Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А як ваш акумулятор закріплений до площадки?Там же виступ тільки з однієї сторони,щоб закріпити пластину.
Придивіться уважно на фото! Там між синьою пробкою і аккумом внизу видно болт М8 з шайбою. Під шайбу підкладено шматок гумової трубки. Вона затискається шайбою, при цьому притискає аккум до площадки.
Колхозінг від попередніх власників.
З протилежної сторони низ корпусу АКБ зачіпається за П-образний край площадки

Останнє редагування:
Придивіться уважно на фото! Там між синьою пробкою і аккумом внизу видно болт М8 з шайбою. Під шайбу підкладено шматок гумової трубки. Вона затискається шайбою, при цьому притискає аккум до площадки.
Колхозінг від попередніх власників.
Це я і мав на увазі.А ви писали,що ніякої різниці нема,яким боком ставити.

Хлопці,я бачу ви дуже далекі від експлуатації акумуляторів.Якщо треба можу показати свою зарядну станцію в гаражі.

Иди *** дядя я переполюсовку ещё делал в 2011 году Ютуб за сие не знал,ещё скажи что саморазряда нет и памяти в кислотных акб , ты тут дичь впариваешь тс, есть нормы и для этого надо иметь аэрометр грушу чтобы плотность менять и вольтаж иди кури зарядку акб свинцовой кислотных и ты судила впарить хочешь задорно ***ню вы ****ые ***ы не нажретесь, м да я такой ******, ****** ты *********
Иди ***** со своей грушей.У меня рефрактометр.

Якщо поставити іншим боком,то буде притискати також.Тут ТС правий
А чому виступ на корпусі АКБ роблять тільки з однієї сторони?Ви фірмову пластину бачили,яка зажимає акумулятор?

Хлопці,я бачу ви дуже далекі від експлуатації акумуляторів.Якщо треба можу показати свою зарядну станцію в гаражі.
Я их эксплуатирую уже лет 40.И при чем твоя зарядная станция в гараже к эксплуатации акб на авто

Я их эксплуатирую уже лет 40.И при чем твоя зарядная станция в гараже к эксплуатации акб на авто
Ну так расскажи,как эксплуатируешь.Как ты заряжаешь АКБ на 100%?Как достигаеш одинаковой плотности вверху и внизу свинцовых намазок?

пах...???????????

А чому виступ на корпусі АКБ роблять тільки з однієї сторони?Ви фірмову пластину бачили,яка зажимає акумулятор?
Твою ж ***** дивизию.Сейчас не поленюсь схожу в гараж и сфоткаю АКБ.

Це я і мав на увазі.А ви писали,що ніякої різниці нема,яким боком ставити.
П-образний край площадки зі сторони кабіни; простий бортик, до якого приладнали саморобний затискач - зі сторони радіатора.
Точніше вже не знаю як сказати

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Перейди по ссылкам и посмотри.Совершенно *****,как ставить.Прижиматься будет с обеих сторон

Фото большие.Сюда не хотят вставляться

Назад
Зверху Знизу