Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
За вересень основне отримав як завжди.
Премії ще не було, але там, у кращому випадку, буде тисяч 7-8, бо я 9 вересня вже був на евакі.
1000021206.jpg

Ну а якщо наші все ж вирішили в'***** мене за відмову йти в гранатометку, то й того не буде
Поза штат не вивели. Вже норм

Дивіцця, єслі не можетє стать на стопу бєз болєвих ощущєній в подошвє бліже к пяткє - то вполнє может бить пяточная шпора. Просто совпало с інфєкцієй.
Да і ущємлєній разних, по-любому, у вас куча. Нєвропатолог цей вас молотком "обстучал"?

Дивіцця, єслі не можетє стать на стопу бєз болєвих ощущєній в подошвє бліже к пяткє - то вполнє может бить пяточная шпора. Просто совпало с інфєкцієй.
Да і ущємлєній разних, по-любому, у вас куча. Нєвропатолог цей вас молотком "обстучал"?
Почітайтє тєму сначала, там всє ТС рассказівал - как начіналось, как стучалі, мєрялі і прочєє.

Почітайтє тєму сначала, там всє ТС рассказівал - как начіналось, как стучалі, мєрялі і прочєє.
Єслі чєсно - я там потєрялся в діагнозах. Вродє рожистоє воспалєніє, но с нєсвойствєнной сімптоматікой.

Вродє рожистоє воспалєніє, но с нєсвойствєнной сімптоматікой.
Не ти один!
Лікарі також корчать псевдосерйозні єбальніки, чвякають-***кають, кажуть "інтересно!', чухають макітри, намагаються вигадати плани лікування - а права ступня все одно як в'ялий *** на полшестого висить, і об неї можна недопалки гасити - пох ***, не відчую ((

і об неї можна недопалки гасити - пох ***, не відчую ((
Купи глюкометр тоді. Він гривень 500+- коштує. З 25шт полосок. Сам зможеш міряти цукор. А поміряти треба. Бажано якнайшвидше.

На группу по этому заболеванию отправляют? В общей сложности, у вас лечение полгода получится, тьфу тьфу тьфу, чтобы все было в итоге хорошо.
Надо узнавать, дергайте врача. Я так понимаю, если не дай бог после ранения - там свои правила? А если не ранение - начинают носом крутить?
С группой там тоже не всё легко и просто. Мне, с моими ревматоидными болячками, приходится 3 раза за год, с разницей минимум в месяц, в стационаре капаться/********. Для подтверждения группы. И, с учётом записи к врачу несколько раз + оформление бумажек, это тоже совсем не по щелчку делается. Понятно, что это всё-таки, не жизнь в поле, но и нормальной жизнью это тоже не назвать. Ну и ни по кабакам ни по другим развлекаловам я не хожу, просто потому, что не могу физически (это если кто подумает, как же мне повезло :D ).

С группой там тоже не всё легко и просто. Мне, с моими ревматоидными болячками, приходится 3 раза за год, с разницей минимум в месяц, в стационаре капаться/********. Для подтверждения группы. И, с учётом записи к врачу несколько раз + оформление бумажек, это тоже совсем не по щелчку делается.
Если по здоровью припечет , то другого выхода и нет...

Не ти один!
Лікарі також корчать псевдосерйозні єбальніки, чвякають-***кають, кажуть "інтересно!', чухають макітри, намагаються вигадати плани лікування - а права ступня все одно як в'ялий *** на полшестого висить, і об неї можна недопалки гасити - пох ***, не відчую ((
Нейропатія існує і як одне з ускладнень діабета. Я пам'ятаю, що у тебе був цукор в сечі. А його там бути не должно взагалі. ( я не лікар, у мене діабетик в родині - во всіх потрапившіх на очі аналізах в першу чергу шукаю цукор) Аналіз крові на цукор може це підтвердити або відкинути та шукати далі що за хрень з тобою трапилася.

Було би непогано мати можливість замовить реабілітацію з красивою жінкою, яка вміє массаж і крапельниці) оце найкраща терапія для молодого хлопа.
И чтобы водительское удостоверение было у нее )

Було би непогано мати можливість замовить реабілітацію з красивою жінкою, яка вміє массаж і крапельниці) оце найкраща терапія для молодого хлопа.
Я вже пристаркуватий, тому погоджуся тільки якщо жінка ще і деруни зі сметанкою вміє. І джин з тоніком.

Назад
Зверху Знизу