оптово?Кому надо сиропчик от кашля, обращайтесь в личку, желательно на условиях самовывоза.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
оптово?Кому надо сиропчик от кашля, обращайтесь в личку, желательно на условиях самовывоза.
Примерно такоптово?

та как дисциплинарно..на карандаш и будешь первоочердником в 5 штурмовую и другие славньіе бригадьі. Вот такая борьба за єпидобстановку в підрозділі. Отказался от прививики-заболел-заразил других= подорвал обороноспособность БатьківщиниОни принудительные для военнослужащих только по мед показателям или за деньги можно не сделать. Уверен есть какой то толмуд как дисциплинарно **** за не деланье прививки
планирование звучит как бизнес процесс, а живут по принципу мультика - И так сойдет
мне надо))Примерно так![]()
В личку.мне надо))
Открыла лампу, выпустила беса. Поди святой водой покропи квартиру ...Ніякої містики. Зараз ось другий день підряд не можу в церкву попасти.
Можно будет, по пути в район деревни (Зарічне) за инвентарем заехать на метро, правда там тоже "покропили", вместе с лесом, найти сложно будетДопоможеш?
Вул.Рубіжанське шосе.
Відпусти птахаІндовутак багатирський поки що 4.5.0.
![]()
Давай його помілуєм🙄Індовутак багатирський поки що 4.5.0.
![]()
Наш Паніковскій проти!Давай його помілуєм🙄
Не вірю шо він ******🙄Наш Паніковскій проти!
.....Не вірю шо він ******🙄
мені так пох, шо аж невдобнозря ты тут это(((
городские не поймут(((
Хороброго джину напився?мені так пох, шо аж невдобно
Та тільки нещодавно повернувся з кабачків - і так рубіт нормально..Хороброго джину напився?