Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Та я б не сказав шо сильно дорого.Там ще The Pretty Reckless бонусом ідуть, тоже діди мазаї щє ті..
В Паріжє по 115, в Карлсруе по 150, Скандинавію і Шотландію не розглядав.

Поїхали з нами, нами, козаками?

І Ексл Роуз тожє, но папізже.
А я сподіваюся підспівати Брайану Джонсону "She`s got the Jack!":yahoo:
Ви прямо ходяча реклама для сумнівающихся 😳

Так, не схочуть мене туди пускати :)
До того ж дорогенько вийде, а я тільки-но вже нарішав свату плитоноску і ще деяких дрібниць, бо він у цьому році війшов до когорти 50+ і зараз служить поруч із Харковом, а штатний бронік заважкий. Якраз десь квиток плюс дорога й вийшло :ідея:

Я нещодавно катався, і переконався що чутки про заборону виїзду і люті ТЦК на Заході сильно прєувєлічєні:D
Ну, на конференцію по роботі мене вже не пустили. Здається, на концерт теж не випустять :збентежений:

Ну, на конференцію по роботі мене вже не пустили. Здається, на концерт теж не випустять :збентежений:
На концерти ходити неможна. Я бачів людей на концертах. Вони наче під гіпнозом. Це погано.
Сєкти це прохавалі і в них на сходняках обов'язково присутні всякі музгурти для оболваніванія і введення в транс лошков пріхожан.

На концерти ходити неможна. Я бачів людей на концертах. Вони наче під гіпнозом. Це погано.
Сєкти це прохавалі і в них на сходняках обов'язково присутні всякі музгурти для оболваніванія і введення в транс лошков пріхожан.
Тебе теж не випускають?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1751903369566.webp

1751903388731.webp

Назад
Зверху Знизу