то про беспокойных соседей в поезде они когда зашли между собой переругалисьКонечно норм. Люди специально оставляют на могилах пищу для людей .
Мы в детстве на пасху ездили за смаколиками на кладбище.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
то про беспокойных соседей в поезде они когда зашли между собой переругалисьКонечно норм. Люди специально оставляют на могилах пищу для людей .
Ми у дитинстві не їздили на кладовища, але я вважаю нормальним, що їжу з'їдять, а не викинуть на смітник доглядачі цвинтарів.Конечно норм. Люди специально оставляют на могилах пищу для людей .
езди автобусами.***ть, мене всю жизнь в потягах Укрзалізниці прєслєдує якась єбєйша ***ня, не іначє як кармічєска - постійно фатально не прьот з сусідами((
Вічно поруч або якісь бидлодємони, або мамаші з невмєняємими лічінкусами, або інший малоприємний контінгєнт.
Ось і сьогодні:
В 1 класі інтерсіті поруч - страшна кашалотіна з бородавками.
Зараз в купе - на три сусідніх полки - 3.5 маловмєняємих, страшних як смерть гуцулки. 0.5 - це дике гуцуля, на яке вже окремий квиток мали б купувати .
Боже, та за шо?!!!
Знаєш, я заліз по похилому, а злізти, вже по вертикальному, не зміг - не було поніманія, і після двох невдалих спроб спуску дістався низу по стежині, що неподалік.Самое главное - понимать как с нее живым спуститься
лезть вверх психологически и физически проще.Знаєш, я заліз по похилому, а злізти, вже по вертикальному, не зміг - не було поніманія, і після двох невдалих спроб спуску дістався низу по стежині, що неподалік.
Вертикальний підйом навіть пробувати не став.
З 15 учасників челенджу його спробували 5, впоралися лише 2.
Це класіка...лезть вверх психологически и физически проще.
тоже охреневал в своё время - а как теперь слезть )))
так )))Це класіка...
![]()
Дряпатися на вертикальний схил - це саме те, що треба скаліченим військовим. Люди, в яких у дупі забагато адреналіну, розраховують, що вам також його не вистачає.Знаєш, я заліз по похилому, а злізти, вже по вертикальному, не зміг - не було поніманія, і після двох невдалих спроб спуску дістався низу по стежині, що неподалік.
Вертикальний підйом навіть пробувати не став.
З 15 учасників челенджу його спробували 5, впоралися лише 2.
Та да..Дряпатися на вертикальний схил - це саме те, що треба скаліченим військовим. Люди, в яких у дупі забагато адреналіну, розраховують, що вам також його не вистачає.
Я пару місяців займався таким спортом, але в залі. Не сказав би що там адреналін. Більше логіка та нестандартні фізичні навантаження. Але прикольно було.Дряпатися на вертикальний схил - це саме те, що треба скаліченим військовим. Люди, в яких у дупі забагато адреналіну, розраховують, що вам також його не вистачає.
Это человек из восстанавливающихся ?Штурмовик н-нада?
До отбитых пальцев три, два, один...Штурмовик н-нада?
![]()
А його немає!Так, все це супер, але де звіт про нічне життя?
Шо жив, що зряА його немає!
Шайба зачинена, і в готелі жодних прєдпосілок для..
эцилоп. тут же важно, читай наоборот )))Карочє, пока там інваліда прибіть хотять, шоб ПФУ секономив кошти для дєйствітєльно нуждающіхся... Вобщем,
передо мной и пацак должен два раза приседать, и чатланин ку делать. И эцелоп меня не имеет права бить по ночам,
никогда...(с)![]()