Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Нічо-нічо!
З нами закінчать - за них візьмуться))
різні є "зв'язківці". Якщо назва лише, то ладно, хоча теж таке, від підрозділа залежить. Все ж навіть ***овий зв'язківець переважно вміє дещо потрібне.
А відправить кудись щось посилювати того, хто фактично зв'язок бату цілого забезпечує бо інші "зв'язківці" якісь тупі, хто паралельно технічно обслуговує все те барахло, чинить, з цим же сусідам з дронами та ребом допомагає та комбрігу обігрівач пофіксив та вінду... ну таке)

їх не можна по пошті слати, це проблема

Я колись комб.. каналізацію прочистив, воду полагодив..
Думаєш, допомогло?
ну то побутова хня. А зв'язок цілого бату та купу супутньої роботи з обслуговування електроніки, в тому числі в сусідніх батах міняти на +1 дрища в окопі... ну таке, то абсолютно *****ьне командування повинно бути.
Але такого в більш-менш адекватних підрозділах не буває, а в модних і подавно. Бо інакше їх би розвалили вже давно.

так то ще до дронів не добрався нормально. А там огого роботи, власні розробки

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: 3rx
Наприклад, у туристичному магазі Клуб мандрівників нам завжди роблять скидкі на знарягу і дуже добре ставляться до нас. Приємно там скуплятися.

можно із США на пряму замовляти, но воно **** їхати буде 3 місці і там ліміт 150 євро потім іде розтаможка, час не на нашому боці.

офіційно не можна магазини. А неофіційно то *******.

Їде швидче, днів 10 авіа

офіційно не можна магазини. А неофіційно то *******.

Їде швидче, днів 10 авіа
Не знаю, як, але в минулому році колега замовляв мені оригінальні магази та сошкі на снайперку, з Австрії.

Не знаю, як, але в минулому році колега замовляв мені оригінальні магази та сошкі на снайперку, з Австрії.
Зараз шманають майже кожну посилку, навіть самі дешеві приходять перезаклеєні, а раніш не так було, тільки вибірково дивились, так могло пройти, повезло.

Зараз шманають майже кожну посилку, навіть самі дешеві приходять перезаклеєні, а раніш не так було, тільки вибірково дивились, так могло пройти, повезло.
то вони щукають заниженну вартість щоб збирати податки.

то вони щукають заниженну вартість щоб збирати податки.
ні. для визначення заниженої вартості розпаковувати не треба - в 95% склад посилки зазначений загалом вірно, тож треба лише співставити з реальною вартістю, що й роблять. Копати кожну то мудно.

Копають саме щоб знайти щось заборонене.
Ми ж в єс ідем, а там з цим жорстко, й нас єбуть щоб бділи.

Тут проблема законодавства, коли шмат пластика ссаного у вигляді магазину чомусь обмежений для ввозу. Це вже питання безпосередньо до наших депутатів та кабміну.

Колись бачив образливе, але справедливе висказування волонтера: "Це не військовим потрібен пікап. Це нам потрібно, щоб у військових був пікап"
Почему обидно? Он прав, гражданским очень надо чтобы у военных всё было, плохо что не каждый это понимает, гражданский.

Назад
Зверху Знизу