Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну ,що БЗВП пройшов ,повернувся в свою бригаду .
Батальйон пустий ,зараз готують півтори сотні на бзвп за кордон .Нашкребли ,але состав ,хворі в роках .Це ****ец без сліз не подивишся .Натовці охуєють ,як з воїнів так і з оснастки.Уйобищних броників,касок.
Ті хто залишаються ,будуть із нарядів не вилазить,якщо не поповнять бат.
Молодь практично вся забрана ,деякі вже на нулі.Бахмут,Вовчанск.

Я виріс за 15 км від адмін.кордону з Донецькою областю.
це де?
це Добропілля і Бєлозьорка
досить приємні пегетешечкі. мені завжди там норм було. хоча звісно в осінньо зимовий період, там виглядає все як постапокаліпсіс :D
але я жила у жіночкі однієї, в Добропіллі, вона туди переїхала з Воркути років 40 назад. так от, говорила, що коли вперше У ВІДПУСТКУ попала туди, вона була просто в захваті. квіти на клумбах, зелень і тд. І я от думаю, якщо для неї Донбас то квітучій куточок.... то шо ж таке Воркута. *рукалицо*
хоча її батьки з Західної. напевно з легкої подачі есесерів там опинились.

Фигово честно говоря если НКМЗ не эвакуируют, то останемся без ствола на Богдану
думаю його давно звідти мали забрати. ну не могли вони за 2,5 роки не зрозуміти шо то ****ец.
та все буде добре.
напевно :D

Ну в Покровську квіти сажають, замість риття окопів. Потужно. Тому логічно що евакуювати якесь підприємство з Краматорська взагалі не доречно

Знайшов прикольний охолоджуючий шарф, замовляв тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я не певен, що він дійсно має відношення до британської армії, і виглядає простецько, але зручний і комфортний, бо гранул багато і вони якісь інші - не так сильно розбухають, тому виходить ковбаска майже не мокра, а прохолодна.

153856622.webp

Знайшов прикольний охолоджуючий шарф, замовляв тут:

Я не певен, що він дійсно має відношення до британської армії, і виглядає простецько, але зручний і комфортний, бо гранул багато і вони якісь інші - не так сильно розбухають, тому виходить ковбаска майже не мокра, а прохолодна.

153856622.jpg
Вже немає

Хто вже купував ось цю новинку від M-Tac, як враження?

Я досі так нічого і не купив на заміну провальному непорозумінню M-Tac Iva, китайському лайну, яке безбожно пропускає пил та пісок, ще й скрипить при ходьбі по будь-якій твердій поверхні.

Я досі так нічого і не купив на заміну провальному непорозумінню M-Tac Iva, китайському лайну, яке безбожно пропускає пил та пісок, ще й скрипить при ходьбі по будь-якій твердій поверхні.
Але такі дивишся на "новінку" від того ж М-Тас? 🤔 Хм... Цікаво. 🙂

Але такі дивишся на "новінку" від того ж М-Тас? 🤔 Хм... Цікаво. 🙂
Та я все підряд дивлюся!
Просто M-Tac купують помітно активніше, ніж решту іншого. Хто знає, можливо, ця модель у них вийшла вдалою?

Нє, в принципі, можна знову купити Vogel за 2000 грн, і їх точно має вистачити на сезон...

1000016454.webp

а потім ви кажете, що інокси дорого - так вони 6500 важать без гортексу на літо. Але їх купив і забув.

краще скажіть, що за таку хню думаєте?

мені під кулі не лазити, а від уламків таке краще буде напевно. Ще напашник і зад взяти, на бедра може - буде вага звичайної жилетки норм класу, але з дуже сильно більшою площею

краще скажіть, що за таку хню думаєте?

мені під кулі не лазити, а від уламків таке краще буде напевно. Ще напашник і зад взяти, на бедра може - буде вага звичайної жилетки норм класу, але з дуже сильно більшою площею
2 клас это и плиты 2й клас или это доп обвесы. Вроде сверхмолекулярный полиэтилен имеет 3й класс (или 3а) лучше чем просто 2й

ну якщо принижують клас, то то не біда.
2 клас це балістика розвинута ота. Плит там нема. Можливість встановити додатково є.

Питання загалом по ідеї "м'якого" броніка з великою площею балістики замість голих плит високого класу. Я зв'язківець, польовку потягати, антену десь закинути, все це іноді, а так тилова штабна робота. Хоч тепер і в дуже гарячому місці.

ну якщо принижують клас, то то не біда.
2 клас це балістика розвинута ота. Плит там нема. Можливість встановити додатково є.

Питання загалом по ідеї "м'якого" броніка з великою площею балістики замість голих плит високого класу. Я зв'язківець, польовку потягати, антену десь закинути, все це іноді, а так тилова штабна робота. Хоч тепер і в дуже гарячому місці.
М'який броник не має захисту від запреградної дії, за визначенням. Тобто потрібні ще плити хоча б з того ж надвисокомолекулярного ПЕ.

Назад
Зверху Знизу