Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О! Олива, теж літо, другий сезон. Це майже рекорд для взуття у мене. Тільки брав дешевше. І в них була знижка для ЗСУ, мені порекомендував їх саме військовослужбовець.Нещодавно придбав тактичні крассівки вінницького виробника STIMUL, модель Хамелеон, літо.
Зручні, комфортні, зроблені якісно, виглядають пристойно, не маломірять. Ціна 2525 грн, замовляв на офіційному сайті.
В цілому, набагато добротніші і міцніші за M-tac IVA, які я брав рік тому, і які виявилися китайським лайном.
Нахіба пенсіанеру ці пєдалі? Тим більш, за ці самі гроші в інтертопі можна взяти більш комфортніші і якісніші скетчерси. І з УБД ще й скидка (хоча то може тільки в Вінницькому інтертопі)Нещодавно придбав тактичні крассівки вінницького виробника STIMUL, модель Хамелеон, літо.
Зручні, комфортні, зроблені якісно, виглядають пристойно, не маломірять. Ціна 2525 грн, замовляв на офіційному сайті.
В цілому, набагато добротніші і міцніші за M-tac IVA, які я брав рік тому, і які виявилися китайським лайном.
![]()
Обіцяють завтраА що в цьому місяці по дгв. Хтось отримав вже?
Да, практически каждую неделю передаю машини, как на часть, так и особисто на військовослужбовця.Кто то пригонял в последнее время авто из Польши с постановкой на учет на військовослужбовця по такой схеме?
А что по цене?Да, практически каждую неделю передаю машини, как на часть, так и особисто на військовослужбовця.
Ничего, все за счет спонсоров. Наш биг бос покупает машины и решает кому что давать, но мы в основном спец техникой занимаемся, легковые это побочное.А что по цене?
сегодня зашлоОбіцяють завтра
Завтра поїду в них покарять ТрускавєцНахіба пенсіанеру ці пєдалі?
Для Трускавця ще потрібні тактичні трусі!Завтра поїду в них покарять Трускавєц
З ними всьо харашо - ЗСУ одаріло зільоними на декілька років вперед.Для Трускавця ще потрібні тактичні трусі!![]()
не нужны трусы?З ними всьо харашо - ЗСУ одаріло зільоними на декілька років вперед.
Точніше, я їх спиздив, разом з паком тактичних носків того ж кольору.
Служба у взводі забезпечення, хулє..
просто интересно. а шо в них такого тактического?Нещодавно придбав тактичні крассівки вінницького виробника STIMUL, модель Хамелеон, літо.
![]()
У своїх!?З ними всьо харашо - ЗСУ одаріло зільоними на декілька років вперед.
Точніше, я їх спиздив, разом з паком тактичних носків того ж кольору.
Служба у взводі забезпечення, хулє..
Це було пройобане/покинуте майно, яке ми знайшли. Частину поділили, а решту вєщєвіку віддали.У своїх!?
Та хєр його знає, насправді.просто интересно. а шо в них такого тактического?
@belarus і його асортимент:где-то ****омко вздохнул belarus
Кто как носит. У меня за 2 сезона на поляцких рабочих ботинках с сертификатом подошва лопнула. Обувь горит, не умею носить. А эти живые, только стелька протерлась почти сразу, ну, у меня запас ортопедических.просто интересно. а шо в них такого тактического?
я в простых кроссовках с центрального рынка за 700 грн уже 3 года хожу ... и зимой тоже.
чуть подклеил сейчас и вроде как ещё на 3 года хватит ... понятно, шо не по пересечённой местности. но всё же ...