Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
У нас тоже есть глухой на одно ухо
И -6 тоже есть
И ниче, норм воюют челы
блин ну шо ж так трудно с зубастыми и ухастыми то :D
когда я ушла с пехоты в другое место, я думала по началу что в журнал Men's Health попала. молодые, красивые, с зубами, и слышат хорошо :браво:

матерьбожа. куда ж их всех?
Про глухого - то, мабуть, мене мали на увазі :)

Взагалі, коли після нашого відбору в окрему групу зібрали тих, кого не відібрали, там більшість були такого прімєчатєльного вигляду, що взагалі ніхто не здивувався що їх розвернули.
Лише двоє були на вигляд норм.

Да точно с возвращением, Вас больше всех вспоминали на ХФ

ТС учебка началась?

Та тот второй сидит говорит, ничего нет, а время то идёт.

Та тот второй сидит говорит, ничего нет, а время то идёт.
Нехай до мене підійде - покажу де колун, буде дрова ***рити, якщо йому нудно і зайнятися нічим

Але ж, здається, ми з ним у різних локаціях..

Останнє редагування:
Про глухого - то, мабуть, мене мали на увазі :)

Взагалі, коли після нашого відбору в окрему групу зібрали тих, кого не відібрали, там більшість були такого прімєчатєльного вигляду, що взагалі ніхто не здивувався що їх розвернули.
Лише двоє були на вигляд норм.
У нас на работе "белобилетчику" которого еще осенью признали "ограниченно годным" и отпустили,мол не нужен - позвонили с ТЦК и пригласили на пятницу.
Так у него зрение -8,5 на оба глаза и службы в армии нет,но настоятельно попросили приехать.

У нас на работе "белобилетчику" которого еще осенью признали "ограниченно годным" и отпустили,мол не нужен - позвонили с ТЦК и пригласили на пятницу.
Так у него зрение -8,5 на оба глаза и службы в армии нет,но настоятельно попросили приехать.
І що?
У нас у взводіі є дядько обмежено придатний. Вже і таких беруть

Назад
Зверху Знизу