Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Єдине, що залишається не до кінця зрозумілим мені: як 51-річний він з солдатів зашарився в офіцери. Нехай сержанта отримав разом з посадою, а не після відповідної школи (бо хз як де, але у нас в школу сержантів не брали 40+).
І на офіцерські курси 40+ не беруть, навіть якщо ти Рембо з Бурбелівки.
Він приклав багато зусиль для цього.

70aafd8bf.webp

У світі останніх подій, з нетерпінням чекаємо від тебе відгуків про ще одного максимально медійного тепер вже комбата, Олега "Скотиняки" Ляшка.

Єдине, що залишається не до кінця зрозумілим мені: як 51-річний він з солдатів зашарився в офіцери. Нехай сержанта отримав разом з посадою, а не після відповідної школи (бо хз як де, але у нас в школу сержантів не брали 40+).
І на офіцерські курси 40+ не беруть, навіть якщо ти Рембо з Бурбелівки.
Беруть на курси, прямої заборони немає.

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ щодо призначення Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем.
В зв’язку з численними запитами медіа, щодо окремих кадрових рішень повідомляємо. Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР. За даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко Олег Валерійович за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе наступним чином: Щодо безпілотних систем, він одразу почав глибоко вникати в їхню суть та їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість; Під час його перебування на посадах, пов'язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника; У вересні ББС 63-ї ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з'єднань Збройних Сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем. Враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади.

Сьогодні спілкувався з іншим лікарем, який тепер буде мене вести аж до виписки.
Триматимуть мене в лікарні, орієнтовно, до наступної середи - довше їм не дозволяють.
Ураження нерва у мене тяжке, тому відновлення займе не місяць-півтора, а до чотирьох місяців.
Зараз головне - максимально прибрати набряк.

Голкотерапія, у моєму випадку, - це просто щось з розряду "гірше не буде".
1000021198.webp

А со среды вас куда определят?...И четыре месяца вообще без выплат будете?

На группу по этому заболеванию отправляют? В общей сложности, у вас лечение полгода получится, тьфу тьфу тьфу, чтобы все было в итоге хорошо.
Надо узнавать, дергайте врача. Я так понимаю, если не дай бог после ранения - там свои правила? А если не ранение - начинают носом крутить?

. Я так понимаю, если не дай бог после ранения - там свои правила? А если не ранение - начинают носом крутить?
Якщо захворювання визнають таким, що НЕ пов'язане з несенням військової служби, то важче чогось добитися

Якщо захворювання визнають таким, що НЕ пов'язане з несенням військової служби, то важче чогось добитися
Ну а у вас что напишут или как оно там в документах будет? Может, надо узнавать до выписки в среду...

Це визначає не лікарня, а ВЛК.
А ВЛК это при медучереждении, где вы сейчас лечитесь и в её состав входят врачи, которые вас лечили или это совершенно в другом месте с другими врачами?
Не при ТЦК же вам её опять проходить.

А ВЛК это при медучереждении, где вы сейчас лечитесь и в её состав входят врачи, которые вас лечили или это совершенно в другом месте с другими врачами?
Не при ТЦК же вам её опять проходить.
Для початку, треба щоб її призначили. Або самі медики, або добиватися рапортом.
Місце проходження якось там вже визначать.

Некоторые юристы типа Маси Наема помогают отстаивать права ветерана, военнослужащего и т.п.

Буде просто виписка, швидше за все, з якимись подальшими рекомендаціями.
Если у воина , например, инсульт. Инфаркт. Реабилитация - тра та та, полгода, к примеру, чтобы у него ноги-руки стали слушаться, то домой выпишут чтоли...без выплат на жизнь , лечение и восстановление?...
У вас почти как после ( не дай бог) микроинсульта нога не слушается. В мирное время и группу временно давали, и больничный...

Шо зараз виплачують?
За вересень основне отримав як завжди.
Премії ще не було, але там, у кращому випадку, буде тисяч 7-8, бо я 9 вересня вже був на евакі.
1000021206.webp

Ну а якщо наші все ж вирішили в'***** мене за відмову йти в гранатометку, то й того не буде

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу