Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Гуляй, рука,
Балдєй, пісюн!
1000041900.webp

Пардубіцкий паб сьогодні зачинений, з якихось технічних причин, тому я шарився по інших злачних мєстах на районі.
В дрочільню не заходив - посєтіл два місцевих бара, і шаурмячну, де тусять ровнєнькі бородатєнькі пацики-таксісти з України, малолєтки, слєгка на шарнірах. Трохи папіздєлі за жизнь... Шаурма не дуже виявилася((

Місцеві генії маркетингу в зоні бікіні:
1000041898.jpg

Піськó-лиськó н-нада??
Если посмотреть под другим углом, то лысая киска вполне себе может быть кошкой Лизой, а не то, што все подумали :збентежений:

посєтіл два місцевих бара, і шаурмячну, де тусять ровнєнькі бородатєнькі пацики-таксісти з України, малолєтки, слєгка на шарнірах. Трохи папіздєлі за жизнь
С пацикамі ****єл максімально нєуважитєльно, с прєзрєнієм?

Я не знаю, що то за бєхєровки - не роздивлявся детально, хоча вони продаються майже всюди. Можеш загуглити, якщо цікаво.
Медовуха - то взагалі не від Бехера.
Асортимент офіційного магазину - на фото в одному з попередніх постів. Там і ціни можна роздивитися, якщо що.
Бехеровка Лід та 🔥

Подивись скільки коштує, на магарич

Бехеровка Лід та 🔥

Подивись скільки коштує, на магарич
Ти трохи запізнився з проханням - я вже вирушаю на Дрезден.
Взагалі, оці некласичні Бєхєровки за нормальними цінами хіба що у великих продуктових супермаркетах купувати, що в моллах - там асортимент є. В невеличких магазинах, а також в Lidl, Billa та Albert в центрі Праги продається тільки класика.

Ну а в Карлових Варах її повно. Найдешевша - в фірмовій мережі.

Ти трохи запізнився з проханням - я вже вирушаю на Дрезден.
Взагалі, оці некласичні Бєхєровки за нормальними цінами хіба що у великих продуктових супермаркетах купувати, що в моллах - там асортимент є. В невеличких магазинах, а також в Lidl, Billa та Albert в центрі Праги продається тільки класика.

Ну а в Карлових Варах її повно. Найдешевша - в фірмовій мережі.
Прикро

Не знаю. Гуглокарти стверджують: зачинено назавжди
Дивно, з чого б це? Доволі популярне місце було, правда, *****и постійно там біля вивіски фоткалися, бо слово знайоме побачили (хоча, насправді, то гном)

Суворі дрезденські байкери:
1000042073.jpg

Взагалі, канєшно, це не Дрезден, а Магріб якийсь! Де бєлобрисі Ганси і Фрідріхи, крутобьодріє пішногрудіє Брумгільди??
В кращому випадку - якісь недолугі Шрайбікуси, як на фото. Вирождєнці, ***ть..

Останнє редагування:
Яке темне пиво у чехів смачне?

Назад
Зверху Знизу