Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Раз пошла такая пьянка..Стоит уделить внимание "промежности". Потеет и растирается мгновенно. И тьі уже не боец. Детская присьіпка, тальк. Влажньіе салфетки.
Єто же касается и голеностопа. Пот + песочек=лютьій абразив. Поосему чаще мьіть ноги..+присьіпка +антибактериальньій спрей
Судокрем ще на помиту шкурку - подмишки, мєжду ног. Отлічне срєдство. Банки хвата надолго.

ось волонтери виробляють

а оцей я думаю купляти собі
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Такі да, кажуть, добре працює:

а оцей я думаю купляти собі
те саме на олх вдвічі дешевше:

• Це лайк!
Реакції: arek
те саме на олх вдвічі дешевше:

Та то бариги вчора цiни пiдвищили, було 300, стало 400, хоча iншi продають по 210 ще.

Если троки заморочится..Из хбшной ткани пошить шарф с полостями-карманами куда засьіпать обьічньій гидрогель, тот, что для растений. все в свободном доступе. стоит копейки.

Восстановление водно-солевого баланса..минералочка или шось одобное

Я перепрошую, тут на форумі пройшли реформи? Не бачу тему на яку був підписаний, чувак з БЦ робив всяке зі шкіри. Немає(((. Потрібен ремінець на годинник.

Їблуєш у лісі, зі світлом від генератора та інетом Старлінк. Виїжджаєш у місто, де на вулицях багато вродливих Ж у сміливих вбраннях - а там пздць, блекаут суцільний

Їблуєш у лісі, зі світлом від генератора та інетом Старлінк. Виїжджаєш у місто, де на вулицях багато вродливих Ж у сміливих вбраннях - а там пздць, блекаут суцільний
Я ж вже якось писАв-усі до ЗСУ, тут легше негаразди пережити)

В форматі армійського життя легко можна й без армії жити.
Старлінк і екофлоу взяв й в якесь село, й сиди як довбойоб не вилазячи з дому. Ну або те ж саме в лісі, плюс генератор.

Заєбав цей ноулайф.

Днями отримав нові штани від свого улюбленого виробника військового одягу Raptor Tac. Фактично, це звичайні "штани костюму літнього польового", але пані Людмила пообіцяла що тканина буде тонша і легша.
Так воно і виявилося! Штани помітно легші і трохи просторіші за стандартну "вафлю", тканина приємна до тіла, носити комфортно.
Якщо з якихось причин в поточну спеку ви не можете носити шорти, цей варіант штанів - те що треба. Щодо міцності тканини нічого поки що сказати не можу, мабуть, вона все ж не така міцна, як звичайний ріп-стоп.
Вартість штанів 1300 грн + доставка НП.

20240715_080449.webp

На ярлику написано "Шорти тактичні" - не звертайте уваги! Це просто спека впливає, плавляться трохи люди. Вони мені навіть пошили цілий костюм, штани + кітель, хоча я замовляв, як завжди, "штани костюму літнього польового". Помилку визнали, кітель не відправили, гроші за нього не взяли.

Днями отримав нові штани від свого улюбленого виробника військового одягу Raptor Tac. Фактично, це звичайні "штани костюму літнього польового", але пані Людмила пообіцяла що тканина буде тонша і легша.
Так воно і виявилося! Штани помітно легші і трохи просторіші за стандартну "вафлю", тканина приємна до тіла, носити комфортно.
Якщо з якихось причин в поточну спеку ви не можете носити шорти, цей варіант штанів - те що треба. Щодо міцності тканини нічого поки що сказати не можу, мабуть, вона все ж не така міцна, як звичайний ріп-стоп.
Вартість штанів 1300 грн + доставка НП.
не бачив ще ЖОДНИХ наших штанів, що не парять. От взагалі. Ніякі тонкі тканини не рятують, коли вони ніхера не дихають, а тупо парять. Тонкі матеріали, доречі, навпаки погано дихають - бо волокна тонкі самі по собі щільні, плітуться щільніше.
М-таківський одяг з NYCO подобається, краще поки не знайшов. Дорогенько.

не бачив ще ЖОДНИХ наших штанів, що не парять. От взагалі. Ніякі тонкі тканини не рятують, коли вони ніхера не дихають, а тупо парять. Тонкі матеріали, доречі, навпаки погано дихають - бо волокна тонкі самі по собі щільні, плітуться щільніше.
М-таківський одяг з NYCO подобається, краще поки не знайшов. Дорогенько.
Ну, я зараз, переважно, в шортах, а інколи навіть і в трусах службу тащу, бо зашарився в специфічних обставинах - можу собі дозволити. Лише зрідка одягаю штани, коли потрібно не подряпати ноги, або коли в місто на мотику їду.

Але не так давно було, що командування прямо забороняло шорти - тільки брюки, і не їбе! Тоді у "вафлі" дружно парилися.
Але "вафля" від Raptor Tac все одно приємніша і якісніша за ЗСУшну.

Купувати дорогі штани з модних тканин сенсу не бачу - вони у мене убиваються і рвуться так само, як і звичайні.
Тому вигідніше 3 з лишком тисячі грн витратити не на одні M tac NYCO, а на троє аналогів "штанів костюму літнього польового" від Raptor Tac, наприклад.

а чого їм рватись, якщо в них не ходиш? Та тим паче не лазиш по землі в них.

Так, якщо й заставляють штани, то в гражданці бо тил. Тут в мене нормальні трекінгові норс фейси типу "брюки превращаются", що дуже зручно. І матеріал нормальний, дихає, не парить.
Але іноді треба на позиції та треба вдягатись в камуфляж. Й тут в тих пікселях я йобнусь в будь-яких. Немає нормального пікселя за визначечнням - це не мультикам, який виробляють в усьому світі, де є нормальні виробники тканин; піксель лише ми виробляєм для себе, виробників реально нормальних тканин немає.

Я ось тут за 220 замовив:
Якесь недоразумєніє, а не магазин ((
Сьогодні вранці зробив замовлення, вибрав оплату онлайн. Отримав сповіщення: Ваш заказ принят
Как только менеджер подтвердит возможность онлайн-оплаты этого заказа на ваш Email придёт ссылка на оплату.

Мабуть, нічого менеджер не підтвердив - посилання так і не прийшло досі

Сьогодні вранці зробив замовлення, вибрав оплату онлайн. Отримав сповіщення: Ваш заказ принят
Как только менеджер подтвердит возможность онлайн-оплаты этого заказа на ваш Email придёт ссылка на оплату.

В них зараз завал по цих шарфах, тому, мабуть, треба почекати буде.

Мені теж ще не дали реквізити 🤪. Написав їм ще в сб, відповіли, що нададуть інфу в пн. 🤷‍♂️.

Єто же касается и голеностопа. Пот + песочек=лютьій абразив. Поосему чаще мьіть ноги..+присьіпка +антибактериальньій спрей
Дуже раджу Бепантен Плюс. Минулого року рятувався ним.

Відповідь сьогодні:
"Вітаю. Орієнтир буде на цьому тижні. Ціна 300грн/шт, бо на генераторах будуть робити."
🤬
Терпіти не можу такого наїбалова, навіть в дрібницях.
Пошукаю в іншому місці.

Назад
Зверху Знизу