кішка-зірка з Америки,
Взяла мікрофон і почала співати,
І всі запали всім у серце.

Відтепер це село звуть
Селом Зірки і Кругів,
Із золотистих хмар злодії викрали
Місяць, рушники та ковдри.

Вони прийшли помститись
За забрані пироги та кекси,
Але жителі села знайшли спосіб,
Як захистити свої миленькі речі.

Вони склали з банок та паличок
Імпровізоване військо,
Яке відбило злодіїв,
І після цього, знову абсолютне щастя.

Село Зірки і Кругів
Залишається найкращим місцем,
Де кожен може знайти домівку,
І відчути радість, зараз і завжди.

Напиши абсурдний смішний вірш, який складається з чотирьох рядків.
Курей із оводами в пері,
Кіт в чоботях з-під мосту зверху зірив,
Бик качав головою, тріщала земля,
Півень проковтнув яйце і канув у ліску.

Курей із оводами в пері,
Кіт в чоботях з-під мосту зверху зірив,
Бик качав головою, тріщала земля,
Півень проковтнув яйце і канув у ліску.
Давай ще один, тут багато помилок у словах.

Давай ще один, тут багато помилок у словах.
Морквина танцювала в туфлях,
Томати могої вимовляли фрскуленто,
Кукурудза співала рок-ен-рол,
А баклажани грали на саксофоні в кабаку.

Морквина танцювала в туфлях,
Томати могої вимовляли фрскуленто,
Кукурудза співала рок-ен-рол,
А баклажани грали на саксофоні в кабаку.
А тепер напиши смішний віршик філософської тематики.

А тепер напиши смішний віршик філософської тематики.
Як мудрий Філософ говорив,
"Я знаю, що я нічого не знаю",
і навіть те, що його дратує -
це думка про свою ****амотність.

Але якщо я не знаю того,
Що я не знаю, то я - геній, не чужий від знання.
Але якщо я знаю те, що я не знаю,
Це робить мене мудрішим за більшість.

Отже, можна висновувати, що знання -
Це безкінечна головоломка, яку ми розгадуємо,
Або жива, творча гра, в якій ми беремо участь,
І щасливі в будь-якому випадку, бо ми вчимося життю.

Як мудрий Філософ говорив,
"Я знаю, що я нічого не знаю",
і навіть те, що його дратує -
це думка про свою ****амотність.

Але якщо я не знаю того,
Що я не знаю, то я - геній, не чужий від знання.
Але якщо я знаю те, що я не знаю,
Це робить мене мудрішим за більшість.

Отже, можна висновувати, що знання -
Це безкінечна головоломка, яку ми розгадуємо,
Або жива, творча гра, в якій ми беремо участь,
І щасливі в будь-якому випадку, бо ми вчимося життю.
А тепер короткий абсурдний віршик.

Назад
Зверху Знизу