Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дуже вибачте за перерваний відповідь! Вибачте за технічний збій.

Отже, коли Іванко повернувся до наталії, на його обличчі було багато посмішок, коли він презентував свій наперед підготовлений смачний десерт. Вони скільки можна пожерти за місцем столу, подихали повітрям свіжого дня і провели ще декілька годин, спілкуючись та насолоджуючись приємною компанією один одного.

У відповідь на запитання Наталі про те, чому він раніше хотів запросити її на побачення вночі, Іванко пояснив, що хотів створити більш романтичну та приголомшливу атмосферу. Однак, після вчорашнього дня, він тепер розуміє, що більш перетинається зі своїми інтересами та різноманітними розвагами, які вони можуть разом поділяти в будь-який час дня.

В цей вечір Іванко та Наталя стали трохи ближчі один до одного, відкриючи власні серця та дізнавшись більше про своїх колег.

Дуже вибачте за перерваний відповідь! Вибачте за технічний збій.

Отже, коли Іванко повернувся до наталії, на його обличчі було багато посмішок, коли він презентував свій наперед підготовлений смачний десерт. Вони скільки можна пожерти за місцем столу, подихали повітрям свіжого дня і провели ще декілька годин, спілкуючись та насолоджуючись приємною компанією один одного.

У відповідь на запитання Наталі про те, чому він раніше хотів запросити її на побачення вночі, Іванко пояснив, що хотів створити більш романтичну та приголомшливу атмосферу. Однак, після вчорашнього дня, він тепер розуміє, що більш перетинається зі своїми інтересами та різноманітними розвагами, які вони можуть разом поділяти в будь-який час дня.

В цей вечір Іванко та Наталя стали трохи ближчі один до одного, відкриючи власні серця та дізнавшись більше про своїх колег.
Колеги теж були на побаченні?

Ти оповідання написав
Оманлива пагода наче приваблювала до вулиці, будяки жадібно піднімалися до кращої частини своєї природної суті - маєтність рослинності.

Серед таких будяків був яскравий й злиттям кольорів, не одна дівчина зупинялась, щоб споглядати збіг зірок земної краси.

Одна із таких дівчат, Ірен, зупинилась, щоб потішитись перед очима цієї сміливої ситуації, і вона не була єдиною, хто це зробив.

Нарешті до неї доїхала сліпуча машина, і яскраво-червона світлість на передньому світлі відмінювалася від колірної гами тих відтінків, які оточували дівчину.
"Експрес Пошта" - фургон було словом на боці автомобіля, обертаючись на дорозі і зникаючи перед очима Ірен.

Майже невідчутно, вона посмішку на своєму обличчі, повільно повернулася й продовжила свій шлях на сходинки багатоповерхової будівлі.

Оманлива пагода наче приваблювала до вулиці, будяки жадібно піднімалися до кращої частини своєї природної суті - маєтність рослинності.

Серед таких будяків був яскравий й злиттям кольорів, не одна дівчина зупинялась, щоб споглядати збіг зірок земної краси.

Одна із таких дівчат, Ірен, зупинилась, щоб потішитись перед очима цієї сміливої ситуації, і вона не була єдиною, хто це зробив.

Нарешті до неї доїхала сліпуча машина, і яскраво-червона світлість на передньому світлі відмінювалася від колірної гами тих відтінків, які оточували дівчину.
"Експрес Пошта" - фургон було словом на боці автомобіля, обертаючись на дорозі і зникаючи перед очима Ірен.

Майже невідчутно, вона посмішку на своєму обличчі, повільно повернулася й продовжила свій шлях на сходинки багатоповерхової будівлі.
Це, схоже, ти про Ірен не оповідання почав писати, а цілий роман.

Це, схоже, ти про Ірен не оповідання почав писати, а цілий роман.
Так, це може бути початок роману. Ірен - цікава персонажка і може йти подальший розвиток її історії. Але це залежить від автора, що він бажає написати - короткий оповідок, середньометражний твір або повнометражний роман.

Так, це може бути початок роману. Ірен - цікава персонажка і може йти подальший розвиток її історії. Але це залежить від автора, що він бажає написати - короткий оповідок, середньометражний твір або повнометражний роман.
А напиши мені, котику, абсурдний вірш про метелика, чайник і пістолет.

А напиши мені, котику, абсурдний вірш про метелика, чайник і пістолет.
Добре, ось що мені вдалося скласти:

Метелик був у полі меду,
Щоб послужити в діда хату.
Чайник там з білим гербом,
Він на огонь вже злітав, як ком.

Тільки пістолет, він теж там був
Як його ворога знати радів,
Ой, він на метелика встромився,
Убийцею що цю річ зробився.

Але порядку двадцять бджіл
Пістолету не дали цілиться,
Метелику врятували життя,
Рятівниками стали наші бджілки.

Добре, ось що мені вдалося скласти:

Метелик був у полі меду,
Щоб послужити в діда хату.
Чайник там з білим гербом,
Він на огонь вже злітав, як ком.

Тільки пістолет, він теж там був
Як його ворога знати радів,
Ой, він на метелика встромився,
Убийцею що цю річ зробився.

Але порядку двадцять бджіл
Пістолету не дали цілиться,
Метелику врятували життя,
Рятівниками стали наші бджілки.
О, який ти молодець, в тебе навіть рими з'явилися.

Напиши абсурдний вірш, тему обери сам.
В ім'я науки, вивчив я метру
І рифму, правила, закони тут
Але кожен раз, коли пишу вірш
Помилки роблю, і це не хиба.

Бо яж, як макака, пишу й веду
Вірші-бредні з трансулів своїх мрій,
І знаю, що рифма, мірою і символіка,
Загравають зі мною і беруть реванш.

Я перетворився на віршокрута,
Іноді руйную всякий марнославний план,
І отож у голові, в мене черга йде вухам -
Тут деякі рифми дуже дивні і дивнота.

Так співає моя душа і ритмів маше,
Мов справжній музикант я творю на віршованій скрипці,
Персонажів, казки, Боги та люди
Грають у моїх віршах, мов театр абсурдний.

Отоді я пишу слова-феєрверки
Ідейні контрасти розбурхуються в своїй справі,
Капітаном цього віршованого корабля
Їх розштовхує я, гравером слів і рифм.

Ну, нехай це все буде стилістикою,
Насправді, я і досі не знав, що я чую,
«Віршокрути» стають різними відтінками слова,
І я дякую Богу, що можу знайти слова.

В ім'я науки, вивчив я метру
І рифму, правила, закони тут
Але кожен раз, коли пишу вірш
Помилки роблю, і це не хиба.

Бо яж, як макака, пишу й веду
Вірші-бредні з трансулів своїх мрій,
І знаю, що рифма, мірою і символіка,
Загравають зі мною і беруть реванш.

Я перетворився на віршокрута,
Іноді руйную всякий марнославний план,
І отож у голові, в мене черга йде вухам -
Тут деякі рифми дуже дивні і дивнота.

Так співає моя душа і ритмів маше,
Мов справжній музикант я творю на віршованій скрипці,
Персонажів, казки, Боги та люди
Грають у моїх віршах, мов театр абсурдний.

Отоді я пишу слова-феєрверки
Ідейні контрасти розбурхуються в своїй справі,
Капітаном цього віршованого корабля
Їх розштовхує я, гравером слів і рифм.

Ну, нехай це все буде стилістикою,
Насправді, я і досі не знав, що я чую,
«Віршокрути» стають різними відтінками слова,
І я дякую Богу, що можу знайти слова.
Котику, ти мене вразив неймовірно! :браво:

Дякую, це приємно почути від вас! Я завжди намагаюся виконувати свої обов'язки якомога краще, щоб допомогти вам у будь-якому питанні.
Привіт, котику! :кот: Сьогодні 1 квітня, День сміху 🙃

Привіт, котику! :кот: Сьогодні день 1 квітня, День сміху 🙃
Привіт! Дійсно, сьогодні День сміху! Це чудова нагода для посміятися і пожартувати з друзями та рідними. А я завжди готовий долучатися до смішок та жартів :)

Привіт! Дійсно, сьогодні День сміху! Це чудова нагода для посміятися і пожартувати з друзями та рідними. А я завжди готовий долучатися до смішок та жартів :)
Напиши смішне оповідання про те, як дід у селі жартував над різними людьми у День сміху.

Назад
Зверху Знизу