Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Питання до ЗСУшників: є ще такі, хто премії за серпень досі не отримали, чи це тільки ми "щасливчики"?
Ні, щось тягнуть кота за яйця. Може, депутатам ще не всі надбавки виплатили, хз

Очевидно.контракт раньше закончится, чем военный стан ...
а ще очевидніше що на данний момент не звільнили навіть тих контрактників у яких термін контракту закінчився 24.02.2022 р.

Военный стан 3 месяца, мин.крнтракт 3 месяца. Я чего-то не понимаю? Можно подписать до конца военного стана( будь-то месяц или полтора) и можно контракт на три?
пофіг на скіки ти підпишеш той контракт тому що ранніше чим закінчиться воєнний стан тебе не звільнять. Хоча ні, чисто теоретично можуть прийняти якісь поправки і "призупинити" термін контракту на час воєнного стану, тобто після закінчення воєнного стану можуть зобов"язати відслужити ще 3 роки (або 3 місяці) контракту який зараз підписав. Повторюю - на данний момент такого немає, це все "чисто теоретично".

Прошу прощения, но ты вроде скрин скидывал,что получил за август 30 премии .или я чего то не понял.мой знакомый повар кроме зарплаты ничего не получал.
То був скріншот за липень

Дякуємо.

IMG_20231001_075711_352.webp

Но- но :) Сефида как раз лайк поставила...
То видимо банщик знiяковiв трохи )
Или ему в личку от поклонниц письма пришли, много, и он понял, что не справится с таким наплывом.

Или ему в личку от поклонниц письма пришли, много, и он понял, что не справится с таким наплывом.
Видалив я.
Бо на фото виявив суттєвий недолік, за який мене могли б на сміх підняти.
А так - 4.5.0.

Назад
Зверху Знизу