Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
За 40 гривень кава зі стіка - так, а от у кофейні з деякими претензіями - це вже 100-150. І це тільки кава. Я, здається, не дуже простий работяга, але таку каву - вибачайте, але ні. Тоді на донати не вистачатиме.
Так я про кав'ярню де якраз по 100-150 і веду мову. Точніше мав на увазі саме таки кав'ярні

Останнє редагування:
Так я про кав'ярню де якраз по 100-150 і веду мову. Точніше мав на увазі саме таки кав'ярні
Ну, я с бедной сім'ї :D я і не подумала про такі кав'ярні.
А я думаю чо тебе не розумію, а то шось ти просто на богатом мені казав)

Перший рік повномасштабної, я дійсно нікуди не ходила і нічого не покупала з одягу собі і тд, жила в подвалах та зі спальником. Думала от зараз закінчиться і все буде. Йшов третій рік. А якщо 10 буде йти? То шо не жити, не ходити, не одягатись? Тому хай всі ідуть *****. Шо ****** з оркостану шо наш доблесний народ, якій вважає шо я маю бути грязной обірванкой світа білого не бачити. Тепер це просто моя робота з ненормованим графіком і складними умовами. Коли погода дозволяє ми працюємо, коли нельотна я в трц, кахве, салонах краси і кінотеатрах в найближчому місті де це все є. Знімаю норм хату, є постіль, гарний одяг і цивільна машинка. Приїхала перевдяглась, все зробила, сіла в чистеньку машинку і поїхала по своїм особистим справам. І єбала я мненіє шо простий народ не сидить десь там, де хочу там і сиджу.
Так в усьому розвиненому світі і є зараз: воєнні - то не бомжі, і мають право і на трц, і на кахве і на все інше, і дивляться на них по-іншому. Але вам забули про це сказати - держава, яйця по 17 та всі-всі-всі, і на третьому році ви дійшли до цього самі. І у вас хоч можливість є не бути бомжом, це вже добре, але державна політика досі майже не змінилась, тому бусифіковані як були бомжами, так ними й залишаться, якщо залишаться.

ах шоб розобрал параліч цих мобістів з тцкашніками (хто засранець, нормальних ні) :D
нам не віддали ахуєнного інженера для лаборторії, сказали в піхоту. але в учебке типу вчать на фіпіві та скиди, і типу піде в бпак туди. а вже потім з ними домовлятись щоб забрати.
ну думаю ок. хоч так.
сьогодні з ранку дзвонить він, каже вжє в бригаді, танковий батальон танкова рота :клас::браво:
ну і начався ранок не з кави. шо у мене, шо у комбата танкового бату, шо у комбата бпак. всій бригаді подзвонила :D
вжє знає за нього комбріг.
але ***ть. то ж ніхуя не смішно.
як можна людей отак запихати, коли ***ть вчили на бпак, а відправили в танкісти. він його в очі не бачив.
чому одразу не вчити на те, куди ви його відправите?
і це ж не перший випадок. вжє скільки таких було, яких видрали з пащей мобістів :увага:

надіюсь всі хто до цього причастен всруться і води не буде.

ах шоб розобрал параліч цих мобістів з тцкашніками (хто засранець, нормальних ні) :D
нам не віддали ахуєнного інженера для лаборторії, сказали в піхоту. але в учебке типу вчать на фіпіві та скиди, і типу піде в бпак туди. а вже потім з ними домовлятись щоб забрати.
ну думаю ок. хоч так.
сьогодні з ранку дзвонить він, каже вжє в бригаді, танковий батальон танкова рота :клас::браво:
ну і начався ранок не з кави. шо у мене, шо у комбата танкового бату, шо у комбата бпак. всій бригаді подзвонила :D
вжє знає за нього комбріг.
але ***ть. то ж ніхуя не смішно.
як можна людей отак запихати, коли ***ть вчили на бпак, а відправили в танкісти. він його в очі не бачив.
чому одразу не вчити на те, куди ви його відправите?
і це ж не перший випадок. вжє скільки таких було, яких видрали з пащей мобістів :увага:

тебя это все еще удивляет? На БПАК найдут того кто заплатит/обмежено придатного, а туда где больше шанс ******* надо любого назначить и отчитаться что штат заполнен на х% поближе к 100

Останнє редагування:
На БПАК найдут того кто заплатит/обмежено придатного
кому нужно заплатить что би туда попасть?))))
и бпак єто не обмежено придатний. а даже наоборот. когда то ми все проходили ЛЛК в Виннице. из 7 параграфов, наш бил 6.

хз если бригада не топовая а штат есть то могут делать как им вздумается
и бпак єто не обмежено придатний. а даже наоборот. когда то ми все проходили ЛЛК в Виннице. из 7 параграфов, наш бил 6.
то с твоей точки зрения и БПАК разные бывают типа шарков

хз если бригада не топовая а штат есть то могут делать как им вздумается
просто я думаю кому мне заплатить, что би мне отдали людей, а не отсилали их в танковие роти))))
то с твоей точки зрения и БПАК разные бывают типа шарков
ну вот типа шаркам раньше не возможно било стать на посаду прока не пройдет ЛЛК. сейчас ее временно отменили.
если ти после ранения, без ноги, возьмут.
но если ти с гражданки, пришел уже больной и косой. болит спина глаза не видят, да еще и любишь приложиться к чарочке, нет.... не возьмут.
таких как раз проще просто в стрилецький отдать, и дело с концом.
а тут по милиону фунтов стерлингов стоят один комплекс. про шо мова.

просто я думаю кому мне заплатить, что би мне отдали людей, а не отсилали их в танковие роти))))
шо там думать надо 1. втерется в доверие (знакомые, однокашники посредники) 2. сторговатся тем что возьмут. Если не через исполнителя то через начальника.
ЗЫ Ты же ССО_ГУР_СБУ_йптвою_мать_спец_отряд должна сама такое проворачивать :D

і це ж не перший випадок
і не останній

та нічого їм не буде, бо вони витрачають весь свій час на захист і прикриття своєї жопи))
і саме тому в них зажди брак часу на нормальне і відповідальне виконання обов'язків

Нет, это игра в фанты по-армейски. Из одной пачки берется заявка, из другой - личное дело. И "этот фант... простите, мобик уезжает к танкистам, и пох, на что его учили". Потому что *******ами не родятся, *******ов армия пестует. А должна не пестить, а ****ить.

Нет, это игра в фанты по-армейски. Из одной пачки берется заявка, из другой - личное дело. И "этот фант... простите, мобик уезжает к танкистам, и пох, на что его учили". Потому что *******ами не родятся, *******ов армия пестует. А должна не пестить, а ****ить.
И кто же ее отпиздит? А никто.

На БПАК найдут того кто заплатит/обмежено придатного,
Не знаю ,как где.Но с чем я сталкивался записали желающих.Батальон Скала.Из нашего взвода в учебке человек 6 .Есть там и обмежено и здоровые ,возраст до 35.

1000020927.webp

Якби не був поза штатом, то, мабуть, святкував би сьогодні, і приймав вітання.
А так - тільки вітаю всіх причетних))

Не знаю ,как где.Но с чем я сталкивался записали желающих.Батальон Скала.Из нашего взвода в учебке человек 6 .Есть там и обмежено и здоровые ,возраст до 35.
у нас теж записують, потім єбуть вола, потім ****ець повний бо бплашників нема.
У нас їх мало, літати не вміють, ЖОДНОГО техніка на бат нема.

Назад
Зверху Знизу