Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
краще скажіть, що за таку хню думаєте?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

мені під кулі не лазити, а від уламків таке краще буде напевно. Ще напашник і зад взяти, на бедра може - буде вага звичайної жилетки норм класу, але з дуже сильно більшою площею
На вигляд та опис - начебто добре (для твоїх умов). Але ж, поки сам не спробуєш - не зрозумієш 🤷‍♂️.
Я на початку служби бігав у м'якому кевларовому броніку - основний його мінус, що дуже потієш.
Ну і Юра правильно написав - якщо прилетить щось трохи крупніше, може і не проб'є, але ребра зламає, без пліт.
Я би почитав відгуки, подивився огляди, сперш чим купляти.

1000035838.webp

М'який броник не має захисту від запреградної дії, за визначенням. Тобто потрібні ще плити хоча б з того ж надвисокомолекулярного ПЕ.
да то зрозуміло. Компроміс завжди. Звичайно важкий штурмовий бронекостюм дає сильно кращий захист, але працювати як в ньому? Десь на вишку антенну ту ж тягти.

Останнє редагування:
Сьогодні прийшло тепле пончо (замість такого ж, пройобаного в Часіке 😔).
Дуже класна штука, коли треба терміново утеплитися.
Бо знімати усю "збрую" та щось одягати - не завжди є можливість. А так - накинув - і вже зігрівся.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

20230516_153926.webp

Це вразило - після тижневого охуєванія в посадці всі очкують підійти до ротного. Чому?

ВМЗ вже давно упоролися на тих брьовнах, у них болять спини, печінки та кожний *****атозоїд в яєчках.
Плюс, після того як їх ганяли на посадки, втрати поповнили мазаями з рот, отказніками та після поранень - контінгєнт ще той((

Тому: вам треба кругляк - ви й тягайте! А у мене *** болить...

Це вразило - після тижневого охуєванія в посадці всі очкують підійти до ротного. Чому?
Солдату взагалі краще триматися подалі від командування, що вище зводного 😁, бо обов'язково навантажать якоюсь хнею.
У нас трохи простіше, але все одно - ну їх, тих старших командирів.

Солдату взагалі краще триматися подалі від командування, що вище зводного 😁, бо обов'язково навантажать якоюсь хнею.
У нас трохи простіше, але все одно - ну їх, тих старших командирів.
Нахєра взагалі відсвічувати на КСП, коли, зазвичай, завжди можна зашаритися по хатах або в наметах?

Я на КСП 2-3 рази був, за весь час.
Зазвичай, туди заїжджають командири груп, після повернення з позицій, ну і деякі "браві" зводні (які не ходять з нами) полюбляють там тусуватись.

Останнє редагування:
Мужику 54 год ,гипертония ,куча негараздов с здоровьем 192см рост 100вес.Отправляют на танкиста учится.

Мужику 54 год ,гипертония ,куча негараздов с здоровьем 192см рост 100вес.Отправляют на танкиста учится.
От їбонуті. Вже, мабуть, відпали останні питання, на кого працюють тцк.'. Явно, не на нашу перемогу.

Назад
Зверху Знизу