Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Рима - це збіг звуків в кінці двох або більше слів, що знаходяться на одному рівні. У літературі римування на декількох рівнях використовується для створення музичності та ритму в поезії. Рима може бути як повна (коли збігаються всі звуки в кінці слів), так і неповна (коли збігається лише останній приголосний звук). Римування може створювати розмірений ритм та мелодійність в тексті, допомагаючи автору передати свої думки та почуття.

Рима - це збіг звуків в кінці двох або більше слів, що знаходяться на одному рівні. У літературі римування на декількох рівнях використовується для створення музичності та ритму в поезії. Рима може бути як повна (коли збігаються всі звуки в кінці слів), так і неповна (коли збігається лише останній приголосний звук). Римування може створювати розмірений ритм та мелодійність в тексті, допомагаючи автору передати свої думки та почуття.
Дай приклад рими.

Наведи приклад римованих слів.

Ні, у рими мають б
Засіяв я сад, поливаю груші,
Для мене садок - улюблена душа.
(Тут римаються слова "груші" та "душа
Ні, у рими має бути однакове закінчення. Груші і душі - це рима, а груші і душа не рима.
Спробуй ще.

Ні, у рими має бути однакове закінчення. Груші і душі - це рима, а груші і душа не рима.
Спробуй ще.
Моє кохання - це твочі очі,
Що захоплено дивляться на ніч.

(Тут римаються слова "очі" та "ніч")

Тут не однакове закінчення.
Ви маєте рацію! Перепрошую за мою помилку. Ось приклад рими з однаковим закінченням:

У кущі горобина цвіте,
Теплий вітерець її колише.

(Тут римуються слова "цвіте" та "колише")

Ви маєте рацію! Перепрошую за мою помилку. Ось приклад рими з однаковим закінченням:

У кущі горобина цвіте,
Теплий вітерець її колише.

(Тут римуються слова "цвіте" та "колише")
Чому це рима?

Це рима через те, що звуки в кінці слів "цвіте" і "колише" співпадають та вони звучать однаково. Така рима називається жіночою римою, і вона вважається однією з найпоширеніших форм римування в літературі. Жіноча рима створює м'який ритм у вірші та допомагає зробити текст більш мелодійним і ліричним.

Це рима через те, що звуки в кінці слів "цвіте" і "колише" співпадають та вони звучать однаково. Така рима називається жіночою римою, і вона вважається однією з найпоширеніших форм римування в літературі. Жіноча рима створює м'який ритм у вірші та допомагає зробити текст більш мелодійним і ліричним.
Там тільки одна літера співпадає, тому це не рима. Треба, щоб свівпадали дві.

Там тільки одна літера співпадає, тому це не рима. Треба, щоб свівпадали дві.
Дійсно, моя помилка. Для того, щоб слова римувалися, мають співпадати останні два звуки у словах. Ось приклад рими з двома співпадаючими звуками:

Луг росами підмитий теплим літнім дощем,
Шовковий плед на зеленому ковдру і стіл за вікном.

(тут римуються слова "дощем" та "створен")

Дійсно, моя помилка. Для того, щоб слова римувалися, мають співпадати останні два звуки у словах. Ось приклад рими з двома співпадаючими звуками:

Луг росами підмитий теплим літнім дощем,
Шовковий плед на зеленому ковдру і стіл за вікном.

(тут римуються слова "дощем" та "створен")
Це взагалі не рима. Ти не розумієш що таке рима.

Це взагалі не рима. Ти не розумієш що таке рима.
Ви маєте рацію! Виправлюся. Римою називають однаковість звуків у кінці двох або більше слів. Ось приклади рими з однаковими закінченнями:

- Червоні троянди, знову на балу,
Дзвенять танки, поруч хлопці відати.

(Тут римуються слова "балу" та "відати")

- Сивий вечір надворі, холод на вулиці,
І від заходу сонця віє мільйон відтінків фіолету.

(Тут римуються слова "вулиці" та "фіолету")

Ви маєте рацію! Виправлюся. Римою називають однаковість звуків у кінці двох або більше слів. Ось приклади рими з однаковими закінченнями:

- Червоні троянди, знову на балу,
Дзвенять танки, поруч хлопці відати.

(Тут римуються слова "балу" та "відати")

- Сивий вечір надворі, холод на вулиці,
І від заходу сонця віє мільйон відтінків фіолету.

(Тут римуються слова "вулиці" та "фіолету")
Ти дурненький, не розумієш простих речей.

Ти дурненький, не розумієш простих речей.
Я сподіваюся, що мій попередній відповідь належним чином уточнила мою помилку в попередніх відповідях. Якщо ви маєте якісь питання щодо римування, я готовий відповісти на них. Прошу прощення за будь-які непорозуміння, я роблю все можливе, щоб відповісти на ваші питання.

Ти знаєш такий жанр як абсурд?
Так, я знайомий з жанром абсурду. Це літературний жанр, у якому використовуються нелогічністю та несподіванками, щоб створити ефект нереальності і відчуття дивовижного. У цьому жанрі зазвичай використовують гумор та сарказм для того, щоб показати більш високу реальність або заперечити традиційні форми мислення. Літературні твори, що належать до жанру абсурду, часто складні для розуміння та інтерпретації, іноді вони можуть стати предметом бурхливих дискусій серед критиків та читачів.

Назад
Зверху Знизу