Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Не пройобуюсь, а лікуюсь, відновлююсь та відпочиваю.Пройобувався у ЗСУ за 50к, а зараз безоплатно.
У мене посада у державній установі.Не пройобуюсь, а лікуюсь, відновлююсь та відпочиваю.
Взагалі, ще подивимося скільки ти після дємбєля будеш так "безоплатно пройобуватися".
Мої найщиріші співчуття!У мене посада у державній установі.
Якось так
Коли буде дуже важко, згадай окоп або катер, а над головою літають, видивляються, на кого скинути... Все від того, що там ти був, постійно, як сжата пружина, тримання всього організму.. А зараз є можливість подумати про втому.. Прийде момент і ти вийдеш на новий рівень, ти це відчуєш.. Бажаю здоров"я.Служу в Харкові в форматі ходити на роботу, 11 годин робочий день, 1 вихідний
Відповідно тотальний ноулайф та втома, не до форуму
ПохуйМої найщиріші співчуття!
Золотіє слова! 🤗глорія мунді
Хай открывают свои темы. Мы почитаем и напишем. 😊Обратна сторона блохєрства - хєйтєрство 🥱 а вапще сік транзі глорія мунді
Зараз хто на державних посадах ті в шоколаді, бо підняття зп тупо за рахунок платників податків, а не за ефективну працю і т.п.Мої найщиріші співчуття!
ну такое или до минималки а не по рынку, и самомнение начальника что нигде лучше нет условийЗараз хто на державних посадах ті в шоколаді, бо підняття зп тупо за рахунок платників податків, а не за ефективну працю і т.п.![]()
Мінімалку без корупції хіба що прибиральниця отримуєну такое или до минималки а не по рынку, и самомнение начальника что нигде лучше нет условий. То места для не разочаровавшихся патриотов или бездельников или корупционеров или ищущих бронь или похуистов
Нещодавно співробітники Львівського тцк бусіфікували ветерана, який звільнився по стану здоров'я, не з'ясовуючи хто він такий ще трохи піздюлєй йому відвішали. Так що носи з собою якісь розпізнавальні знакиНо, блять, я вже зараз, у своєму дуже вузькому колі спілкування не вивозю суцільне ухилянтство, ссикунство і зрадойобство. А там воно квітне махровим цвєтом - нервів не вивистачить.
я у одного стендап комика слышал сколько он как врач скорой помощи и члены бригады денег получают (в разрезе приключений на работе) он сказал что его там удерживает только бронь, по деньгам я с ним согласен - то только для романтиков-патриотов, а фельдшер и водитель и подавноМінімалку без корупції хіба що прибиральниця отримує
В цілому, погоджуюсь.То места для не разочаровавшихся патриотов или бездельников или корупционеров или ищущих бронь или похуистов
Ага, читав!Нещодавно співробітники Львівського тцк бусіфікували ветерана, який звільнився по стану здоров'я, не з'ясовуючи хто він такий ще трохи піздюлєй йому відвішали. Так що носи з собою якісь розпізнавальні знаки![]()
"так ты слона не продашь" (с) из анека )))Я відмовився продавати, одразу. Він щось намагався чвякати-хуякати, але я кинув слухавку.
Да і хуй с нім!"так ты слона не продашь"
Знаю. І відправив би, якби він про ТЦК не обмовився. А внікать в половиє трудності сцикунів/ухилянтів і йти їм назустріч я не збираюся.Укрпошта сейчас очень даже ничего работает, если пенсы не атакуют