Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
— Тільки-но війна скінчиться, приходь мене провідати. Мене можеш знайти щовечора від шостої години на Боїшті в пивниці "Під чашею".
— Звісно, прийду, — відповів Водічка. — А катавасія там якась буде?
— Там кожного дня щось трапляється, — запевнив Швейк. — А якби там і було тихо, то ми вже щось улаштуємо.
— Швейку, гей, Швейку, а яке пиво в тій пивниці?
І, як відгомін, покотилася Швейкова відповідь:
— Великопоповицьке!
— А я думав, що сміховське! — кричав здалеку сапер Водічка.
— У них там є й дівчата! — кричав Швейк.
— Отже, по війні о шостій годині вечора! — горлав знизу Водічка.
— Приходь краще о пів на сьому, бо я можу десь забаритися! — відповів Швейк.

1000041737.jpg

1000041744.jpg

Ну от я і дістався цієї пивниці, u Kalicha (під Чашею). Velkopopovicky Kozel Cerny - вкуснотіща просто!
Взагалі, задрипаний і брудний ганделик, але ціни тут ніхєра не демократичні. Для простого солдата дорогувато!

Останнє редагування:
  • 🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
1000041744.jpg

Ну от я і дістався цієї пивниці, u Kalicha (під Чашею). Velkopopovicky Kozel Cerny - вкуснотіща просто!
Взагалі, задрипаний і брудний ганделик, але ціни тут ніхєра не демократичні. Для простого солдата дорогувато!
Тьомнєнькоє! :пиво2: Смакота! :клас:

Друже, ну ти там напийся та нагуляйся за весь ХФ! :пиво:

Тьомнєнькоє! :пиво2: Смакота! :клас:

Друже, ну ти там напийся та нагуляйся за весь ХФ! :пиво:
Батя, я стараюсь!
У Каліха спробував світле Pilsner Urquell, просто тому що його всі всюди п'ють. Ну, такоє...
Зараз приїхав в молл Westfield Chodov, тут придбав на пробу ще 3х0.5 різного пива. Вибір величезний, але продукції пардубіцкої пивоварні Pernstein немає. Я ще взагалі ніде її не бачив, крім як у фірмовому пабі. Спробую ще пошукати.
Ось ця Cerna Barbora непогана, з помірною гірчинкою, але Kozel таки краще.
1000041756.jpg

Останнє редагування:
— Тільки-но війна скінчиться, приходь мене провідати. Мене можеш знайти щовечора від шостої години на Боїшті в пивниці "Під чашею".
— Звісно, прийду, — відповів Водічка. — А катавасія там якась буде?
— Там кожного дня щось трапляється, — запевнив Швейк. — А якби там і було тихо, то ми вже щось улаштуємо.
— Швейку, гей, Швейку, а яке пиво в тій пивниці?
І, як відгомін, покотилася Швейкова відповідь:
— Великопоповицьке!
— А я думав, що сміховське! — кричав здалеку сапер Водічка.
— У них там є й дівчата! — кричав Швейк.
— Отже, по війні о шостій годині вечора! — горлав знизу Водічка.
— Приходь краще о пів на сьому, бо я можу десь забаритися! — відповів Швейк.

1000041737.jpg

1000041744.jpg

Завідуєм молча😳

Батя, я стараюсь!
У Каліха спробував світле Pilsner Urquell, просто тому що його всі всюди п'ють. Ну, такоє...
Зараз приїхав в молл Westfield Chodov, тут придбав на пробу ще 3х0.5 різного пива. Вибір величезний, але продукції пардубіцкої пивоварні Pernstein немає. Я ще взагалі ніде її не бачив, крім як у фірмовому пабі. Спробую ще пошукати.
Ось ця Cerna Barbora непогана, з помірною гірчинкою, але Kozel таки краще.
1000041756.jpg
смак истинного пива - на разлив в кафешках-пивоварнях.
имхо.
нафига брать бутылки/жестянки?

смак истинного пива - на разлив в кафешках-пивоварнях.
имхо.
нафига брать бутылки/жестянки?
1) В пивницях воно тут трохи одноманітне
2) А ввечері в апартамєнтах що пити?

Плани на поточний вечір:
1000041759.jpg

Простенькі сосіски-сардедьки чи сири до пива - від 400 грн
Готова їжа до пива - від 750 грн.
Пиво - від 140 грн за келих 0.5

Пардубіцка пивниця помітно дешевша.

Останнє редагування:
У мене тут поруч тільки тайська масажна-дрочільня і африканський магазин
йопт ... а если купить копьё или какой-либо тесак в Африке - это норм?
назад пропустят?
или то не тот магаз?

назад пропустят?
или то не тот магаз?
У ніх нормального холодца нєма. Уйобіщна зброя в них. Ізвращєнци.

назад пропустят?
или то не тот магаз?
Там продукти для африканської кухні.
І ніггєри цілодобово тусять

Сьогодні зранку подався в Вишеград. Прекрасна празька локація, з чудовими видами на місто, красивим парком, базилікою і старим цвинтарем, де поховані місцеві діячі мистецтв.
Після Вишеграду зайшов у швейковську пивницю - вона там недалеко.
Потім катався на метро, з одного кінця міста в інший, відвідав два молли, Westfield Chodov і Cerny Most. Пошарився по тамтешніх продуктових маркетах, Alfred і Globus. Макрела всюди однакова, по 240 крон за кг.В Польщі вона помітно краща і дешевша. Я тут їм сир і м'ясо, під пиво. Сьогодні взяв смачнющий Hermelin 120 г за 36 крон, та 850 г шмат шикарної копченої свинини з кісткою, по 129 крон за кг. Які там трдельники, я вас умоляю!
1000041719.jpg

1000041714.jpg

1000041728.jpg

1000041727.jpg

1000041725.jpg

Завтра - одноденна поїздка в Карлови Вари.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу