Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟠 10:53 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 10:53 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
який ще реб? Це індикатор

• 🟠 10:53 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Вибачаюсь, прочел про девайс - это рэр. Тогда та- ток большой не нужен

други, кто знает внутренности сахарка. Перестал работать от АКБ. только от зарядки. Думаю, что переполюсовали и сгорел какой то предохранитель в цепи от акб.
якщо то про що я думаю, то там немає запобіжника.
на борту ЕСПхи
зарядка на дрібному контроллері літію зазвичай TP4054 4055 4057
на живлення від аккума транзюк-лінійник типу RT9013 (той самий що від юсб)

Это основное довольствие .Боевые так сказать отдельно были.
По боевым тоже хрень.Мой экипаж нормуль ,другие экипажи наебали и конкретно.
Печалька. Мне говорили что 17 тыс +30 тыс. это так сказать основное довольствие. А дальше надбавки за боевые и т д.....По совокупности те кто на нуле около 120 тыс, но не дай Бог таким способом заработков....

Печалька. Мне говорили что 17 тыс +30 тыс. это так сказать основное довольствие. А дальше надбавки за боевые и т д.....По совокупности те кто на нуле около 120 тыс, но не дай Бог таким способом заработков....
Писюна! Вже і 30ку ділять.

Сволочи. Как пацанам выжить?

Здався всп сьогодні
завтра о 18 своїм ходом на рез бат

моя частина як завжди вийобувалась та вигадувала хню

по рез бату вже відписався той, хто там є - живуть в якихось приміщення, тісненько, але вже тепло. Робити загалом нічого не треба, просто тупилово до вирішення твого питання. Алкашури вистачає.

Останнє редагування:
Сьогодні поїхав в ПФ селища Покровське, покошмарити тьоток.
Вони там довго між собою перемовлялися, потім заявили: стару систему поламали, а нова не працює - доступа до єдиного реєстру у ПФ ще немає, тому так і не отримали відповідь на запрос в Харків.
Так сєбє отмазка...
Але сьогодні у мене все ж прийняли документи на оформлення пенсії і видачу посвідчення! Сказали що керівники взяли мій випадок на окремий контроль, будуть якось в ручному режимі вирішувати питання.
Клятвєнно пообіцяли що через 10 календарних днів дадуть відповідь, жєлєзно. Або далі будуть оформлювати/призначати, або визнають шо ніхєра не можуть зробити і відфутболять на Харків :D

Захват.jpg

Останнє редагування:
Писюна! Вже і 30ку ділять.
її завжди й ділили
ну відпустки чи лікування виключали

стали по дням?
не вірю - бо заєбуться. Бо на позиції на 100 їздять по БРкам, там рахувать є по чому. А 30, яку дають за знаходження в зоні, як?

її завжди й ділили
ну відпустки чи лікування виключали

стали по дням?
не вірю - бо заєбуться. Бо на позиції на 100 їздять по БРкам, там рахувать є по чому. А 30, яку дають за знаходження в зоні, як?
У нас операторам, хто чергує 12\24 або доба-дві так сказали. Подивимося після 20го. І порізати у нас не зайобуються. От додати-то так

Останнє редагування:
Здався всп сьогодні
завтра о 18 своїм ходом на рез бат

моя частина як завжди вийобувалась та вигадувала хню

по рез бату вже відписався той, хто там є - живуть в якихось приміщення, тісненько, але вже тепло. Робити загалом нічого не треба, просто тупилово до вирішення твого питання. Алкашури вистачає.
можна адресу того бата
я приїду
і сяду там в кутку
і хуй хто вижене :D

:збентежений:

бо буду плакати і просити не виганяти :D

Назад
Зверху Знизу