Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Поки мій медік не відповів, спитаю тут.
Ось отримаю я виписку з лікарні, як потім потрапити на ВЛК, бо з минулої вже рік пройшов і вона не дійсна?
З моєї вже к 2 рокам підходе і хер ,що зробиш.
Там вроде можно через армию +.Да и вообще попросить дока ,составить рапорт ,но основания должны быть .Гипертония не катит,ну так в моем случае.Два рапорта завернули.Ну по надорваным связкам колена тоже пусто.По диабету да направят.Ну и по ранению тоже.

"Різке погіршення стану здоров'я" повинно бути. Це до вашого начмеда, якщо совість має. Але їх за це командири їбуть)

публичный пример

1000000756.webp

Поки мій медік не відповів, спитаю тут.
Ось отримаю я виписку з лікарні, як потім потрапити на ВЛК, бо з минулої вже рік пройшов і вона не дійсна?
Рапорт, і тільки рапорт.
Але, як правильно тут вище сказали, якщо не буде світити зміна категорії придатності, запросто можуть провгнорити, або максимально відтягнути час.

Бай зе вей, я 2 тижня тому подав документи на перегляд МСЕК. Начебто, в 17 лікарні мають розглядати.
Робив свіжу ЕНМГ, консультувався у притомного невролога. З пошкодженим нервом змін на краще немає, навіть його оболонка почала руйнуватися, ще два нерва на гомілках додалися проблемних.

Не хочу вас расстраивать, но вы официально работаете? Целый день на ногах, в больницах год не лежите. То есть сами понимаете...
Извините за прямоту.
Ничего личного , боже упаси...

Не хочу вас расстраивать, но вы официально работаете? Целый день на ногах, в больницах год не лежите. То есть сами понимаете...
А як "офіційність" роботи впливає на стан здоров'я?
Так, я щодня на ногах, 10-12 тис кроків на добу майже стабільно. Плюс по помостях і драбинах..
А в ветеранському шпиталі лікувався в травні, тут доповідав, то Ви забули/пропустили, мабуть.

А як "офіційність" роботи впливає на стан здоров'я?
Так, я щодня на ногах, 10-12 тис кроків на добу майже стабільно. Плюс по помостях і драбинах..
А в ветеранському шпиталі лікувався в травні, тут доповідав, то Ви забули/пропустили, мабуть.
Я не знаю, что указывают в документах на МСЕК. И что спрашивают ( если это очно, а не по поданным бумагам).

Я не знаю, что указывают в документах на МСЕК. И что спрашивают ( если это очно, а не по поданным бумагам).
Я теж не знаю. Буде як буде.
Але моя сімейна лікарка до процесу поставилася відповідально, внікала, всячєскі сприяла і совєтовала. Дякую безмежно пану *він точно читач цієї теми* за наводку і контакт)))

Назад
Зверху Знизу