- 🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Чужа душа - потьомкиА що у вас взагалі хочуть?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Чужа душа - потьомкиА що у вас взагалі хочуть?
У нас один наоборот ждёт туда перевода.Таке як більше всього з 23 хочуть звалити, якщо така кількість рапортів) Чи то всі твої?))
Кароч, нарішав я розкрівушку, близький з під Вовчі обіцяв присилати.
Подивимося яка буде, але в любому випадку, дарованому коневі, як кажуть ...
А другий близький рекомендує на дерев'яному (брус) каркасі, каже під його 💯+ кг самий оптимальний варіант.
в нашу бригаду теж переводяться. І не лише ті, кого новий замкомбата притяг. Тож таки десь просто начитались в інетах - пишуть то всі про себе заєбісь. От вгадайте хто це :рУ нас один наоборот ждёт туда перевода.
ххх – це сучасний підрозділ Збройних Сил України, сформований для захисту територіальної цілісності нашої держави. Бригада відзначається високим професіоналізмом, бойовим духом і відданістю своїй справі, поєднуючи традиції українського війська з новітніми методиками ведення бойових дій.
Вы как, если можно спрашивать? ( тьфу тьфу тьфу чтобы не сглазить )в нашу бригаду ...
А на лісапєді катаісся, чи доверху пузом ?вдома, відпочиваю, наступного тижня валю здаватись
Знакомая сыночку-аутисту не смогла на руки получить удостоверение об инвалидности. Нет бланков. Ни для кого. Как она узнала, это из за того, что без корочки ( для взрослых) не выехать за границу, не взирая на ,,страну в смартфоне,,. Ей и не надо как бы, но для всех остальных инвалидов это может быть весомым препятствиемПФ вже рівно три тижні розглядає моє звернення щодо пенсії і посвідчення інваліда. Обіцяли за тиждень...
Сьогодні вчергове запитав замполіта як там мій рапорт на одноразову допомогу. Вже півдня читає-перечитує...
Так можно же электронное уже оформить, и оно равноценно бумажному. Про не выехать без корочки бредом попахивает, не выехать без отсрочки - еще куда ни шло, а без корочки выезжают.Знакомая сыночку-аутисту не смогла на руки получить удостоверение об инвалидности. Нет бланков. Ни для кого. Как она узнала, это из за того, что без корочки ( для взрослых) не выехать за границу, не взирая на ,,страну в смартфоне,,. Ей и не надо как бы, но для всех остальных инвалидов это может быть весомым препятствием
Сразу говорю, это на уровне подруг-знакомых, может и не везде так.
Р.с. пацану 9 лет и инвалидность до 16 без промежуточных комиссий. ...там беда...
Я не спорю, конечно. Написала, что знаю от нормального человека, все бумаги, которые она оформляет и подает на сына - при разных ситуациях - знаю только с её слов.Так можно же электронное уже оформить, и оно равноценно бумажному. Про не выехать без корочки бредом попахивает, не выехать без отсрочки - еще куда ни шло, а без корочки выезжают.
Нам в грудні за листопад взагалі дали 17700,в січні начебто повернули дали27800,зараз прийшло 21800 ,що лібо вирахувати важко.Яка повинна бути не знаю.В военике написано гол.сержант , командир танку.Чергова зрада прийшла звідки не очікували. Основне довольствіє за січень 2025 сьогодні всі отримали менше, ніж за грудень 2024. Я отримав на 250 грн менше
є-Кономiя, сєр.Чергова зрада прийшла звідки не очікували. Основне довольствіє за січень 2025 сьогодні всі отримали менше, ніж за грудень 2024. Я отримав на 250 грн менше
Бланки это извечная проблема. Раз в неделю заходить в цнап поинтересоваться наличием. Для отсрочки наличие корочки не обязательно, отрочка на основании документов из больнички. Детская до 18-летия.Знакомая сыночку-аутисту не смогла на руки получить удостоверение об инвалидности. Нет бланков. Ни для кого. Как она узнала, это из за того, что без корочки ( для взрослых) не выехать за границу, не взирая на ,,страну в смартфоне,,. Ей и не надо как бы, но для всех остальных инвалидов это может быть весомым препятствием
Сразу говорю, это на уровне подруг-знакомых, может и не везде так.
Р.с. пацану 9 лет и инвалидность до 16 без промежуточных комиссий. ...там беда...