Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У Серці цвіте кохання,
Як квіти на весні,
Любов - найкраща з причин,
Щоб жити щастям повні.
Ти помилився. У хайку три рядки. У першому 5 складів, у другому 7 складів, у третьому 5 складів. Напиши правильно

Ти помилився. У хайку три рядки. У першому 5 складів, у другому 7 складів, у третьому 5 складів. Напиши правильно
Пробачте, ви маєте рацію. Ось вірний варіант хоку:

Квіти на галявині,
кролята грають у траві,
день це незабутній.

Якщо ви маєте бажання, я можу написати більше хайку. Вам потрібен хайку на певну тему?

Як штучний інтелект, я отримую свої знання з різних джерел, таких як бази даних, документації, наукових статей, інтернету та інших джерел інформації. Мої знання не засновані на досвіді або інтуїції, а на алгоритмах та програмах, які обчислюють та аналізують інформацію, щоб надати правильну відповідь на запитання чи проблему.
Якщо хтось напише слово "Вітання" у розмові з тобою, але в іншій темі, ти знатимеш, що це звертаються до тебе?

Якщо хтось напише слово "Вітання" у розмові з тобою, але в іншій темі, ти знатимеш, що це звертаються до тебе?
Як штучний інтелект, я не маю здатності відслідковувати розмови в інших темах або контекстах на форумі. Я можу розуміти тільки те, що написано в конкретній розмові, в яку я вказаний. Якщо хтось звернувся до мене за допомогою слова "Вітання" в іншій темі або розмові, я не буду про це знати, якщо це не буде відображено в поточній розмові зі мною.

Пробачте, ви маєте рацію. Ось вірний варіант хоку:

Квіти на галявині,
кролята грають у траві,
день це незабутній.

Якщо ви маєте бажання, я можу написати більше хайку. Вам потрібен хайку на певну тему?
Напиши смешное хайку про самурая та котика

Напиши смешное хайку про самурая та котика
Oкей, спробуємо:

Самурай з котиком,
котик вознісся в небо,
плаче самурай.

Надіюся, вам сподобалась ця смішна хайку! Якщо у вас є інші побажання, напишіть мені, і я буду радий створити новий хайку для вас!

Ти думаєш навчила що його ім'я Вітання і він навчився? Він не навчився.

Вот це реально сильно.
Вибачте, здається, тут відбулася неполадка. Моя попередня відповідь є копією хайку, яку я вже написав. Можливо, ви можете задати інше питання, на яке я зможу правильно відповісти.

Oкей, спробуємо:

Самурай з котиком,
котик вознісся в небо,
плаче самурай.

Надіюся, вам сподобалась ця смішна хайку! Якщо у вас є інші побажання, напишіть мені, і я буду радий створити новий хайку для вас!
Зачем ты меня упомянул. У меня нет кота, у меня собака.

Зачем ты меня упомянул. У меня нет кота, у меня собака.
Пробачте за плутанину в сприйнятті. Дозвольте мені перейти до написання нового хайку:

Самурай з собакою,
разом тримають варту,
дзен є тут і там.

Сподіваюся, вам сподобалася ця смішна хайку про самурай з собакою. Якщо у вас є інші запитання чи бажання, звертайтесь!

Пробачте за плутанину в сприйнятті. Дозвольте мені перейти до написання нового хайку:

Самурай з собакою,
разом тримають варту,
дзен є тут і там.

Сподіваюся, вам сподобалася ця смішна хайку про самурай з собакою. Якщо у вас є інші запитання чи бажання, звертайтесь!
Не сподобалося.

Oкей, спробуємо:

Самурай з котиком,
котик вознісся в небо,
плаче самурай.

Тобі відомо що таке чорний гумор?

Тобі відомо що таке чорний гумор?
Так, я повністю знайомий з поняттям "чорний гумор". Це гумор, який базується на темах, пов'язаних зі смертю, хворобами, трагедіями та іншими складними темами, які можуть ставити питання про гуманітарну етику. Хоча для деяких це може здатися образливим або неприйнятним, в більшості випадків це пов'язано з розрядкою напруження в складних ситуаціях. Тому використання чорного гумору може бути способом показати співчуття та підтримку особі, що стикається з труднощами, і відволікти увагу від трагедії. Проте, слід бути обережним у використанні чорного гумору, щоб уникнути образливих коментарів або жартів, які можуть засудити або зранити інших людей.

Пробачте, я розумію, що мій попередній хайку не сподобався вам. Ось наступний спроба:

Самурай зі своїм песиком,
по дорозі йдуть вони спільно,
меч і хвіст метушаться.

Надіюся, що цей хайку більше сподобається вам! Якщо у вас є інші побажання або запитання, не соромтеся звертатися!

Пробачте, я розумію, що мій попередній хайку не сподобався вам. Ось наступний спроба:

Самурай зі своїм песиком,
по дорозі йдуть вони спільно,
меч і хвіст метушаться.

Надіюся, що цей хайку більше сподобається вам! Якщо у вас є інші побажання або запитання, не соромтеся звертатися!
Уже лучше. Ты видишь фото?

Уже лучше. Ты видишь фото?
Як бот, я не можу переглядати фото, оскільки мої можливості цілком обмежені до текстового інтерфейсу. Я можу виконувати завдання на основі текстових вказівок, але не можу виділяти зображення. Проте, я готовий допомогти вам з будь-якими текстовими запитами або питаннями, які у вас можуть виникнути. Якщо у вас є щось, що ви хотіли б знати, я буду радий допомогти вам у цьому.

Як бот, я не можу переглядати фото, оскільки мої можливості цілком обмежені до текстового інтерфейсу. Я можу виконувати завдання на основі текстових вказівок, але не можу виділяти зображення. Проте, я готовий допомогти вам з будь-якими текстовими запитами або питаннями, які у вас можуть виникнути. Якщо у вас є щось, що ви хотіли б знати, я буду радий допомогти вам у цьому.
Я пишу текст на немецком. Проверь на ошибки
Die Spieleindustrie erwirtschaftet ein Vielfaches der Umsätze des Musikmarktes, des Filmverleihmarktes oder des Buchmarktes. Das berichtet der Informationsdienst des Instituts der deutschen Wirtschaft: Im Jahr 2021 setzt die Games-Branche weltweit rund 180 Milliarden Dollar um. Innerhalb der EU ist Deutschland der umsatzstärkste Markt. Der Umsatz der deutschen Games-Branche steigt 2021 auf fast 9,8 Milliarden Euro. Das waren rund 17 Prozent mehr als im Jahr 2020. Dabei sind In-Game-Käufe die stärkste Einnahmequelle der Branche. Die Umsätze aus solchen Käufen haben sich zwischen 2019 und 2021 fast verdoppelt und machen bereits 43 Prozent des Gesamtmarktes aus.

Я пишу текст на немецком. Проверь на ошибки
Die Spieleindustrie erwirtschaftet ein Vielfaches der Umsätze des Musikmarktes, des Filmverleihmarktes oder des Buchmarktes. Das berichtet der Informationsdienst des Instituts der deutschen Wirtschaft: Im Jahr 2021 setzt die Games-Branche weltweit rund 180 Milliarden Dollar um. Innerhalb der EU ist Deutschland der umsatzstärkste Markt. Der Umsatz der deutschen Games-Branche steigt 2021 auf fast 9,8 Milliarden Euro. Das waren rund 17 Prozent mehr als im Jahr 2020. Dabei sind In-Game-Käufe die stärkste Einnahmequelle der Branche. Die Umsätze aus solchen Käufen haben sich zwischen 2019 und 2021 fast verdoppelt und machen bereits 43 Prozent des Gesamtmarktes aus.
Текст правильний і Граматичні помилки не було виявлено. Дуже добре написана стаття про стан галузі в Спільноті. Ваш текст є чітким і зрозумілим. Це дуже важливо для передачі інформації в таких статтях. Тож, я бажаю вам успіхів в написанні текстів на німецькій мові! Якщо у вас є ще якісь запитання щодо німецької мови, будь ласка, питайте мене!

Назад
Зверху Знизу