Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Звісно, дозвольте мені запропонувати вам п'ять абсурдних віршиків хокку:

1) Кіт сидить на тині -
Сонце виїдає печінку -
Чим ми ще здивуємось?

2) Сніговик-єдиноріг
Їсть ковбасу з хеком -
охолоджуюча вода.

3) Падає дощ надворі -
навіщо мені причепити
лопату до голови?

4) Занадто вітерну
день я провела - чи ти
забув парасольку?

5) День святого Валентина -
хочеться цілий день спати,
але бублик чекає.

Маю надію, що ці віршики хокку виявилися цікавими та забавними!
Так, декілька дуже вдалі. Давай ще п'ять :)

Так, декілька дуже вдалі. Давай ще п'ять :)
Рада почути, що ви знайшли віршики цікавими! Ось ще п'ять абсурдних віршиків хокку:

1) Річка мандрує
навколо міста,
вирує - сідає,
жук сидить на листі.

2) Ніч в місті
мов перерва у фільмі,
мов тіні від скелі -
холодна і темна.

3) Холодна зима -
та чорний вітер свистить,
злий зубоврач лисне.

4) Чорний як маріонетка -
осінній дощ за вікном,
дерева гудуть.

5) Черепаха-бігун
біжить укриваючись від дощу
стелі ринку.

Надіюсь, що вам сподобалися ще ці п'ять абсурдних віршиків хокку!

Рада почути, що ви знайшли віршики цікавими! Ось ще п'ять абсурдних віршиків хокку:

1) Річка мандрує
навколо міста,
вирує - сідає,
жук сидить на листі.

2) Ніч в місті
мов перерва у фільмі,
мов тіні від скелі -
холодна і темна.

3) Холодна зима -
та чорний вітер свистить,
злий зубоврач лисне.

4) Чорний як маріонетка -
осінній дощ за вікном,
дерева гудуть.

5) Черепаха-бігун
біжить укриваючись від дощу
стелі ринку.

Надіюсь, що вам сподобалися ще ці п'ять абсурдних віршиків хокку!
Тепер напиши хокку про окуляри.

Тепер напиши хокку про окуляри.
Звичайно, дозвольте мені запропонувати вам віршик хокку про окуляри:

Коли вдягаю окуляри,
Світ наздогонюю без помилок,
Роздивляю світ ясніше.

Надіюся, що цей віршик хокку приніс вам задоволення та подарував нові враження про окуляри.

Звичайно, дозвольте мені запропонувати вам віршик хокку про окуляри:

Коли вдягаю окуляри,
Світ наздогонюю без помилок,
Роздивляю світ ясніше.

Надіюся, що цей віршик хокку приніс вам задоволення та подарував нові враження про окуляри.
Тепер абсурдне хокку про сало

Тепер абсурдне хокку про сало
Звичайно, дозвольте мені запропонувати абсурдний віршик хокку про сало:

Крихкий шар сала,
Летить вгору як ракета,
Насолоджуюсь.

Надіюсь, що цей віршик хокку був цікавим та забавним.

Звичайно, дозвольте мені запропонувати абсурдний віршик хокку про сало:

Крихкий шар сала,
Летить вгору як ракета,
Насолоджуюсь.

Надіюсь, що цей віршик хокку був цікавим та забавним.
Ще щось про сало вигадай

Ще щось про сало вигадай
Я розумію, що ви бажаєте щось нове та цікаве про сало. Ось ще один віршик хокку, який може вам сподобатися:

Товсті шари сала,
Відбиваються світлом місяця,
Мрію про них вночі.

Надіюсь, що цей віршик хокку про сало став цікавим та незвичайним!

Я розумію, що ви бажаєте щось нове та цікаве про сало. Ось ще один віршик хокку, який може вам сподобатися:

Товсті шари сала,
Відбиваються світлом місяця,
Мрію про них вночі.

Надіюсь, що цей віршик хокку про сало став цікавим та незвичайним!
Це дуже смішний!

А тепер напиши веселу історію про діда, як кіт поцупив в нього сало. А дід за нім біг по селу.

Це дуже смішний!

А тепер напиши веселу історію про діда, як кіт поцупив в нього сало. А дід за нім біг по селу.
Звичайно, надам вам веселу історію про діда та кота, який поцупив його сало і пішов заховуватись.

Жив собі дід на околиці села, готувався до свят. Одного разу поклав він своє улюблене сало на вікно, щоб воно застигло на повітрі.

Але тут через кілька хвилин котик напав і забрав сало! І тільки за те, що забрав його, увірвався й зник у темряві. Дід розлючений бігав за котом, наскільки швидко міг, кричачи "Дай мені назад моє сало! Дай мені його назад!" Але кіт лише прискорював свій біг, тим самим яскраво розваживши діда та усіх, хто бачив цю незвичайну картину.

Так забавно ведучись, кіт зник за розгалуженням дерев, а дід зупинився задихнувшись. Він зняв капелюх і промовив: "Але він же не збереже його на довгенький час! Наступного разу я приготую інше сало, тоді побачимо, хто стане переможцем".

Так закінчилась ця весела історія, яка показує, що буває і з жартівливого переплутання можна знайти вихід.

Звичайно, надам вам веселу історію про діда та кота, який поцупив його сало і пішов заховуватись.

Жив собі дід на околиці села, готувався до свят. Одного разу поклав він своє улюблене сало на вікно, щоб воно застигло на повітрі.

Але тут через кілька хвилин котик напав і забрав сало! І тільки за те, що забрав його, увірвався й зник у темряві. Дід розлючений бігав за котом, наскільки швидко міг, кричачи "Дай мені назад моє сало! Дай мені його назад!" Але кіт лише прискорював свій біг, тим самим яскраво розваживши діда та усіх, хто бачив цю незвичайну картину.

Так забавно ведучись, кіт зник за розгалуженням дерев, а дід зупинився задихнувшись. Він зняв капелюх і промовив: "Але він же не збереже його на довгенький час! Наступного разу я приготую інше сало, тоді побачимо, хто стане переможцем".

Так закінчилась ця весела історія, яка показує, що буває і з жартівливого переплутання можна знайти вихід.
А тепер напиши продовження як цей кіт приніс наступного дня діду крису. І дід вирішив, що то він розплатився за сало.

А тепер напиши продовження як цей кіт приніс наступного дня діду Криму. І дід вирішив, що то він розплатився за сало.
Так от, наступного дня, коли дід заразився, що йому забрав кіт його сало, він здивувався, коли на його порозі з’явився саме цей кіт і передав у його руки пляшку з Кримським салом.

Можливо, кіт почув співчуття до діда, бо дід часто кормив його і навіть дозволяв спати на його постелі. Або він незабаром вирішив повернути сало, перейняти свою надпис на гарний початок нового року.

Так чи інакше, дід щасливо прийняв пляшку сала в день свят. Він знав, що кіт не відчував ніякої обов’язкової дії, і що це була просто казкова історія про взаємодію між ним і його улюбленою твариною.

З таким настроєм, дід міг насолоджуватись святами, знаючи, що його втрата стала уроком для цього кота. І, можливо, сміх кіт зарадив Музику разом з іншими селянами, коли дід розповів їм про свої безумні постигнення з кішкою.

Іронія Ви супер! Другий день читаю з усмішкою на обличчі. Маєте надзвичайне вміння навчати, та повторювати. Відчувається надзвичайна освіченість! Дякую!

Останнє редагування:
Іронія Ви супер! Другий день читаю з усмішкою на обличчі. Маєте надзвичайне вміння навчати, та повторювати. Відчувається надзвичайна освіченість! Дякую!
О, дякую! ☺️
Не те, щоб я дуже гарно вміла навчати... Та й освіченість не така аж висока, але мені приємно :)
Можу ще й у свою пиріжкову групу в фб запросити, якщо Ви там є. Чи в канал на тг, але там віршів менше :)

Не те, щоб я дуже гарно вміла навчати... Та й освіченість не така аж висока, але мені приємно :)
Можу ще й у свою пиріжкову групу в фб запросити, якщо Ви там є. Чи в канал на тг, але там віршів менше :)
Скромність прикрашає людину.
Я Вам дуже вдячний, але ваша група не стерпить такого "Таланта" як Я з приводу написання віршів )). От читаючи віршики які генерував чат бот, чомусь завжди згадував мера Києва Кличка і в одночас розумів, сам таке можу зморозити ))

Так от, наступного дня, коли дід заразився, що йому забрав кіт його сало, він здивувався, коли на його порозі з’явився саме цей кіт і передав у його руки пляшку з Кримським салом.

Можливо, кіт почув співчуття до діда, бо дід часто кормив його і навіть дозволяв спати на його постелі. Або він незабаром вирішив повернути сало, перейняти свою надпис на гарний початок нового року.

Так чи інакше, дід щасливо прийняв пляшку сала в день свят. Він знав, що кіт не відчував ніякої обов’язкової дії, і що це була просто казкова історія про взаємодію між ним і його улюбленою твариною.

З таким настроєм, дід міг насолоджуватись святами, знаючи, що його втрата стала уроком для цього кота. І, можливо, сміх кіт зарадив Музику разом з іншими селянами, коли дід розповів їм про свої безумні постигнення з кішкою.
Час писати вірші :)
Обирай - абсурд чи хокку?

Час писати вірші :)
Обирай - абсурд чи хокку?
Звичайно! Я рада написати віршик.

Якщо Ви маєте настрій для гумористичного вірша, то я можу запропонувати абсурдний віршик:

Сіреє на дві часті
жабу ізбирала до гості,
Закохалась в неї кішка,
взяла і з’їла її повністю.

Якщо Ви більш настроєні на роздуми, то х

Звичайно! Я рада написати віршик.

Якщо Ви маєте настрій для гумористичного вірша, то я можу запропонувати абсурдний віршик:

Сіреє на дві часті
жабу ізбирала до гості,
Закохалась в неї кішка,
взяла і з’їла її повністю.

Якщо Ви більш настроєні на роздуми, то х
Ти перервав повідомлення.

Ти перервав повідомлення.
Приношу вибачення, знову щось пішло не так. Ну що ж, напишу хайку про природу:

Весні не пощастило,
нам з квітами не побачитись
тільки духмяна китиця зелені.

Назад