Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Без ВПНів все працює тільки у одного українського провайдера, StarlinkТа все працює і без ВПНів.Може від провайдера залежить?
Ну ХЗ.В мене Кампус.Працює без ВПН.Без ВПНів все працює тільки у одного українського провайдера, Starlink
Но там треба акуратно споживати піратський контент та користуватися торентами - можуть надходити "листи щастя".
У мене був "чех" на тарифі roam, бо півтора роки тому там був найнижчий тариф. Єдине, що дратувало - на ньому не працювала моя українська підписка на Setanta Sports, і VPN не допомагав.я качаю постійно ігри з рутрекера, поки політ норм))
і провайдер там польський - польські датацентри ретранслює старлінк на нас
Рухливість стопи не покращилася, оніміння не зменшилося, а набряк тільки побільшав декілька днів тому, і так тримається.як нога у Головного Банщика країни?
до речі.
що тепер з нею робити?
я мав на увазі фізичного провайдера.У мене був "чех" на тарифі roam, бо півтора роки тому там був найнижчий тариф. Єдине, що дратувало - на ньому не працювала моя українська підписка на Setanta Sports, і VPN не допомагав.
Потім Чехія суттєво здорожчала і я трансфернув термінал на український Standard+Portability, за $75 на місяць. Все і всюди працює, а декілька місяців тому ще й можливість ставити на паузу додали. Раніше можна було тільки cancel service, пауза була доступна для Roam за $95.
Одного разу прийшов таки "лист щастя" - компанія Paramount поскаржилася що я качнув епізод Yellowstone з лостфільму. Після того я торренти качав і на рєзку ходив тільки через VPN, і своїх хлопців попередив щоб робили так само. Більше нічого потім не прилітало.
Ну, тим не менш, чехи ж отримують чеські IP, українці - українські."Чий" старлінк то діло десяте, то справа в тарифікацій вже.
Зараз взагалі пох, наскільки мені відомо. У нас точно є чеські та словацькі старлінки, що без жодних мувів працюють у нас на стандартному регіональному тарифі.
ніНу, тим не менш, чехи ж отримують чеські IP, українці - українські.
І я дуже сумніваюся що іноземці працюють у нас без трансферів
Тоді це 100% тариф Roam, що дозволяє користуватися терміналом в межах континенту, а не окремої країни.працюють. Ніх не робили, просто привезли та платять.
стрьомно шо його немає. того прогресу.Я б і погодився, якби був хоча б якийсь прогрес у лікуванні, а так - стрьомно
так. значить я перепутала з 32. Ш значить ще КБ. то й добре) гарний дядько. був у нас кб танкового. і до нас ставився лагідноТак точно!
Знаю. Полковник Д.Ш.
Потеційно, хочу. І, вважаю, можу. От тільки про поточне "стрьомно" я писав вище.у вас до речі мій кореш комдів. не хочеш туди? діловодом?
ну скажи шо тебе виписали як невилікуваного. і сказали що треба звернутись в більш потужні госпіталі. і треба направлення.Щодо Харкова або Києва
саме звичайний регіональний, я сам тоді офігевТоді це 100% тариф Roam, що дозволяє користуватися терміналом в межах континенту, а не окремої країни.
Цікаво глянути кабінет користувача по цьому терміналусаме звичайний регіональний
Для судин, норм.Детралекс