Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
ХФ - це, без жартів, потужнєйша потужність!
Тепер у мене є нова декларація, в тій самій поліклініці, з дуже гарною лікаркою)))

Безмежно вдячний за допомогу! Це нереально круто!!

ХФ - це, без жартів, потужнєйша потужність!
Тепер у мене є нова декларація, в тій самій поліклініці, з дуже гарною лікаркою)))

Безмежно вдячний за допомогу! Це нереально круто!!
У мене сімейний лікар також гарний, але лікар(((

Где в Харькове купить военному куртку штаны берцы зимние больших размеров?Буду на выходных ,надо прикупить ,а то в бате ни хера нет размеров.

Где в Харькове купить военному куртку штаны берцы зимние больших размеров?Буду на выходных ,надо прикупить ,а то в бате ни хера нет размеров.
Мілітарист на Гагаріна, мабуть.
Плюс там є поруч менш розкручені воєнторги.

На Герохе краще ціни. Вибір більше на Ц.Р.
Брат навпаки менше розмір шукав ))))

А я не буду радити. Бо завжди кажуть - це дорого. 😒
Тож, вбивайте свої ноги, спину та інше. Задешево.

При реальних захворюваннях з видимими ушкодженнями там грошей не треба.
Хіба що на аналізи.

А при таких, що ззовні не видно, зараз більшість МСЕК не будуть робити нічого ані за гроші, ані безкоштовно.
звичайно, грошей не треба, лише перше Гугління і це лише тільки один день за 08.11.2024
СБУ та Нацполіція затримали керівницю МСЕК, яка вимагала хабар у паралізованого воїна ЗСУ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

звичайно, грошей не треба, лише перше Гугління і це лише тільки один день за 08.11.2024
СБУ та Нацполіція затримали керівницю МСЕК, яка вимагала хабар у паралізованого воїна ЗСУ
Мої знайомі інваліди отримували і продовжують інвалідності в харківських МСЕК без великих проблем і жодних грошей.
У моїх батьків теж ніхто грошей не вимагав. Просто категорично відмовилися розпочинати процес, незважаючи на важкі хвороби.

Вирвався з торецьку нарешті. То ти *****. І *****ьне командування то *****. Якщо найближчим часом не переведусь, то сзч
1000024148.jpg

Нагадай, ти робив якісь тєлодвіженія по переводу?
На больнічку зашаритись немає варіанту?

1000024148.webp

Нагадай, ти робив якісь тєлодвіженія по переводу?
На больнічку зашаритись немає варіанту?
Чи то на відновлення їдем, чи то позиції на Миколаївщині халявгі. Відпустку тепер точно поїду, буду там хворіти по цивільному. Пару місяців є, якщо не переведусь, то 100% сзч. То *****ьне командування угробить на рівному місці рано чи пізно. Я те вже відчув явно

О переводу варіанти є, валом, проблема перевестись. Але є зараз ті, хто ладен через гш просувати. Може вийде.
Я тепер морпех)). Це ускладнює трохи, сухопутки тупо сильно більше.

Комбат мені винен, й він загалом такий, що скоріш віддає борги, але відпустить анрил.

Останнє редагування:
Чи то на відновлення їдем, чи то позиції на Миколаївщині халявгі. Відпустку тепер точно поїду, буду там хворіти по цивільному. Пару місяців є,
Якщо на позиції - то хз.. А якщо на відновлення - от тут я б не загадував!

Плани - одне, а реальність може бути зовсім інша. Днів через десять знову вперед-вперед, і відпуску скасують, і відкличуть, якщо вже пішов. Знаєм - плавали((

Перевод через кінці в гш теж не гарантія 100% - рабовласники вже давно навчилися і тут пєтлять.

Мені давєча компетентні особи нашептали, що сильно проще зараз перевестися, якщо ти у розпорядженні і з обмеженням. Але і тут, сам розумієш, купа нюансів.
Я закинув декілька удочок, но поки що "*** сосалі комбайньори" 🥲

В нас бата нема, да й бригади всієї нема, тут явно не швидко все буде.
Бригада на відновлення вже пару місяців, не дуже відновлюється. Наш бат придбаний був, тепер і його от нема.

Але я вирішив але - в цьому баті пас. Речі почну відправляти але на днях. Бронік чи теплак за 100к мені зараз явно зайві будуть, хай вдома вже лежать

нас з танкової школи після одержання фаху повернули в бат ,зараз на полігоні взаємодії відпрацьовуєм.Казали до кінця листопада ,та вже чутки що пару тижнів всього.Але машини ще не готові активну броню ще не поставили.А без броні хай сами сідають і їдуть.

До речі як зараз використовують танки?з закритих позицій кажуть в основному.
Хлопці тут з фронту бачили як вони працюють?

До речі як зараз використовують танки?з закритих позицій кажуть в основному.
Як арта працюють, з позицій
Прохоровки вже немає.

Як працюють - вище правильно відповіли.
Но ще вони бухають. Много і часто.
Контужені, глухі і п'яні - це пздць просто...
В Мирнограді минулої зими якось перестріляли один одного по п'яной лавочкє. В новинах було. 4 двохсотих, здається.
Так шо ти акуратно там!

Назад
Зверху Знизу