Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
якщо то про що я думаю, то там немає запобіжника.други, кто знает внутренности сахарка. Перестал работать от АКБ. только от зарядки. Думаю, что переполюсовали и сгорел какой то предохранитель в цепи от акб.
Печалька. Мне говорили что 17 тыс +30 тыс. это так сказать основное довольствие. А дальше надбавки за боевые и т д.....По совокупности те кто на нуле около 120 тыс, но не дай Бог таким способом заработков....Это основное довольствие .Боевые так сказать отдельно были.
По боевым тоже хрень.Мой экипаж нормуль ,другие экипажи наебали и конкретно.
это работало до февраля 2023-гоМне говорили что 17 тыс +30 тыс. это так сказать основное довольствие
Писюна! Вже і 30ку ділять.Печалька. Мне говорили что 17 тыс +30 тыс. это так сказать основное довольствие. А дальше надбавки за боевые и т д.....По совокупности те кто на нуле около 120 тыс, но не дай Бог таким способом заработков....
Это же вы в Ирландии или я путаю?Сволочи. Как пацанам выжить?
її завжди й ділилиПисюна! Вже і 30ку ділять.
В ущєрб отрИмувачу навєрно. Сомнєваюсь, шо навпаки.А 30, яку дають за знаходження в зоні, як?
У нас операторам, хто чергує 12\24 або доба-дві так сказали. Подивимося після 20го. І порізати у нас не зайобуються. От додати-то такїї завжди й ділили
ну відпустки чи лікування виключали
стали по дням?
не вірю - бо заєбуться. Бо на позиції на 100 їздять по БРкам, там рахувать є по чому. А 30, яку дають за знаходження в зоні, як?
ПутаетеЭто же вы в Ирландии или я путаю?
можна адресу того батаЗдався всп сьогодні
завтра о 18 своїм ходом на рез бат
моя частина як завжди вийобувалась та вигадувала хню
по рез бату вже відписався той, хто там є - живуть в якихось приміщення, тісненько, але вже тепло. Робити загалом нічого не треба, просто тупилово до вирішення твого питання. Алкашури вистачає.
бро, кидай резюме в 151 уц.який ще реб? Це індикатор
Він один поламав, а другий недоробив. Я все видів.Там вже стоятиме лісапєд тіфича