Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ми тут чимало мотаємося поруч з териконами. І, згадуючи Холодного, я встиг запримітити на них нормальні такі кручі, на яких можна було б.... І видно було б багатьом, хто мимо проїжджає
Ну я їх тоже виділа не на картінках, потому і говорю шо странні сравнєнія...
Нащот отого самого... ну шото мені каеться шо пока на ту кручу териконячу залізеш то уже і пройде весь запал. Ще й потний весь будеш...бррр... ну тоісь на любітєля🤷‍♀️

Полезла и я гуглить.
После выложенного ТС прочитала следующий:

О, якби стрястись такій біді,

щоб на нашу хату бомба впала,

ти без рук лишилася б тоді

і мене б ногами обіймала!

Дальше читать как-то не захотелось. Не ценитель я такой романтики...
Принаймні, з творчістю Холодного тепер трохи знайомі.

Зачім напримєр туда лізти за ЕТІМ єслі єсть міста попроще? Без альпінізма напримєр? 🤷‍♀️
"Отель Коопєратор
Скріпящіє кроваті
І я в нєадекватє
І ти вєдь нє модель.."
Типова картина, коли до ЗСУшника приїхала мила, і не вдалося знайти в умовній Крамапокровськотинівці квартіру посуточно, бо всі розібрали

"Отель Коопєратор
Скріпящіє кроваті
І я в нєадекватє
І ти вєдь нє модель.."
Типова картина, коли до ЗСУшника приїхала мила, і не вдалося знайти в умовній Крамапокровськотинівці квартіру посуточно, бо всі розібрали
Ну отож))) а можна вапще без крОваті😳 но це навєрго для дрУгої теми😳😳

Три принципи служби тилу [від нашого колишнього зама по, матьорого кадрового полуполковника];
-1. Не виїбали - значить, похвалили!
-2. Не отримував? - Зпиши! Отримував? - Зпиши 2 рази!!
3. Вйобувати ви будете крєпко, но спатимете в кроватях!

Главное своих беречь и они за тебя всюду, а так служи как я служил , а я на службу *** лажил но не на люд, бо карма и деньги эт ***ня, бухаем когда приходим и тут часто выпиваем нобез палева, все гонят главное быть человеком как то так
Мне кажется, что принципы, которые применялись в СА как институте угнетения человеческой личности, на войне за существование страны малоприменимы, не?

Зараз їхати на мотику 200+ км з єбєнєй в Дніпро, забирати фолькса з ремонту. А тут +3 всього. І дощ попереду обіцяють))

Будете на месте, отпишитесь.
Назад на машине, а мотык
в неё поместится?

1000011032.webp

Ось так вийшло по ремонту та ТО. Через дріб вказані вартість деталі та вартість роботи
Фільтра, колодки і мастила купував раніше, 3600 грн.

Допомогу треба?

• Це лайк!
Реакції: Ah
наскільки в старпості той список актуальний?
що зараз треба собі підготувати в першу чергу для мобілізації?

Назад
Зверху Знизу