Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я вже пристаркуватий, тому погоджуся тільки якщо жінка ще і деруни зі сметанкою вміє. І джин з тоніком.
Када подстаркуватий тре соглашацця на всьо шо предложут. Пока предлогают. Ізвініть. 😳

Та то радікально канєш. А от єслі мадама яка с +/- стандартним набором скіллов, то вай нот?
Вважаю, деруни зі сметанкою та джин з тоніком - це базовєйша база. Бо якщо ні, то навіщо взагалі жити?

Якщо що, я і сам це прекрасно вмію!

Вважаю, деруни зі сметанкою та джин з тоніком - це базовєйша база. Бо якщо ні, то навіщо взагалі жити?

А что в ответ на деруны и джин с тоником?
Какие ваши намерения?

Пані Тірхєн, не треба так бурхливо реагувати! Я Вас і з першого разу зрозумів))

Все ж, я не щоденну возню на кухні мав на увазі.
Чомусь згадався пошлий анекдот про ехо 😁.
P.S. Написав "ехо", бо не знаю, чи правильно писати "про луну"? 🤷‍♂️

Нє, потрєскать дерунов под джін канєш приятно, спору нема. Но. Послє цього буде тойво...постєльний квадробобінг у масках тюлєнів 😳

Нє, потрєскать дерунов под джін канєш приятно, спору нема. Но. Послє цього буде тойво...постєльний квадробобінг у масках тюлєнів 😳
1000021323.webp

Вибачте. То треба перенести у тему про Вовчанськ

Зараз дізнався (від маніпуляційної медсестри) що на відділенні мне вже встигли прозвати "Шльоп-нога"! Походон дуже характерний.
Коли я серед ночі йду в туалет, чергові сестрички, які намагаються спати в дєжурці, впізнають мене безпомилково.
Це успєх, ящєтаю))

Хочу не вот ето вот всьо, а колєсіть просторами Ісландії і дурним голосом орать пісню про чорних раків, як оці їх мєсні зізітопєри Solstafir:

Було би непогано мати можливість замовить реабілітацію з красивою жінкою, яка вміє массаж і крапельниці) оце найкраща терапія для молодого хлопа.
Можна навіть без масажу та крапельниць! 👀😐

Хочу не вот ето вот всьо, а колєсіть просторами Ісландії і дурним голосом орать пісню про чорних раків, як оці їх мєсні зізітопєри Solstafir:

Та нашо оно вам тре? Лучче у Гданську якому на лежаку с пивом на море зиркать 😳

Назад
Зверху Знизу