Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ух ты,их до сих пор дают?Лет 40 назад я ими очень активно пользовался.Норм тема
В мене немецьки номери, або правий руль....мабуть ти в іншій країні їздеш,моє авто на кожному посту по планшету бьють🤦♂️😁
...дивно, чому ти пішов,треба ж?Треба було ще позавчора
...це все тимчасово, вкладати гроші у те,що тобі не належить і не буде,фонди прикриють,а ти втратиш грошіВ мене немецьки номери, або правий руль.
Треба було ще позавчора
А я не вкладываю, я их ремонтирую и отдаю в ЗСУ....це все тимчасово, вкладати гроші у те,що тобі не належить і не буде,фонди прикриють,а ти втратиш гроші
...це ти хочеш, раз радиш мені щосьТи дійсно хочеш про це поговорити?
![]()
...бля,так ти ввозиш їх для ЗСУ🤦♂️,про що ми сперечаємося?мова йде про авто для особистого користуванняА я не вкладываю, я их ремонтирую и отдаю в ЗСУ.
Ви казковий ...! Знак запитання на знак оклику змінив.Ух ты,их до сих пор дают?Лет 40 назад я ими очень активно пользовался.Норм тема
Це тре писать в їхню тему. Шоб тут не дристали свої рефлексії на тему)Треба було ще позавчора
Таки правду говорят,одна извилина и та от фуражки.Речь была о талонах,если что.Для тех,кто на бронепоездеВи казковий ...! Знак запитання на знак оклику змінив.
Даремна трата часу... но нам-то шо?Це тре писать в їхню тему. Шоб тут не дристали свої рефлексії на тему)
Я долго ждал єтого комєнта. Спасіба - дождався!...чувак,ти два роки тому пішов до військкомату за білим квитком,а тебе відправлили служити,ти два роки перекантовувався по тилах і при першої можливості злиняв з війська, а тепер роздаєш поради про мобілізацію 🤦♂️
Это пребывание в Германии дало вам право выбрать себя на эту нелегкую роль "правдоруба" ?...байдуже, хтось мав це сказати видатному блохєру
Даже і не думайте! Родіна должна знать своїх правдорубов-разоблачітєлєй псєвдомілітаріговноблогєров.Ругаться будем, или сами свой пост уберете?
ИдинахуйчертТаки правду говорят,одна извилина и та от фуражки.Речь была о талонах,если что.Для тех,кто на бронепоезде