Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Человек баньщик в тылу....вот как форумные хомячки подняли бунт )))вопрос был к тс а не к вам ))))вас никто не спрашивал))))

Человек баньщик в тылу....вот как форумные хомячки подняли бунт )))вопрос был к тс а не к вам ))))вас никто не спрашивал))))
Если читаете тему, то читайте все подряд, а не то что вам хочется.

Ти, мабуть, неуважно читав останні декілька сторінок теми(

Он же написал - ебурит. Просто так, из новенького чистенького пункта незламности написал по-твоему ?

Повилазило чи шо ????
... :

... наш взвод також стали потроху підргібати на нуль. Моя черга наступного тижня.
*** його знає як до цього готуватися...
Якщо ніколи не був Рембо, то за лічені дні не станеш.
Буду радий порадам стосовно одягу, екіпу. Гаситися там не менше тижня доведеться.
Я реаліст - шанси свої оцінюю як мізерні. В чудеса не вірю взагалі. Про бойову підготовку ви й так знаєте - вона ніяка. Фізична форма залишає бажати багато кращого - спина їбе останній місяць просто пздць. Я в броніку і три години не витримую, навіть без навантажень. Ну і клята схильність до застуд оптимізму не додає((

***** же ж тут громко, бодро і вєсєло, ***ть)))

А теперь - ваш, АФОНЯ, пост:
А чего вы такие гразные ?
Назвать-послать по-простому ? хомячок-форумный, ***ть

Останнє редагування:
Тему лучше не надо создавать.
Представьте, если данные попадут к каким-нибудь аферистам.
А читатели форума реально вряд ли чем-то могут помочь
Какие данные? Я хотела создать тему для поиска родственников пропавших там же где и мой сын, о поисках побратимов с кем он служил, о поиске эвакуационной бригады, которая вывозила 200 и 300 и прочее... с мошенниками сами разберемся, не тупое *****, попадающее на развод. Но нет, так нет.... я и не сомневалась...

Но нет, так нет.... я и не сомневалась...
Всё, что вы перечислили, это информация не для публичного обсуждения

Считаете, что надо всё-таки попробовать, делайте.

В подобных поисках нужно выйти напрямую на сослуживцев человека.
Форум в этом не поможет, а поможет только выйти на непосредственного
их командира.
Это всё нужно делать официальным путём, через форум никто просто не отзовётся, потому, что не читает его и вообще в принципе.

Тут могут только посочувствовать,
в лучшем случае. Это важно, да, - но к цели не приблизит

Останнє редагування:
Та ви ж поникалися по норах, тепер і банщиків з поварами на нуль, бо треба якось фронт тримати, бо завтра чечени з бурятами і тебе виїбуть. Та з тобою хер би, але сім°ї у багатьох у зоні ризику.

Какие данные? Я хотела создать тему для поиска родственников пропавших там же где и мой сын, о поисках побратимов с кем он служил, о поиске эвакуационной бригады, которая вывозила 200 и 300 и прочее... с мошенниками сами разберемся, не тупое *****, попадающее на развод. Но нет, так нет.... я и не сомневалась...
❗️Чому передавати персональні дані полонених та зниклих безвісти неперевіреним особам – погана ідея?

Зростає число телеграм-каналів та сторінок соцмереж, які обіцяють знайти військовослужбовців, які потрапили в полон або зникли безвісти. Проте для цього вони просять у рідних та близьких персональні дані та іншу інформацію.

👆Яку інформацію не можна передавати незнайомцям?

⏺Номер телефону, інші контакти.
⏺Адресу проживання.
⏺Профіль соцмережі.
⏺Дані військовослужбовця (ПІБ, номер бригади, військову спеціальність, адресу проживання, профілі соцмереж тощо.)
⏺Місце розташування підрозділу.
⏺Фото, зокрема фото з побратимами.

👆Чому цього робити не варто?

➡️Ви можете погіршити становище вашої близької людини. Чимало таких каналів організовують шахраї або представники спецслужб агресора. Шахраї будуть видурювати у вас гроші. Спецслужбісти будуть маніпулювати вами чи вдаватися до шантажу.

Насправді ніхто у фейсбуці чи телеграмі не буде займатися пошуками вашої близької людини.
❗️Це професійно та безкоштовно роблять тільки фахівці уповноважених державою органів.

🌐Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими має представництва у всіх регіонах: Львів, Харків, Вінниця, Миколаїв, а також у столиці.
✔️Записуйтеся на прийом або отримуйте консультації телефоном (розділ "контакти"):
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
,
✔️реєструйтеся в особистому кабінеті:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це професійно та безкоштовно роблять тільки фахівці уповноважених державою органів.
Хотів би додати - ці фахівці ніколи не будуть читати теми в інтернеті,
бо їм від родичів зниклого нічого не треба.
А офіційні звернення це їхня робота.

Останнє редагування:
Для вас :
Братишка, побольше БК с собой бери. И воды. И всё - остальное лишний вес. Всё будет хорошо!
Всё ***ня - прорвёмся!
Но ты всё же себя береги!
Мы скоро тоже к вам поедем))) Всё идёт по плану)))
Ты про шансы не думай - большие там они у тебя или не очень. Всё будет норм!

20231117_211712.jpg

Цей мєлкий молодий гадьониш, флєгматичний афєрюга-еплбой, обов'язково повернеться!
На лютому морозі, як завжди, скаже що *** його знає як так сталося, що спочатку його вважали легким 300, мали евакуювати, як тільки ****орєз притихне, а потім повторно прильот по трьохсотим - і всі вони 200.
І ми ще з ним джемісона чи балентайнза накатім. Пообщаємося, попідйобуємо один одного. Поїздимо по дєлам. Щось намутимо для нашого відділення. Пересремося, помиримося, в хз який раз..

Мій найближчий, найкращий побратимчик.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу