Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Авто вони вже, здається, не виробляють. А от мотики їхні все ще продаються, доволі жваво.
В сільській місцевості ліфановодів вистачає. Юних, і не дуже.
Сьогодні поблизу Покровська навіть бачив одного на дорозі - погода доволі тепла, я б і сам залюбки катнув))

А ще це мотоцикли!
І це був вагомий аргумєнт в пользу...
Авжеж, мотоцикли. Тому і згадав одразу.
Сумно, що так... Але, без дешевих китайських товарів - зараз ніяк, нажаль.
Лишається сподіватись, що їхні товари у нас переможуть той прибуток, що китай направить на наші голови.

До речі, Байкер - на Бурлук-рейд не катав?

Ладно, засвечу один из базовых наборов диванного рембы. :)
other2ofthem.webp
vix_Kharkiv.webp
а шо це за накладки такі?
Ладно, засвечу один из базовых наборов диванного рембы. :)
other2ofthem.jpg
vix_Kharkiv.jpg
це вікторіна

Але, без дешевих китайських товарів - зараз ніяк, нажаль.
отож... В мене на службовій автівці світло невпизду. Заїхав на базар - пропонують леди, 2200 грн, ну як військовому віддадуть за 2000...
На алі такі 700
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а шо це за накладки такі?

це вікторіна
Ну, якщо вікторіна, відповім: швейцарський ніж Victorinox обмеженої серії "Міста України" (Київ, Львів, Харків і Одеса), у продажу була тільки модель Victorinox Spartan City Kharkiv 1.3603.7R2. А це Хантсман, другого такого нема (ну, принаймні, мені невідомо, щоб хтось таке зробив).
отож... В мене на службовій автівці світло невпизду. Заїхав на базар - пропонують леди, 2200 грн, ну як військовому віддадуть за 2000...
На алі такі 700
От тому я там і пасуся весь час: досить багато чого замовляють під потреби конкретно, а ще від мене на додачу отримують ліхтарики, корпуси для павербанків та іншу дрібноту.

от таким переважно користуюсь ножичком - ****ець нелогічно, але він стильний
нормальний в додаток в рюкзаці є якщо що)
viber_2023-12-31_10-13-21-542.jpg

от таким переважно користуюсь ножичком - ****ець нелогічно, але він стильний
нормальний в додаток в рюкзаці є якщо що)
Не розумію ні стилетів, ані фронталок (OTF). Та й до інших автоматів прохолодно відношуся - хтозна, коли йому забажається відкритися... Але це теж особисте.

Під тушняк і ковбасу, дитині і собі придбав на райберті таких парочку

Вкладення

• IMG_20231231_104524.webp
    IMG_20231231_104524.webp
    560.3 КБ · Перегляди: 168
на барику навіть їхній магаз є офіційний
був до *****ів точно.
та частина афгану не постраждала.

але й без того їх продають усюди.
Непогані ножики, якщо не вийобуватись походженням, для бюджетного сегменту, доречі. Їх закос під мору основний зараз. Все ж основний інший, але зараз так вийшло, що в момент мобілізації в карпатських горах був в мене саме він ;)
Раз на рік точу, але якісно нормальною точилкою, юзаю не активно звичайно, на виїздах на природу ковбаску ******** чи постругати шампурики, але ці виїзди ледь не щотижня круглий рік. Написано звичайна 420 сталь, трохи іржавіє, якщо в вологому рюкзаку валяється днями, тим паче будучи непомитим після яблук, лимону тощо, але витирається пальцем без слідів.
В акумуляторному електроліті чи колі протравив, вже не пам'ятаю, став модного кольору.

viber_2023-12-31_12-44-05-961.webp

Останнє редагування:
Не розумію ні стилетів, ані фронталок (OTF). Та й до інших автоматів прохолодно відношуся - хтозна, коли йому забажається відкритися... Але це теж особисте.
я теж не розумію, але ж він стильний. А саме цей стильний утричі

Останнє редагування:
Привіт.

З прийдешнім.

Настрій не святковий. Рік був важким і тяжким. Слідуючий буде не меньш.

Але живі, здорові, цілі і те добре, станом на сьогодні!)

Дякуємо всім Вам в силах оборони України!

Міцно обнімаємо. Тримаємось!

Машина, ****а, несподівано вирішила "привітати" з новим роком ((
Полетів насос ГУР, треба замовляти новий і міняти.
Вскочили в яму під калюжою - погнувся передній правий диск, тепер колесо підспускає.. Треба їхати на шиномонтаж, вирівнювати, заодно, нарешті, перевзутися в волонтерську гуму.

Назад
Зверху Знизу