Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Отже, сьогодні майже всі необхідні лахи зібрав (на завтра залишився ремінь).
Безмежно вдячний всім, хто допоміг, порадами і речами. Ви найкращі!!!

Окрема подяка стоматологічній клініці "Все 32", за те що змогли оперативно прийняти мене, коли інша клініка, в яку я був записаний попередньо, несподівано скасувала прийом.
Зуб полагодили, з комфортом, без болю, і за дуже приємною ціною! Рекомендую))

Останнє редагування:
То були плюси. Тепер мінуси: готувати не вмію 
Мой прадед соврал, что умеет готовить. Конечно это было во вторую мировую, но ситуации бывают разные...
В любом случае удачи вам!

Окрема подяка стоматологічній клініці "Все 32", за те що змогли оперативно прийняти мене, коли інша клініка, в яку я був записаний попередньо, несподівано скасувала прийом.
Зуб полагодили, з комфортом, без болю, і за дуже приємною ціною! Рекомендую))
Ну и зря. Как только попадаешь в учебку, просишься в госпиталь и там лечат бесплатно.

думай, Фєдя, думай)))
На работе у двоих коллег,точно такие бумашки + военник - листик,нового образца со штампом.
Только они ограниченно годные и пока не нужны.
Почерк запомнил,только у них,несколько статей и в диагнозе много страшных слов написано и кадровичка возмущалась,что налепили все в эти пару строчек и не хрена не разобрать.
Проходили тоже по повестке на Садовой в Киевском.

пятерочки утешают шестерочек :D
очень мило.
я еле ноги с одной из "пятерочки" унесла :збентежений::браво::прыгун:
ніт, 56 то номер магазину на гертруді, де до 24.02 підприємництвом займався. Якщо ви про магію чисел то у мене 11))

***.... С твоим Ником только на войну идти ! Поменяй его если можно, а то и закрой его, пока не поздно !
Нормальный ник - Жнец посмотрит и подумает, что он уже здесь был и пройдет мимо)))

Останнє редагування:
С твоим Ником только на войну идти ! Поменяй его если можно, а то и закрой его, пока не поздно !
Ото я буду ще ***ньою займатися! Цей нік у мене і тут, і на інших ресурсах вже понад 18 років. За ним чимало народу мене знає, як Томбича. І в мережі, і в реалі.
Та й взагалі, я максимально життєрадісний і позитивний тіп, завжди відкритий до спілкування, ні від кого не ховаюся і не шифруюся, як багато хто тут.

Останнє редагування:
+ ремінь, два турнікєти і навіть фліска від ще одного ХФ-юзера. Безмежно дякую тобі, друже)))

Все, тепер я екіпірований повністю. Торбу зібрав, залишиться тільки їдла в рюкзак закинути.

До якого ранку тема?
До сьогоднішнього.
В принципі, вже можна закривати - все з"ясовано та зібрано. Чи хай ще повисить - можливо, комусь ще буде корисно? Як скажете.

а, нє, ще один дурацкий вопросік задам, по їдлу: на скільки реально треба мати з собою продуктів, чому віддати перевагу, що варто взяти щоб було в учєбці?

До сьогоднішнього.
В принципі, вже можна закривати - все з"ясовано та зібрано. Чи хай ще повисить - можливо, комусь ще буде корисно? Як скажете.

а, нє, ще один дурацкий вопросік задам, по їдлу: на скільки реально треба мати з собою продуктів, чому віддати перевагу, що варто взяти щоб було в учєбці?
Пропоную тему не закривати, а продовжити опис твого шляху воина.

Назад
Зверху Знизу