Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Також. В тому місяці аж 29 зайшлипока немає
Ні мені раніше .До 25 точно.В цьому ще немає.Також. В тому місяці аж 29 зайшли
Танком телефон переїхало ,тому краще б вже дали.Хоча за той місяц в мене дежурств обмаль ,та ще у відпусці був ,але щось прийде.целее будут
нормальніе конкурсьі у васТанком телефон переїхало ,тому краще б вже дали.Хоча за той місяц в мене дежурств обмаль ,та ще у відпусці був ,але щось прийде.
охренеть ... это по асфальту штоле? по идее в грязь бы просто втоптало и всё. достал, обдул - пользуйся.Танком телефон переїхало ,тому краще б вже дали.Хоча за той місяц в мене дежурств обмаль ,та ще у відпусці був ,але щось прийде.
Нет грунтовая ,сухаяохренеть ... это по асфальту штоле? по идее в грязь бы просто втоптало и всё. достал, обдул - пользуйся.
Да весело ,надо було швидко машину прятать ,пригнув ,він випав.Та падла попав би під танк, то добре ,а він в якраз під гуслюнормальніе конкурсьі у вас
О! Олива, теж літо, другий сезон. Це майже рекорд для взуття у мене. Тільки брав дешевше. І в них була знижка для ЗСУ, мені порекомендував їх саме військовослужбовець.Нещодавно придбав тактичні крассівки вінницького виробника STIMUL, модель Хамелеон, літо.
Зручні, комфортні, зроблені якісно, виглядають пристойно, не маломірять. Ціна 2525 грн, замовляв на офіційному сайті.
В цілому, набагато добротніші і міцніші за M-tac IVA, які я брав рік тому, і які виявилися китайським лайном.
Нахіба пенсіанеру ці пєдалі? Тим більш, за ці самі гроші в інтертопі можна взяти більш комфортніші і якісніші скетчерси. І з УБД ще й скидка (хоча то може тільки в Вінницькому інтертопі)Нещодавно придбав тактичні крассівки вінницького виробника STIMUL, модель Хамелеон, літо.
Зручні, комфортні, зроблені якісно, виглядають пристойно, не маломірять. Ціна 2525 грн, замовляв на офіційному сайті.
В цілому, набагато добротніші і міцніші за M-tac IVA, які я брав рік тому, і які виявилися китайським лайном.
![]()
Обіцяють завтраА що в цьому місяці по дгв. Хтось отримав вже?
Да, практически каждую неделю передаю машини, как на часть, так и особисто на військовослужбовця.Кто то пригонял в последнее время авто из Польши с постановкой на учет на військовослужбовця по такой схеме?
А что по цене?Да, практически каждую неделю передаю машини, как на часть, так и особисто на військовослужбовця.
Ничего, все за счет спонсоров. Наш биг бос покупает машины и решает кому что давать, но мы в основном спец техникой занимаемся, легковые это побочное.А что по цене?
сегодня зашлоОбіцяють завтра