Це нормально. Мій товариш з ДПСУ тримає телефон на режимі "в літаку". Інколи підключає віфі, коли біля старлінка, переписуємося в месенжері.Забрали неділю назад, зараз не відповідає на дзвінки.
В його взводі так у всіх, бо інакше прилетить.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це нормально. Мій товариш з ДПСУ тримає телефон на режимі "в літаку". Інколи підключає віфі, коли біля старлінка, переписуємося в месенжері.Забрали неділю назад, зараз не відповідає на дзвінки.
За 20 сидеть в глубоком тылу можно. Форму выдают, зачем ее покупать? Может, для собственного удобства что-то докупить, разве что.Не 30 а 20100 и то это на руки или еще нужно налог платить.и не забывай
Что форму тоже покупать за свои нужно.спроси у ТС или почитай что он писал.он 10 штук занял,что бы собрать необходимое в армию.
Нє, я спати пішов. А до Тиси - це мені через всю Україну їхати. Хвате, наїздився.зы. я думала ты вчера в плавание ушелпропал резко
А в учебку відправляють, чи таких старих вже не вчать?Возможно он в лесах сейчас.а там инет и связь может не ловить
а ты дверь открываешь, когда к тебе стучаться?Нє, я спати пішов.
Ну если его призвали, то логично предположить что и учить будут🤔А в учебку відправляють, чи таких старих вже не вчать?
Аби ще тут було кому стукатися. ППО в гості не ходять, весь час на позиціях, а більше на кілька км нікого нема.а ты дверь открываешь, когда к тебе стучаться?![]()
В 90-е - 2000 так с армией и было на энтузиазме, пока не заканчивалась жратва, а потом на завод работать, бо там хоть шо то платили.В идеале, основной мотив вообще должен быть не деньги🥴
о. так ты знаешь где их позиции?ППО в гості не ходять, весь час на позиціях
Далеко не всі розміри бувають в наявності. Як одягу, так і взуття. Гномікам, длінномєрам та широченнним ведмедям найгірше - у них майже весь гардероб за свої.Форму выдают, зачем ее покупать? Может, для собственного удобства что-то докупить, разве что.
Ога. З голою ж*пою як в 14 році, сильний мотив. І шо воно таке - тил у нас, не пойму ніяк. Херсонська область це уже тил, як вважають автори реформи.За 20 сидеть в глубоком тылу можно. Форму выдают, зачем ее покупать? Может, для собственного удобства что-то докупить, разве что.
В идеале, основной мотив вообще должен быть не деньги🥴
А шо там знати? Коли вітер від них, я чую, як вони по радіо розмовляють, сліди від гусениць теж бачу. Пару разів літом бачив, як вони збивали ракети.о. так ты знаешь где их позиции?
Знаєш, я скоріше тебе у ВКР здам. Будеш їм пояснювати, що ти імєла в віду. Може й за кордон випустять, йопта.сдал бы их расположение, за возможность выехать за границу?![]()
Цього субчика поскоріше в ТРО, він думає шо закарпатська ТРО в санаторії біля Сваляви приймає мінеральні ванни.Надо отменить всяким закарпатским тро,а фронт и прифронт оставить примерно как было. Бо да,многие из своих зарплат покупают снаряжение и технику,чинят и т д.
вперед. сдавайЗнаєш, я скоріше тебе у ВКР здам. Будеш їм пояснювати, що ти імєла в віду.
"Закарпатское ТРО" в любой момент может получить приказ выдвигаться на Донбасс, прямо на следующий день.Не надо было изначально столько денег давать,а то поприывакали многие,теперь,конечно тяжело. Надо отменить всяким закарпатским тро,а фронт и прифронт оставить примерно как было. Бо да,многие из своих зарплат покупают снаряжение и технику,чинят и т д.
Так а шо у части нет своего бюджета на хознужды, на топливо?Далеко не всі розміри бувають в наявності. Як одягу, так і взуття. Гномікам, длінномєрам та широченнним ведмедям найгірше - у них майже весь гардероб за свої.
Я сам купував штани, звичайні і теплі. Бо ті, що видали, були широкі і короткі, а міняти ні на що було.
Взагалі, витрат навіть в учєбці та на полігоні немало. Продукти на під'їдок, питна вода (з нею просто постійна *****), ліки від застуди, всілякі тазіки, відра, сокири, щось отримати/відправити, скинутися на паливо, потреби ВЧ...
І це все в місцевих гівномаркетах їбанутих дєнєг коштує, значно дорожче ніж в атб.
Вони такий наказ ще літом отримали. Там уже по дві нові бригади набрали після цього. Може і ті дві нові теж уже відправили."Закарпатское ТРО" в любой момент может получить приказ выдвигаться на Донбасс, прямо на следующий день.
Та постійний нЄхват всього - це абсолютно нормальне явище.Так а шо у части нет своего бюджета на хознужды, на топливо?
Так так можно вообще в минуса уйти, ещё и домой звонить, шоб денег передали😁
![]()
Да уж.. Это не норм конечно..🤔Та постійний нЄхват всього - це абсолютно нормальне явище.
В мінус - запросто, особливо, якщо прибув на нулях, а таких тут дохєріща, бо сам знаєш як з роботою на гражданці. І допомога від родичів та близьких не кожному доступна