Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Резюмируя.
"Потерял права" не прокатит.
А если спросить "Тут три педали, а ног у меня всего две, что с ними делать"?
соблюдать рекомендуемую очерёдность нажатий ... по идее можно и одной ногой ... и даже в гипсе - костылём )))

Кат "Е" не обязательно дальнобойщик!

Сьогодні довелося підмінити водія нашого течіка. В цій ***шанці педаль газу пздць туго ходить. Я зі своєю паралічною ступнею з нею не впорався. Сили тиснути немає, не контролюю. Не їзда була, а...
От на м'якенькому шарані та аналогічних тільки і залишається кататися

Ну то з часом пройде. На початку в мене теж боліло все, після однієї години навіть. А за півтора місяці вже ті броніки й не знімали бо влом та тепліше в ньому

Все права давно засвечены и в ТЦК и тут в анкетах, другое дело шо я крупнее Ланоса ничего не водил вообще
Уви. Патріоти тягать зразу нє довєрят конєшно. Но вот остальноє - запросто.
Дєвіз жеж армєйскій якой. Нє умєєш - научім. Нє хочєш - заставім.
А нєдосип твой уже ощущаєцца. Тижнів ще з два-три буде хєрово. Потом організм сдасца і полегшає. Надєюсь.

Сьогодні з братвою трохи займалися совкодрочєрством. Згадували піонерів-героїв. Ну, Павліка Морозова І Валю Котіка всі згадали, кому за 40. Деякі - навіть Марата Казєя!
А мені згадався казахський піонер-герой Болатбєк Омаров. Ми про нього в молодших класах навіть пісню співали:
"Храбрый мальчик Болатбек - настоящий человек.
А известно всем давно, что наш народ о героях свято память бережет!"

Братва напряглася. Я погуглив. Згадок дуже мало. Про пісню - жодної не знайшов.
Ех, ***.. Поумнічав((

Назад
Зверху Знизу