Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Там вже стоятиме лісапєд тіфича
я вміщусь
чесно :збентежений:

сьогодні в одному з сел, стояла біля магазину чистила машину від льда та багнюки, пила каву
бо вже колеса не крутились
багнюка заледеніла :D
так от
там жеж стояли якійсь військові, судя чи по ним це максимум тро
простенький піксель
трохи потрьопані
2 в віці та 2 відносно молодих

спитала чи не продаю машинку)
ну і далі кажуть, ті молоді, ви напевно з "цих"
і так грустно... "у вас там добре" гарний у ваших хлопців одяг, машинка (бо ті стояли поруч зі мною)

я стояла на них дивилась
і мені так захотілось заплакати
повернутись в цей піксель
і не знаю напевно ридати

так хотіла сказати ви шо, хай бог милує вас
це все обгортка
хуй на ту карінтію
хуй на то все
якщо хочеться повіситись

але нічо не сказала
хай хоч вони думають там десь в окопах
шо поряд з ними супермени, і їм може трохи легше буде

не знаю....

але я іноді жалкую шо пішла з піхоти
все таки там є свій вайб, особливо якщо бригада стара

і ти не піхотинець :D

• 🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
А як пройшло?
Прикладом в пузо, мордою в сніг, кайданки, всє дєла?
да ніяк. Завели за ручку добрі дяді, ті почекали в базі на статус сзч та відкритої справи та в залежності від результатів трохи різні приписи в рез бати дали, в залежності від місцерозташування вч.
потім всі по домах чи в розташування добрих дядь. Завтра массовий заїзд на найближчій рез бат основної частини, по інших дальніх батах своїм ходом за 3 доби.

Здався всп сьогодні
У переході з "Майдану Конституції" на "Історичний музей" зліва сітілайт висить. Мовляв, повертайся до 01 березня 2025. Й буде тобі повернення контракту, виплати та соцпакет.

то для тих, хто звалив до 29.11.24 - до прийняття закону тобто. Їм все автоматом і швидко.
Для всіх інших є інший загальний закон, що ще навесні 24 ніби прийняли. Там ті, хто добровільно повернеться, МОЖУТЬ БУТИ звільнені від відповідальності. Це бессрочно. Але це довгий шлях.

потім всі по домах чи в розташування добрих дядь. Завтра массовий заїзд на найближчій рез бат основної частини, по інших дальніх батах своїм ходом за 3 доби.
Ні кайданків, ні нар, ні підвалів, ні автозаків. По домах... Своїм ходом...
Добре що хоч в попу не цьомають :)

З.І. Ти довольствіє за січень отримав?

Ні кайданків, ні нар, ні підвалів, ні автозаків. По домах... Своїм ходом...
Добре що хоч в попу не цьомають :)

З.І. Ти довольствіє за січень отримав?
ну ті, кого ловлять, на підвал заїзджають звичайно та в разі віддалених рез батів чекають доволі довго централізованого транспортування туди.
Це для тих, кого добровільно привів якийсь підрозділ, от такі послаблення.
Доків то нам не дали ніяких нормальних - лист щастя для командира рез бату від всп, що направляють до них такого то чувака, що тоді-то вчинив сзч та рапорт про це, ну й рекомендаційний лист.

пс - за січень болтяру дали

Сьогодні поїхав в ПФ селища Покровське, покошмарити тьоток.
Вони там довго між собою перемовлялися, потім заявили: стару систему поламали, а нова не працює - доступа до єдиного реєстру у ПФ ще немає, тому так і не отримали відповідь на запрос в Харків.
Так сєбє отмазка...
Але сьогодні у мене все ж прийняли документи на оформлення пенсії і видачу посвідчення! Сказали що керівники взяли мій випадок на окремий контроль, будуть якось в ручному режимі вирішувати питання.
Клятвєнно пообіцяли що через 10 календарних днів дадуть відповідь, жєлєзно. Або далі будуть оформлювати/призначати, або визнають шо ніхєра не можуть зробити і відфутболять на Харків :D

Захват.jpg
Вы молодец, смогли 17.02.заставить ПФ взять документы в обработку.
Устные отфутболивания могли продолжаться три положенных месяца для подачи заявления на пенсию. И если бы ПФ принял заявление после трёх месяцев наконец-то, то есть нюанс. Пенсия начислялась бы не с даты оформления инвалидности 07.01.2025, а с даты ,,просроченной ,,подачи заявления после истекших трёх месяцев.
Доказать обратное можно только по суду и уважительным причинам.
Это так работает ПФ и это официальные правила.
То есть следите, чтобы вам не ответили через три месяца, что надо подать заявление на пенсию в Харькове, по месту прописки и комиссии по инвалидности.
Начать сначала, с нового обращения. Если у них ( бред) не работает единый пенсионный реестр.

следите, чтобы вам не ответили через три месяца, что надо подать заявление на пенсию в Харькове, по месту прописки и комиссии по инвалидности
Клялися і божилися дати точну відповідь до 27 числа, включно.

Клялися і божилися дати точну відповідь до 27 числа, включно.
Интернет у меня поганый, наберу ещё раз.
Я бы записалась на приём к начальству этого отделения, которое будет в ,,ручном? " режиме решать ваш вопрос. Если все нормально решится, приём пропустите, если начнётся нафигпосылторг в Х. - пусть письменно напишут про не работающую единую систему ПФ в их отделении.

Останнє редагування:
если начнётся нафигпосылторг в Х. - пусть письменно напишут про не работающую единую систему ПФ в их отделении.
На запис не планував, та й керівництво їхнє десь в Синельниковому (це райцентр).
Але одразу попередив, щоб, якщо що, одразу готували письмову відмову.

На запис не планував, та й керівництво їхнє десь в Синельниковому (це райцентр).
Але одразу попередив, щоб, якщо що, одразу готували письмову відмову.
То есть, типа демобилизуйся по инвалидности и подавай на пенсию там, где проходил комиссию и где прописан. И не заставляй работать тёток в ебенях....

Я честно не поняла, они ждут электронный файл чи шо?

бро, кидай резюме в 151 уц.
нічосє у вас minimum system requirements!
Людина відрізняє РЕБ від індикатора - you are welcome!

Якщо що, я тоже відрізняю. І Кропиві обучєн :)
Доніку резюме надсилав - він на ньому сільодку порізав..

Я честно не поняла, они ждут электронный файл чи шо?
Сам не зрозумів

Ох, дитинко ж ти дитинко...

Если надо привезти бумаги из Х. - привези. Не отпустят с твоего места - решай отправку НП на свой адрес, в твои руки. Отнесешь в ПФ.

Но...все оцифровано должно быть, мне кажется,
речь идёт об файле.

Если вас завтра перебросят в другую область - то что, заново оригиналы подавать? И они должны остаться у вас , в ПФ делают копии и вы их заверяете. Это как на гражданке с трудовой книжкой, всеми уточняющими справками с архива - все на руках у пенсионера, ПФ оцифровывает, и вводит в единый реестр по стране.
Ну это как надо.
Наверно, есть исключения?

Назад
Зверху Знизу