Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Коли мені роблять замовлення, я відчуваю шо то військовий - локація + шо замовляє... в неділю... кажу завтра буде у вас в Слов'янську чи Крамі. Топаю і відправляю, Нова пошта скоро буде працювать цілодобово ))

Нарешті забрали машину з ремонту!
1000015877.webp

За роботу взяли 10000, плюс ще на 2000 расходніки. Перед цим взяли турбіну за 11600, стару відправили продавцеві.
Нагадаю: раніше було сплачено $550 за двигун, 6200 грн за попередній список витратних матеріалів та рідин, ще 1400 грн за послуги Нової пошти.
1000015881.jpg

Останнє редагування:
За роботу взяли 10000, плюс ще на 2000 расходніки. Перед цим взяли турбіну за 11600, стару відправили продавцеві.
Нагадаю: раніше було сплачено $550 за двигун, 6200 грн за попередній список витратних матеріалів та рідин, ще 1400 грн за послуги Нової пошти.
1000015881.jpg
Кренгилит? Тебе азери масчину делали ))))

ось волонтери виробляють

а оцей я думаю купляти собі
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

По посиланню вже немає, але там гівно продавали за дуже великі гроші, як на мене. Отримав сьогодні - ****ець, ганчірочка кольору пікселя з кількома карманцями по десять гранул в кожному - це все одно, що носова хустинка, ******.

По посиланню вже немає, але там гівно продавали за дуже великі гроші, як на мене. Отримав сьогодні - ****ець, ганчірочка кольору пікселя з кількома карманцями по десять гранул в кожному - це все одно, що носова хустинка, ******.
от ****и... я там не встиг взяти, купив на олх, що тут в темі потім постили. вже приїхало на пошту, але я тільки завтра піду забирати

от ****и... я там не встиг взяти, купив на олх, що тут в темі потім постили. вже приїхало на пошту, але я тільки завтра піду забирати
Розкажіть потім, що приїхало, будь ласка, бо якось такі наїбаси не дуже.

• Це лайк!
Реакції: arek
Кренгилит? Тебе азери масчину делали ))))
Ніт! ФОП Шата..ов
Ну, 45 км від СТО до располаги проїхала
Так точно!
Забув доповісти

Старий побратим порадив ось таку штуку:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Каже, добре допомогає підтримувати тонус в спеку, ще з афганської війни.
Замовив, потестую.

Так, прийшли "шарфи" ще з одного магазину, на вигляд те саме приблизно, тобто трохи-трохи тих гранул, замочив для тесту, розбухли, але й половини об'єму не зайняли тих карманців, тобто вологу вони триматимуть, але не так довго, як могли би.

Що за 210, що за 400 грн - однаковісінькі, якось так.

дайте посилання на норм шарф. Хай дорожче, але хочу без пів-варіантів.

Пам'ятаєте, я писав що після появи посвідчень УБД в Дії дані про моє з'явилися там у неповному обсязі, і було запропоновано зателефонувати за телефоном гарячої лінії, який в той час був вимкнений?
7 червня я залишив електронне звернення з приводу оновлення даних на порталі Мінветеранів. Його обіцяли розглянути протягом 30 діб. 24 червня отримав електронного листа з проханням надіслати скани посвідчення, паспорта та ІПН, і тільки вчора, 17 липня, надійшов лист: Ваші дані у Єдиному державному реєстрі ветеранів війни було оновлено на підставі наданих вами документів.

Тепер в Дії повна інформація про посвідчення УБД, щоправда, фото з закордонного паспорта.
Отже, Мінветеранів повільно, але працює))

а мне пообещали за 60 дней все порешать))

Шаран, ****а, не дасть понудьгувати((
Після повернення з ремонту з'явилася бовтанка на швидкості приблизно 60-80 км/год. Менша та більша швидкість - все ок, а в цьому діапазоні нормально так мотало, особливо, на рівному асфальті.
Одразу грішили на мотористів, але ті свою вину всіляко заперечували. Перевірили баланс коліс - без різниці.
Сьогодні оглянули на СТО і виявилося що права стойка опустилася приблизно на 1 см. Поправили, заодно зробили розвал-сходження - політ тепер нормальний

Назад
Зверху Знизу