Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
вьі даже не представляете что о вас говорят окружающие..даже те, к которьім вьі относились нормальноДа ладно вам )
Ми нікому не скажемой, не стоило тебе єтого писать
вьі даже не представляете что о вас говорят окружающие..даже те, к которьім вьі относились нормальн
Я з 17 листопада минулого року у ВЗ арти вже бувЯкі ж бойові ,якщо ти по госпіталях чалівся?
Та у нас ті консерви мертвим грузом на полицях стояли!я по простоте душевной..по началу війнонькі натаскал из кацаского склада харчей..и раздавал дома пенсам
Так. Історія чи то Швейка, чи то Гампа, 540 сторінок "от заглавной буквы «У» до тиража и типографии"Шутки-шутками, но эта тема - пусть и не книга - но бесценная история реального человека
Золоте місце.треба було лишатисяЯ з 17 листопада минулого року у ВЗ арти вже був
Ну то переводься - вакансія вільнаЗолоте місце.треба було лишатися![]()
На лісапеді не їдь, зіб'ють і бусіфікують🙄треба їхати ставати на облік в ТЦК
Поздравляю!Доїхав. Видихаю))
Так тут твое "абырвалг" на сотни страницфлуд откинуть то 30 страниц останется
Авотхуй!На лісапеді не їдь, зіб'ють і бусіфікують🙄
Наврядли в ТЦК завидуют инвалидности. Они и так там неплохо устроились.нит они ему мозг вынесут
бо завидуют
Добрый вы...ТС уверен знает шо ему делать
горячая линия и он снова в рядах зсу
ТС удачи те
Сейчас в Испании не сезон можно ехать.но лучше Турция , там все включено и дешевле будет.но лучше в начале сентября.та пидарасы(((
а ваще ТС от души тебе рад
едь щас в испанию там тепло
Хидра найди поможет
хочу тепло и океан
удачи тебе
а єщо пенсіанєру очєнь треба хобі. Рекомендую металевий конструкторСпінінг вже прикупив? Пєнсіонєру пєровоє дело.
а єщо пенсіанєру очєнь треба хобі. Рекомендую металевий конструктор