Entombed
Куратор теми
Статус: Онлайн
Повідом.: 10771
Повідом.: 10771

Сьогодні зранку подався в Вишеград. Прекрасна празька локація, з чудовими видами на місто, красивим парком, базилікою і старим цвинтарем, де поховані місцеві діячі мистецтв.
Після Вишеграду зайшов у швейковську пивницю - вона там недалеко.
Потім катався на метро, з одного кінця міста в інший, відвідав два молли, Westfield Chodov і Cerny Most. Пошарився по тамтешніх продуктових маркетах, Alfred і Globus. Макрела всюди однакова, по 240 крон за кг.В Польщі вона помітно краща і дешевша. Я тут їм сир і м'ясо, під пиво. Сьогодні взяв смачнющий Hermelin 120 г за 36 крон, та 850 г шмат шикарної копченої свинини з кісткою, по 129 крон за кг. Які там трдельники, я вас умоляю!
Завтра - одноденна поїздка в Карлови Вари.
Після Вишеграду зайшов у швейковську пивницю - вона там недалеко.
Потім катався на метро, з одного кінця міста в інший, відвідав два молли, Westfield Chodov і Cerny Most. Пошарився по тамтешніх продуктових маркетах, Alfred і Globus. Макрела всюди однакова, по 240 крон за кг.В Польщі вона помітно краща і дешевша. Я тут їм сир і м'ясо, під пиво. Сьогодні взяв смачнющий Hermelin 120 г за 36 крон, та 850 г шмат шикарної копченої свинини з кісткою, по 129 крон за кг. Які там трдельники, я вас умоляю!
Завтра - одноденна поїздка в Карлови Вари.
Останнє редагування: