Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Це виключно власні спостереження
а мої от спостереження, не знаю звісно у кого як. але. я б людей відправляла на ті напрямки звідки вони.
ну як ото зробили ТРО була прикольна думка.
але потім все як обично пересрали. тому шо 127 (харківська) поїхала на Запорізький напрямок, 123 (миколаївська) на Донеччину. і був ****ец.
хоча у себе там було норм. 123 була на Херсонщіні. крепко навалювала. а потім... ну всі все знають.

я по собі просто дивилась.
он в травні, нам сказали їдемо на Харків.
я ще так ніколи не бігла у приприжку збирати речі на війну :D
залітаю до екіпажів (а в мене там є командири екіпажів хто з Холодной Гори, хто з Центру :зуби:)
кажу хлопці. збирайтесь. наше нове місце призначення місто Харків! :стрибун::стрибун::стрибун::стрибун::стрибун:
ті зібрались за годину. і ми мчались на всіх парах. музичка на всю.
нам вжє вдогонку слали БРку . бо ніхто її не чекав :ги:
і я була реально здивована. так як вони працювали там, ніде так не було. 24на7. в жару +50.
навіть каби не портили мені настрій.

і навіть ті, хто був не з Харкова, вони теж були в захваті. кажуть найкраща брка за всю війну.

а коли сказали на Покровськ. сбирались три дні. ломались машини. то ше шось.
йшов дощ. плакала душа. плакали ми. :D

Останнє редагування:
+ 100% відсотків. Практично всі офіцери якось по хамськи відносяться до рядового складу, при принаймні те що я бачив.
ні. Але є деякий процент таких, що рахують себе краще мобілізованих. Навіть якщо свої прямі обов'язки виконують ***овійше.

Схоже, моє лікування звернуло кудись не туди..
Замість покращення, здається, додалася нова халепа. Перші дзвіночки відчув ще вчора, але не звернув уваги, а сьогодні вже явно відчутно - почали німіти мизинець та безіменний палець на правій руці.
Лікарів сьогодні немає, медсестри тільки розводять руками... Завтра треба буде розбиратися

На руке?...
Может побочка от лекарств....

Замість покращення, здається, додалася нова халепа. Перші дзвіночки відчув ще вчора, але не звернув уваги, а сьогодні вже явно відчутно - почали німіти мизинець та безіменний палець на правій руці.
Лікарів сьогодні немає, медсестри тільки розводять руками... Завтра треба буде розбиратися
тут причин многовато - от пережатого нерва (локоть/шея) до инсультного "звоночка".
никак не пугаю, реально много причин.
проходил через подобное.

Тобі кров на цукор аналіз робили?

• Це лайк!
Реакції: Ah
Тобі кров на цукор аналіз робили?
Хз на що там робили аналіз в невропатології..
Пригадую що тромбоцити спочатку були підвищені, і гемоглобін. Повторний аналіз, начебто, норму показав.

тут причин многовато - от пережатого нерва (локоть/шея) до инсультного "звоночка".
никак не пугаю, реально много причин.
проходил через подобное.
Щось схоже було. У мене багато протрузій. Невролог відправила до травматолога. Той каже зажаті нерви. Прямо в кабінеті щось пом'яв, крутнув пару разів голову (мою) + тиждень крапельниці з міорелаксантами та вітамінами групи В. Пальці перестали німіти, а лікоть так і болить...
У кожного по своєму (((

Це щось на багатому? Бо нам на збори зазвичай максимум декілька годин дають, і доводять безпосередньо перед..
то для переміщення якогось взводу може, з позиції на позицію чи виходу. Для глобального ж переміщення, тим паче бату й більше - анрил.

то для переміщення якогось взводу може, з позиції на позицію чи виходу. Для глобального ж переміщення, тим паче бату й більше - анрил.
Скільки пам'ятаю, наш бат переміщувався, грубо кажучи, за одну ніч. Хіба що якість обози ще потім доїжджали протягом декількох днів

ТСик, вы про анализ крови на сахар все таки спросите, Елена правильно уточняет, не забудьте. 😊

• Це лайк!
Реакції: E.N
До речі, у світі декриміналізації СЗЧ, схоже, з'явився цілком робочий варіант переводу в іншу частину. Бо зазвичай хєр куди тебе відпустять, хай хоч Сирський за тебе впишеться. Тільки заєбуть та обнулити спробують((
А так: ****уєш в СЗЧ, повертаєшся добровільно, попередньо отримавши згоду командира частини, в яку хотів перевестися, - проф

До речі, у світі декриміналізації СЗЧ, схоже, з'явився цілком робочий варіант переводу в іншу частину. Бо зазвичай хєр куди тебе відпустять, хай хоч Сирський за тебе впишеться. Тільки заєбуть та обнулити спробують((
А так: ****уєш в СЗЧ, повертаєшся добровільно, попередньо отримавши згоду командира частини, в яку хотів перевестися, - профіт.
Сейчас пробую этот вариант.. ушел ещё до декриминализации, потом обратился в всп с просьбой о возвращении на службу, только в другую бригаду.. всп передали меня дбр, дбр завело дело задним числом, передало дело в военную прокуратуру.. отправили меня по процедуре на влк, естественно оказался придатним) этот результат влк, который проходил в нашем госпитале оскаржував через Киев.. отправили меня заново проходить комиссию.. короче больнички, месяц дурки и такой же придатний.. отправила комиссия результаты командиру, следаку и прокурору письмами заказными.. и тут резко следак про меня забыл, пишу ему что там с переводом, а он молчит.. короче я забил на это все и устроился работать на завод, неофициально конечно.. и вот, еду вчера с суточной смены, останавливают меня менты в метро, ну я им военник, а они мне - "а вы в розыске, пройдёмте".. тю думаю прикол) в итоге приехали вспшники за мной и со вчерашнего дня нахожусь тут у них в конюшне, где немеряно народа, толком не кормят, в магазин нельзя, чтоб в туалет сходить надо очередь минут 40 выстоять) сплю в шкафу ибо на полах все места заняты.. сегодня вызывали оформлять, сказали вроде завтра в Днепр в дбр и потом в резервный батальон ожидать пока кто-то заберёт.. на чудо не надеюсь, догадываюсь куда, кто и для чего заберёт сзчшника.. будут новости отпишу если кому-то интересно или тоже решил таким образом перевестись..

Оніміння пальців ще може бути від зажатого нерва у плечовому суглобі. Якщо руку підіймаєш і боляче, то воно.

Сейчас пробую этот вариант.. ушел ещё до декриминализации, потом обратился в всп с просьбой о возвращении на службу, только в другую бригаду.. всп передали меня дбр, дбр завело дело задним числом, передало дело в военную прокуратуру.. отправили меня по процедуре на влк, естественно оказался придатним) этот результат влк, который проходил в нашем госпитале оскаржував через Киев.. отправили меня заново проходить комиссию.. короче больнички, месяц дурки и такой же придатний.. отправила комиссия результаты командиру, следаку и прокурору письмами заказными.. и тут резко следак про меня забыл, пишу ему что там с переводом, а он молчит.. короче я забил на это все и устроился работать на завод, неофициально конечно.. и вот, еду вчера с суточной смены, останавливают меня менты в метро, ну я им военник, а они мне - "а вы в розыске, пройдёмте".. тю думаю прикол) в итоге приехали вспшники за мной и со вчерашнего дня нахожусь тут у них в конюшне, где немеряно народа, толком не кормят, в магазин нельзя, чтоб в туалет сходить надо очередь минут 40 выстоять) сплю в шкафу ибо на полах все места заняты.. сегодня вызывали оформлять, сказали вроде завтра в Днепр в дбр и потом в резервный батальон ожидать пока кто-то заберёт.. на чудо не надеюсь, догадываюсь куда, кто и для чего заберёт сзчшника.. будут новости отпишу если кому-то интересно или тоже решил таким образом перевестись..
А где служили и куда хотели перевестись?

мова про комбатів
У світі останніх подій, з нетерпінням чекаємо від тебе відгуків про ще одного максимально медійного тепер вже комбата, Олега "Скотиняки" Ляшка.

Єдине, що залишається не до кінця зрозумілим мені: як 51-річний він з солдатів зашарився в офіцери. Нехай сержанта отримав разом з посадою, а не після відповідної школи (бо хз як де, але у нас в школу сержантів не брали 40+).
І на офіцерські курси 40+ не беруть, навіть якщо ти Рембо з Бурбелівки.

Назад
Зверху Знизу