Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Річ у тім, що мені подобаються довгі піші прогулянки!
Гуляєш під музику містом, дивишся на людей і на машини. Зелень, краса в центрі. Красотки..
Я понимаю... ведь два года ты был далеко от городской красоты, суеты . Но вел это круто. Лес ,тишина. Только ты и велосипед. Кругом лес. Шум колёс. Едешь куда хочешь. Ну и музыку никто не отменял. )) есть только ты ,шум ветра и шум колес велосипеда ))) ветер в лицо .ты и природа .и больше никого. Особенно осенью классно, когда уже прохладно и светит солнце... я понимаю ты мотоциклист ,но в шлеме не те ощущения .)))

Вєлік не допоможе схуднути. А от травмуватись - запросто.
Ходьба - найкраще для скидання ваги і кардіо. Можу обгрунтувати, якщо треба.
Таки дал. Вел опасен. Много раз было ,что чуть не убился. Но и просто гулять в наушниках тоже небезопасно ))может и машина сбить и в люк упасть ))) когда играет хорошая музыка и ты в нирване )))

Я понимаю... ведь два года ты был далеко от городской красоты, суеты . Но вел это круто. Лес ,тишина. Только ты и велосипед. Кругом лес. Шум колёс. Едешь куда хочешь. Ну и музыку никто не отменял. )) есть только ты ,шум ветра и шум колес велосипеда ))) ветел в лицо .ты и природа .и больше никого. Особенно осенью классно, когда уже прохладно и светит солнце... я понимаю ты мотоциклист ,но в шлеме не те ощущения .)))
Для лєса с комфортом двухсосіска нужна, по ценє єво Шарана.

Я понимаю... ведь два года ты был далеко от городской красоты
photo_2025-05-31_13-02-34.webp

Ходжу центром мста, де кожна перша сосками очі виколює, много обтягівающіх лосін і прочіх соблазнітєльніх одєяній
Так може треба іноді їм щось пропонувати? 10 відмовляться, одна погодиться :)

Не знаю где ты ходишь ,но девушек мало в городе. Я вот каждый день троллейбусе езжу . Одна пенсия и маллолетки. Возможно не тот троллейбус))) я вот 22 год помню. Вообще никого. А вот весной 23 года ,заметил молодеж. Но они же дети .а вот дамочек 35-40 плюс очень мало ((( но они есть )))

Не знаю где ты ходишь ,но девушек мало в городе. Я вот каждый день троллейбусе езжу . Одна пенсия и маллолетки. Возможно не тот троллейбус))) я вот 22 год помню. Вообще никого. А вот весной 23 года ,заметил молодеж. Но они же дети .а вот дамочек 35-40 плюс очень мало ((( но они есть )))
По центру вечером пройдись. Сад Шевченка, никольский.

вдруг кому пригодится: Рапорт про відмову виконувати накази з бойових завдань, або рапорт про відмову йти на 0, рапорт об отказе идти на 0 ноль:

Командиру роти

в/ч А

Рапорт

Доводжу до Вашого відома, що я, <звання> <ПІБ>, <посада>, з-за морально-психологічного стану та стану мого фізичного здоров’я я не можу виконувати накази з бойовими завданнями. Крім того, виконання таких наказів може завдати подальшої шкоди моєму здоровʼю. В мене можуть загостритися та почати прогресувати <хвороба1> та <хвороба2>, в мене вже були неодноразові випадки втрати свідомості на полігоні <це приклад>.

В мене є такі діагнози:

• вазомоторна енцефалопатія з лікворно-гіпертензійним синдромом, схильність до синкопальних станів (втрата свідомості) – стаття 83-б розкладу хвороб;
  • підгострий конгестивний простатит;
  • хронічний геморой 2 ст.
Вони підтверджуються такими медичними документами:

• виписка з історії хвороби № … про стаціонарне лікування та обстеження у … ЦРЛ з <дата1> по <дата2>;
  • медкарта № … від <дата3> Інституту неврології, психіатрії та наркології Національної академії медичних наук України;
  • запис у військовому квитку від <дата4> <назва ТЦК та СП або РВК> м. Київ
  • консультаційні висновки лікарів за серпень 2024 року Міжнародної мережі медичних центрів ОН КЛІНІК, м. Київ.

Прошу врахувати вказані обставини.

<звання>

<посада> <ПІБ>

___.___.20___

Вкладення

По 300 грам в суткі можна втрачать ваги. І це буде не вода.
Коли я почав, 29 травня, на вагах було 109.8, сьогодні 106.6
Мінус 3 кг за 6 днів - це мені подобається, і дуже мотивує продовжувати! Ясно що не варто і надалі очікувати такого стрімкого зниження ваги, але буду так само рухатися у цьому напрямку.
Канєшно, є і неприємні моменти:
- постійно і відчутно болять п'яти;
- трохи менше болять коліна і поясниця;
- найнеприємніше: ноги в області паху розтерті до сукровиці, і ці натертості не встигають загоюватися (це моя давня проблема при тривалій ходьбі, і пох зручність одягу та білизни)

Назад
Зверху Знизу